Irány Siófok!
Irány Siófok!
Családias hangulatú hotel Siófok bulinegyedében.
Családias hangulatú hotel Siófok bulinegyedében.

A Színpart a Balaton egyik legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye a maga 1576 férőhelyével. A fedett színpaddal rendelkező szabadtéri előadóhely a város egyik legszebb részén a Jókai park mellett található. A nyári szezonban működő intézményben színházi előadások, operett-előadások, komoly- és könnyűzenei koncertek, táncszínházi előadások megrendezésére kerül sor.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

A Színpart Szabadtéri Színpad programja 2018

Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
8600, Siófok, Jókai Park

2018. június 23. 19 óra
Dankó Rádió Nótaestje

A Színpart Szabadtéri Színpadon 2018. június 23-án szombaton a Dankó Rádió Nótaestje kerül megrendezésre.
Kapunyitás: 18.30
A belépés ingyenes.


2018. június 29. 20.30
Experidance: Gyöngyhajú lány balladája - Omega musical

Experidance Produkcióról:

Az ExpeiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelidíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az Experidance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született.

Gyöngyhajú Lány  -  musicalek alfája és omegája

24 Experidance táncművész a színpadon, 5 kiváló musicalszínész a mikrofonnál és 21 szenzációs Omega-sláger új köntösbe gombolva!
Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!
Az Omega együttes és az Experidance Production több év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter főszereplésével állítja színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Petróleum-lámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...

Dalok:
Start - Hűtlen Barátok - Holló - Fekete Pillangó - Nem tudom a Neved - Kötéltánc - Ha Én Szél Lehetnék - Gyöngyhajú Lány - Petróleumlámpa - Őrültek Órája - Nyár Éjek Asszonya - Hazug Lány - Napot Hoztam Csillagot - Régi Csibészek - Boldog Angyalok - Ezüst Eső - Trombitás Frédi - Addig élj - Meghívás


2018. július 7. 21:00
PRIMADONNÁK vígjáték

Kezdés: 21.00 - a Játékszín előadása
Esőnap: július 8. vasárnap
“Haldokló asszony keresi szeretteit. Irdatlan vagyon forog kockán...” – olvassa a hirdetést Leo és Jack, a két állástalan
Shakespeare-színész egy pályaudvar füstös várójában. Agyukban máris megfogan egy ördögi gondolat...
Leo Humphrey         Nagy Sándor
Jack Bogart              Szente Vajk
Linda                        Lévay Viktória
Audrey                     Tóth Angelika
Duncan                    Sághy Tamás
Florence néni           Zsurzs Kati
Doki                         Pusztaszeri Kornél
Butch                       Gieler Csaba


2018. