Salföld Színház 2024. Thália Nyárikert előadások, online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2024. június 14. (péntek) - 2024. június 16. (vasárnap)

Salföld színház előadások a Thália Nyárikert sorozat keretében 2024-ben. Online jegyvásárlás! A Balaton északi partjától három kilométerre, a Káli-medence kapujában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő, jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld, a kikapcsolódás és a pihenés igazi színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait – az idei nyáron először, június közepétől augusztus végéig – a Thália Nyárikert. Szombatonként, a Thália Színház szórakoztató produkciói, kiváló befogadott elődások, gyerekelőadások és koncertek is várják az idelátogatókat.

Salföld színház programajánló - Thália Nyárikert 2024

Madám Bizsu

JÚNIUS 14. PÉNTEK, 20:30

Képzeletbeli dokumentumjáték a Nagymező utcából Stein Pupi eredeti slágereivel.

Állítólag minden a testrészén viselt ékszer valami történetet hordoz – az előadás pedig egy ilyen módon felépülő „életrajzi est”, amiben Madám Bizsu (Molnár Piroska) visszavisz minket az időben, a 20-as, 30-as évek Budapestjére…

A Madám Bizsu az Arizona mulató századeleji világába repít minket Molnár Piroska címszereplésével…

„Szerelem és árulás volt minden este a fényűző Budapesti éjszakában…”

Zenés műsor egy romantikus, bűnös korról, amiben újra megelevenedik a száz évvel ezelőtti Nagymező utca…

Mintha Budapesten játszódna az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen film…


Európa Kiadó

JÚNIUS 15. SZOMBAT, 20:30

A ’80-as évek elején alakult, Menyhárt Jenő  gitáros–énekes–igazgató köré épülő Európa Kiadó a magyar alternatív könnyűzene úttörő, mára legendássá vált formációja. A zenekar közel 40 éves fennállása alatt számos emblematikus felállásban működött, jelenleg Menyhárt Jenő mellett  Bujdosó János, Kálmán András, Koroknay András és Gyenge Lajos a zenekar  tagjai.

A 2020-ban rögzítette új lemezanyagát az együttes, Love 2020 címen, amely végül 2021. októberében jelent meg.

Legfrisseb anyaguk Könnyedén vett apokalipszis címen fog megjelenni.


Kelekótya Haramiák

JÚNIUS 16. VASÁRNAP, 10:30

Gerzson és Ödön, a két rettentő rabló nem riad vissza semmitől. Fortélyosabbnál fortélyosabb terveket kovácsolnak, készek mindent elkövetni, hogy olyan gazdagokká váljanak, akik csak a lábukat lóbálják. De sajnos hiába minden mesterkedés, hiába tervelik ki a tökéletes bűntettek egész sorát, mindig közbejön valami… Egyszer azonban különös mesébe keverednek, és kénytelenek hőssé válni, ha akarják, ha nem. Most nincs segítségükre a bűnöző-ravaszság, hiszen nem elrabolni kell a királylányt, hanem megmenteni! Sőt mindjárt két királylányt, akiket  rettenetes sárkányok őriznek! A botcsinálta vitézek sajátos módszereikkel próbálják leküzdeni az akadályokat, nehézségeket. Ebből bizony egészen furcsa mese kerekedik, minden a feje tetejére áll, de – mint minden igazi mesében – a hősök végül győzedelmeskednek, még ha a világ leghíresebb haramiáiról is van szó.

A Ziránó Színház előadásában hagyományos kesztyűs-bábok segítségével elevenedik meg a humoros, szívmelengető történet, melyből még az is kiderülhet, hogy a rettenetes rablók nem is olyan rettenetesek…


Furfangos székely mese

JÚNIUS 23. VASÁRNAP, 10:30

A furfangos székely menyecske meg az ördög bukovinai mese alapján

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon túl, Erdély országban, az Aranyos folyó határainál, volt egyszer egy székely ember s annak a felesége. A szegény székely dolgos volt, a földjén dolgozott nap mint nap. Egyetlen boldogsága szeretett felesége volt, de bizony meggyűlt a gondja vele, mert az asszonynak nem csak a ruhája volt pörgős, hanem a nyelve is és sohase azt csinálta, amit kellett volna…

Úgy éltek, mint két kutya a kert közt…


Jazz koncertek - Sonny Rollins - Saxophone Colossus

JÚNIUS 28. PÉNTEK, 20:30


Kippkopp és Tipptopp

JÚNIUS 29. SZOMBAT, 10:30
AUGUSZTUS 4. VASÁRNAP, 10:30
AUGUSZTUS 25. VASÁRNAP, 10:30


Killer Joe

JÚNIUS 29. SZOMBAT, 20:30

Texas, rozsdazóna, lerohadt lakókocsipark. Nem a habcsókos lánymesék díszlete. A drogos Chris pedig illik a műfajba: a dílerét és egyéb tartozásait anyja spontán megöletésével – és az ebből remélt, húgát illető örökséggel – igyekezne rendezni.

Killer Joe rendőr, emellett félállásban bérgyilkos, simán elfogadja a megbízást. Csakhogy mivel Chrisnek nincs pénze az előlegre, kénytelen a húgát, Dottie-t letétbe helyezni Killer Joe-nál, amíg a mama meggyilkolása meg nem történik.

Az Augusztus Oklahomában Pulitzer- és Tony-díjas írója, Tracy Letts, úgy alkotott morálisan hulladék figurákból brutális, szexi és humoros történetet, hogy a szemeteszsákba csomagolt hullák, a reménytelen kísérletek az új életre és egy nyúlfarm létrehozásának ötlete egyformán reálisnak és röhejesnek tűnnek ezen a porlepte roncstelepen.

Az előadást 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk!


Dunakanyar

JÚLIUS 5. PÉNTEK, 20:30

Titok és szenvedély. A Nő és a Férfi, mint örök ismeretlen ismerősök találkoznak. Ismerkednek, évődnek, taszítanak és vonzanak is egyszerre. Lesz-e győztese ennek az Ádám és Éva óta tartó küzdelemnek? Küzdelem-e ez igazán, vagy az évezredes ösztönök buja játéka? Zavarba ejtő közelségből figyelheti a néző ezt a párbajt egy izgalmas koncepcióban.


Állati La Fontaine

JÚLIUS 6. SZOMBAT, 10:30

Az előadás hossza: 45perc

Szünetek száma: Szünet nélkül

A pécsi bábművész Komor László színháza az élőszínház és a bábszínház sajátos keveréke humorral átitatva.

Öt klasszikus La Fontaine történet vidám, szórakoztató feldolgozása, a gyermekek közreműködésével…

Ajánlott: 4 éves kortól


Kaukázus

JÚLIUS 6. SZOMBAT, 20:30

A Kaukázus együttes berobbanásától kezdve egy sajátos zenei stílust valósított meg a magyar könnyűzene palettáján. Zenéik az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határán mozognak. A 2024-ben debütáló Kaukázus Rézágyú formáció által ezek az eredeti Kaukázus slágerek szólalnak meg fúvós rezgéssel, ütős pergéssel, és klasszikus gitárral a fronton álló énekes, dalszerző, szövegíró Kardos-Horváth János hangján. A szövegcentrikus dalok az élet sodró lüktetésének, színes vibrálásának megjelenítésére törekszenek, mindennapi, ám létfontosságú témákon át ívelve. Természetvédelem, szerelem, buli, Tesco, Szalai Éva, Celeb, Pingvin… Mindegyikkel találkozni fogtok a dallamokon keresztül lehengerlő bulihangulatban! Fújjátok velünk együtt!


Boribon nyaral

JÚLIUS 7. VASÁRNAP, 10:30
JÚLIUS 28. VASÁRNAP, 10:30

mesejáték gyerekeknek

Összpróba és Kultkikötő Produkció

Az előadás a nagy sikerű Boribon kötetek nyomán készült, amelyben Boribon és Annipanni néhány napos tóparti nyaralásra készül. Egy akkora tóhoz, ami majdnem olyan nagy, mint a tenger! Boribon azonnal pancsolni szeretne, csakhogy nyaralni menni nem ennyire egyszerű. Hogy miért nem az? Milyen kalandok közepette jutnak el a történet főszereplői – Boribon és Annapanni – a várva várt pancsolásig? Út közben milyen kalandokba keverednek a többi szeretett karakter, Süni, Nyuszi és Béka társaságában? Az előadásból kiderül!

 • Játssza: Mórocz Adrienn
 • Rendező: Bercsényi Péter
 • Zeneszerző: Tallér Zsófia
 • Tervező: Lisztopád Krisztina
 • Dramaturg: Pallai Mara

Az előadás hossza: 45 perc

Ajánlott korhatár: 3 éves kortól


Jazz koncertek - Freddie Hubbard - Ready for Freddie

JÚLIUS 12. PÉNTEK, 20:30


Csizmás kandúr

JÚLIUS 13. SZOMBAT, 10:30

Kereplő Színház

A szegény molnárfiú és a szép királylány szerelme, a gonosz óriás legyőzése és persze egy beszélő kandúr okos cselszövése, teszi izgalmassá mesénket, amiben a gyerekek aktív közreműködésére számítunk. A díszletek és a bábok a népi hagyományok mai formáit tükrözik. Népdalok és népi hangszerek színesítik az előadást.

Ajánlott: 4 éves kortól


Miklósa Erika és vendégei

JÚLIUS 13. SZOMBAT, 20:30


Volt egyszer egy...

JÚLIUS 14. VASÁRNAP, 10:30

Volt egyszer egy kislány, aki elindult a világba, mert az udvarán nyújtózkodó NAGY ÜRES mellett nem volt többé maradása. Útja során pöffeszkedő almákkal, rebbenő pillás békával, csupaláb hernyóval találkozott-és mindenki mással, akiket Máté Angi író megálmodott. Miután mindenkitől gyűjtött valami emléket, elért egy olyan helyre, ahol repülőket hajtogatnak leveleikből a fák, és már nem rettentő többé az ÜRES.

4 éves kortól ajánlott.

2015-ben a Kolibri Fesztiválon Érsek- Csanádi Gyöngyi a Volt egyszer egy című előadásban nyújtott művészi alakításáért Michel Indali díjat kapott!


Jazz koncertek - Max Roach 4 Plays Charlie Parker

JÚLIUS 19. PÉNTEK, 20:30


Bodza és a tenger

JÚLIUS 20. SZOMBAT, 10:30

A mai világban egyre több a viselkedészavaros gyerek, ami általában rohanó életvitelünkből, helytelen kommunikációs problémából és egymás iránti figyelem hiányból alakulhat ki. Hősnőnk, Bodza sorra találkozik olyan új, ismeretlen lényekkel, akiktől kezdetben fél, idegenkedik… de megismerésükkel barátságok szövődnek. Érzékenyítő sorozatot tervezünk, és ezekkel a mesékkel a szülőknek is szeretnénk üzenni, legyenek figyelemmel gyerekeikre, próbálják megérteni félelmeiket, motivációikat és segítsék őket a világban való boldogulásban.


Variációk egy rablásra

JÚLIUS 20. SZOMBAT, 20:30

Az előadás hossza: 70perc

Szünetek száma:Szünet nélkül

“Előadásunk ezt a különös történetet járja körül(belül). Két színész műfajokon és korokon átívelő kalandra indul, hogy választ találjanak arra az egyszerű kérdésre: mi történt tegnap este”

összművészeti műfajmámor 1 óra 10 percben, ha nem vagyunk formában

Kitalálta, rendezte, ferdítette, koreografálta, és játssza: Benedek Dániel és Fándly Csaba


Csukás - mese (Süsü és barátai)

JÚLIUS 21. VASÁRNAP, 10:30
AUGUSZTUS 11. VASÁRNAP, 10:30

mesejáték gyerekeknek

Van, aki nem ismeri Mirr-Murr, Pom Pom vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis van olyan, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom!

A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Ki-be járkálnak a szívünknek oly kedves mesehősök – és néha még maga Süsü is feltűnik!

Szigorúan csak azoknak ajánljuk, akik hisznek a csodákban!

Játsszák: Hermányi Mariann, Szekeres Máté

Alkotók:

 • Dramaturg: Deres Péter
 • Díszlet: Katona-Koós János
 • Jelmez: Veréb Dia
 • A rendező munkatársa: Nagy Viktória
 • Rendező: Hajdú László

Az előadás hossza: 60 perc, szünet nélkül

Ajánlott korhatár: 3 éves kortól


Székely stand up

JÚLIUS 26. PÉNTEK, 20:30

Domokos László műsora.


Babszem Jankó

JÚLIUS 27. SZOMBAT, 10:30

Hősünk, kicsi létére, nagy segítsége szeretne lenni édesapjának, akinek folyton arra kell ügyelnie, hogy megóvja aprócska gyermekét attól, hogy bajba ne keveredjen a nagy segítés közepette. A féltés, óvás ellenére a baj elkerülhetetlen, és- mint azt tudjuk- nem jár egyedül. Viszontagságos útja során rengeteg akadályt kell leküzdenie, mire elérkezik az őt megillető helyre.

Előadásunkban az ismert magyar népmese elevenedik meg, a vásári bábjáték hagyományait követve, a kesztyűs-báb abszurd humorát, a közvetlen mesemondás élményét ismertetve meg gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Vajon milyen érzés lehet vándorolni a világban, ha az ember csak akkora, mint egy babszem? Milyen lehet a tehén hasában, vagy a hercegkisasszony párnája alatt? Meg tud-e szelídíteni egy fenevadat, aki ilyen icipici?

Ezekre, és még sok más kérdésre ad választ a Ziránó Színház előadása.

Benedek Elek nyomán

Az előadás időtartama: 45 perc

Ajánlott életkor: 3+


Loveshake

JÚLIUS 27. SZOMBAT, 20:30

Az előadás hossza: 80perc

Szünetek száma:Szünet nélkül

Rezes Judit és Szabó Győző igaz története alapján

A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színész pár által megálmodott egyszerre vicces és szívszorító előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.


Nőt vagy életet!

AUGUSZTUS 2. PÉNTEK, 20:30

Fergeteges vígjáték arról, hogy mit akar a férfi…

A helyszín New York, a világsztár humorista utolsó fellépése. Ma este szembenéz az életével, a közönség pedig ítéletet mondhat: Jó férj volt? Vagy feladott mindent a sikerért?

Nevetés, önvallomás, és egy csomó vicces jelenet egy hollywoodi sztárhumorista életéből. De a legnagyobb baj a humorral az, hogy könnyű rászokni. Egyszer nevetnek az emberen, és utána nagyon nehéz leállni. Újra és újra nevettetni akar, hogy szeresse őt a közönség… De vajon mi a fontosabb? A közönség vagy az az egy nő? A munka vagy a család?

Groucho Marx egész estét betöltő, egyszemélyes vígjátéka Amerika egyik legszenzációsabb „stand up” humoristájának életét meséli el a poros New York-i garzontól egy hollywoodi palotáig, és arról szól, hogy „minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő” – de vajon egész életében ugyanaz?

A nagysikerű „Férfiagy” című előadás után itt az újabb egyszemélyes vígjáték. A „Férfiagy” arra kereste a választ, hogy mit akar a nő… Most viszont eljött az idő, hogy feltegyük a kérdést: mit akar a férfi… Nőt – vagy életet?

Az előadást szigorúan tilos videón vagy elektronikusan, hang- és/vagy képi felvételen rögzíteni, bármilyen módon közvetíteni vagy közzétenni, beleértve az Internetet.

Ez kimeríti a szerzői jogok és az ezzel kapcsolatos magyarországi és nemzetközi szabályok megsértését és bírósági eljárást von maga után.


Bohóc a pácban - Hajcihő a cirkuszban

AUGUSZTUS 3. SZOMBAT, 10:30
AUGUSZTUS 18. VASÁRNAP, 10:30


Anna & the Barbies

AUGUSZTUS 3. SZOMBAT, 20:30

A 2024-ben 20. születésnapját ünneplő, Fonogram-díjas Anna and the Barbies a hazai zenei élet egyik karizmatikus szereplője, magyarország egyik legsokszínűbb és vagányabb együttese, amely a közönségsikerek mellett a szakma elismerését is kivívta.

A zenekar frontembere, Pásztor Anna, széles közönséghez elérő, folyamatosan megújuló, sokszínű, érzékeny művész.

Előadó, szövegíró és dalszerző, aki zenésztársaival együtt kitartó munkával, kreativitással és alázattal vált az ország meghatározó alakjává. A “Márti dala” című, “kezdjetek el élni” mottójú daluk mára szállóige.

Az Anna and the Barbies kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegekkel, lüktető, magával ragadó rockos hangzással és átütő erejű színpadi jelenléttel hódítja meg közönségét. Több különleges produkciót álmodtak már meg, ilyen például az egész estés zenekari film (Álmatlan), nagykoncertek a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a Nemzeti Színházban.


Egy életem: Mucsi Zoltán

AUGUSZTUS 9. PÉNTEK, 20:30

A forgatókönyvet itt valóban az élet írja. 

Kapa. Egy ország hívja így. Szinte mindenki ismeri és szereti őt. Pedig cseppet sem indult könnyen a pályafutása.

Lakatosnak tanult, de valójában focista szeretett volna lenni. Egy váratlan fordulattal segédszínész lett belőle a Szolnoki Szigligeti Színházban. Azt mondja, ekkor megette őt a színház: 15 évig szinte ki se lépett a falai közül. Az egysoros szerepekből küzdötte fel magát a főszerepekig. Hamarosan a „nagyvilág” is felfigyelt rá: Pestre került, ahol sorban jöttek a színház és film főszerepek. Megismerkedett Scherer Péterrel és beindult a legendás Kapa-Pepe páros. És azóta szinte megállás nélkül robog a pályán.    

Ezen az estén Mucsi Zoltán kiáll a nézők elé és elmeséli élete legfontosabb történeteit. Persze nem véresen komolyan, hanem olyan „Kapásan”. Az abonyi gyerekkortól a szolnoki hírlapkézbesítő állásig, a drámai szerepektől a villanyszerelő jelenetig, a Jancsó filmektől a Tóth Jánosig. Természetesen a magánéletéről, családjáról is mesél, hiszen nélkülük nem lenne teljes az élete.

Vigyázat, veszélyesen vicces tartalom!


Kalandra fel!

AUGUSZTUS 10. SZOMBAT, 10:30

A „Kalandra fel” zenés interaktív világkörüli utazás…

A fantasztikus világkörüli utazás során a nézők eljuthatnak a Világűrbe, az Északi-sarkra, részesei lehetnek az Özönvíznek, és egy Béka-DISCÓ-nak, majd a sivatagban megcsodálhatják a Kaktusz-táncot, megismerkedhetnek a Mexikói divattal, és egy fergeteges lovasbemutatóval teljesedik be az Őrület…

Ajánlott: 4 éves kortól


LOFT

AUGUSZTUS 10. SZOMBAT, 20:30

Három barátnő története. Szerelmekkel, válással, árulásokkal teli szenvedélyes szövetség. Három különböző sors, világlátás, de mindegyik fő mozgatórugója a vágy, az összetartozás, a szeretet. A szereplők humora, öniróniája, vagy annak hiánya sok mulatságos szituációba sodorja őket. Mi van, ha egyik barátnő elszereti a másik férjét, pedig csak segíteni akart… vagy mégsem? A titkok és feszültségek meddig feszítik a húrt? Vajon tisztázódnak a félreértések?

Ez az előadás tehát csakis szeretnivaló nőkről szól… ja, és folyamatosan a szeretnivaló férfiakról.

Vidor Fesztivál Zsűri különdíjas előadása.


Jazz koncertek - Sarah Vaughan - How long has this been going on

AUGUSZTUS 16. PÉNTEK, 20:30


Lúdas Matyi

AUGUSZTUS 17. SZOMBAT, 10:30

Fazekas Mihály klasszikus műve vásári keretek között, bábokkal és interaktív játékokkal, kicsiknek és nagyoknak.

A 45 perces előadás a bábszínház, és a vásári komédiák varázsát egyesíti.

Ajánlott: 3 éves kortól


Fedák Sári - Szűcs Nelli önálló estje

AUGUSZTUS 17. SZOMBAT, 20:30

„Az előadás azzal a céllal jött létre, hogy felelevenítsük a XX. század egyik legnagyobb magyar színésznőjének emlékét, megismertessük a közönséggel nem mindennapi életének részleteit és igazságot, valamint elégtételt szolgáltassunk személyének mindazért a méltánytalanságért, amelyben ez a kivételes művésznő részesült. Soha meg nem bocsájtható bűne a II. Világháború utáni politikai rendszernek, hogy Fedák Sárit méltatlan és bizonyítatlan vádak miatt börtönbüntetésre ítélték, és emiatt soha többé nem léphetett színpadra szeretett hazájában. Mikor végleg kiderült számára, hogy a színpadra nincs visszaút, teljesen összeomlott és ez az állapot okozta idő előtti halálát.

Az emlékest anyagát részben emlékiratából, az Útközben és a “Te csak most aludjál, Liliom…” című könyvből, részben egyéb megemlékezésekből, leveleiből, a Színháztörténeti Intézet anyagaiból, régi “Színházi Élet “ című folyóiratokból gyűjtöttük össze. Elhangzanak még dalok leghíresebb szerepeiből, ezekkel is felidézve a magyar operett eme nagyasszonyának alakját.

Aki színpadon látta Őt, soha nem felejti. Rendkívüli személyisége, kivételes egyénisége kitörölhetetlen nyomot hagyott valaha volt színházi életünkben. Külön érdekesség a Fedák Sárit elénk varázsoló művésznő, – Szűcs Nelli – személye. Ő is Beregszász szülötte, gyökerei ehhez a városhoz kötik, csakúgy, mint nagy elődjét. Rendkívüli empátiával és érzékenységgel vett részt az est szerkesztésében, fő hangsúlyainak megtalálásában, a koncepció tervezésében, kitalálásában.

Szeretnénk ezzel az esttel az emlékezésen túl azt is elérni, hogy Fedák Sárit nyilvánosan rehabilitálják, ne terjedjenek tovább személyéről hamis és igazságtalan pletykák, légből kapott állítások. Lássuk végre ezt a nagy művészt igaz valójában, minden nagyszerű emberi tulajdonságával, hibáival, gyarlóságaival együtt.

Fedák Sári megérdemli, hogy végre hozzá méltóan emlékezzünk meg róla!”


Jazz koncertek - Miles Davies - Kind of blue

AUGUSZTUS 23. PÉNTEK, 20:30


Szajré

AUGUSZTUS 24. SZOMBAT, 20:30

Két tolvaj nekiáll, hogy a temetkezési vállalkozó melletti bankot kirámolják, a pénzt pedig egyikük nemrég meghalt anyjának koporsójában helyezik el megőrzésre, amíg a váratlanul beállító nyomozót nem sikerül lerázniuk. Szatirikus bohózat gyilkos humorral.


2024.06.14. - 2024.06.16.
2024.06.23.
2024.06.28.
2024.06.29.
2024.07.05. - 2024.07.07.
2024.07.12.
2024.07.13. - 2024.07.14.
2024.07.19.
2024.07.20. - 2024.07.21.
2024.07.26. - 2024.07.28.
2024.08.02. - 2024.08.04.
2024.08.09. - 2024.08.11.
2024.08.16.
2024.08.17. - 2024.08.18.
2024.08.23.
2024.08.24. - 2024.08.25.
Találatok száma: 81

Bacchus Apartman Borbarlang Vinotéka Badacsony

Bacchus Apartman Borbarlang Vinotéka Badacsony

Különleges környezet, remek borok, nagyszerű ételek. Pazar kilátás a Balatonra és Badacsony hegyre. Kalandozzunk együtt a bor és a gasztronómia világában! A borospincében kialakított páratlan választékú borbarlang, vinotéka, magyar palackozott borokat bemutató, kóstoltató és árusító borszaküzlet és borozó. ...

Balaton Bazalt Vendégház Badacsonytomaj

Balaton Bazalt Vendégház Badacsonytomaj

Balaton Bazalt Vendégház Badacsonytomaj. A fő épületben 80 m2-es átriumból nyílnak az 1-és 2 szobás apartmanok, fűthetőek, TV-vel, hűtővel.

Balaton Eldorado Camping Badacsonylábdihegy

Balaton Eldorado Camping Badacsonylábdihegy

Családias jellegű 3 hektáros kempingünk Badacsony és Szigliget között, a 71-es főút mellett közvetlenül a Balaton partján várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. A 71-es főút 82 km-nél 3 hektáros területen fekvő campingünk családias jellegű 60-100 m2-es parcellákat kínál szépen parkosított, füves, ...

Bella Badacsony Vendégház

Bella Badacsony Vendégház

A világhírű borairól híres Badacsony-hegy lábánál, Badacsonytomajon, a Balatontól 650m-re, a kisvárost körülölelő, hegyekre panorámás családi házunk tetőterében, igényesen, hangulatosan kialakított apartmanokban várjuk a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket egész évben! Nálunk minden apartmanhoz jól ...

Borbarátok Panzió Étterem Borpince Badacsonytomaj

Borbarátok Panzió Étterem Borpince Badacsonytomaj

A Borbarátok Panzió pár percre a Balatontól, a Badacsony lábánál található.

Borbély Vendégház

Borbély Vendégház

Badacsonytomaj külterületén a pince fölött 8-10 fő részére kényelmes, komfortos, pihenést biztosító vendégházunkba várjuk a pihenni vágyó és a badacsonyi bort is szerető vendégeinket.

Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és Rendezvényhelyszín

Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és Rendezvényhelyszín

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil ...

Cselling Udvarház Révfülöp

Cselling Udvarház Révfülöp

Képzeljetek el egy udvarházat, ahol egy fiatal pár hatalmas vendégszeretettel, családias hangulattal és nagyszerű vacsorákkal vár! Nem titkolt szándékunk - itt a Fülöp hegy lábánál, karnyújtásnyira a Balatontól- családias és színvonalas szállást , kulináris-borászati programokat kínálni a pihenni vágyóknak az ...

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház Badacsonyörs

Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház Badacsonyörs

Vendégházunk a Badacsonyi borvidék szívében, Badacsonyörsön, az Örsi-hegy déli oldalában fekszik, varázslatos kilátással a szemközti Badacsony hegyre és a Balatonra. Egész évben fogadunk vendégeket: az épület télen és nyáron egyaránt komfortos, a beltéri hőmérsékletről korszerű, energiatakarékos ...

Fazekas Családi Apartman Badacsony

Fazekas Családi Apartman Badacsony

Hangulatos szálláshelyünk az Ön kényelmére szolgál, hogy csendes környezetben Ön teljesen ellazuljon és a napi gondokat mihamarabb elfelejtse. Célunk olyan szolgáltatásnyújtás amelyet Ön bizonyára nem felejt el, és reméljük visszatérő vendégünk lesz! .

1 2 3 4 ... 9   
Találatok száma: 1

Káli Fecske Étterem és Kulturális Központ Salföld

Káli Fecske Étterem és Kulturális Központ Salföld

A Káli Fecskében egy étterem, egy beltéri kiállítótér, egy szabadtéri színpad, egy szabadtéri grillkert kapott helyet és fagyipult is van. Májustól októberig rengeteg kulturális programmal készülünk, de egész évre tervezünk kiállításokat, kerekasztal beszélgetéseket, előadásokat, közösségi és ...

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 1 500 Ft -tól 6 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Thália Színház műsora Budapest 2024. Online jegyvásárlás Thália Színház műsora Budapest 2024. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • VI. kerület
2024. május 14. (kedd) - 2024. május 19. (vasárnap)
Alul semmi előadások a Thália Színházban 2024. Online jegyvásárlás Alul semmi előadások a Thália Színházban 2024. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • VI. kerület
2024. június 5. (szerda) - 2024. június 8. (szombat)

Figyelmébe ajánljuk!

Thália Színház Thália Színház
 • Budapest
 • VI. kerület
Ár: 1 500 Ft -tól 6 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig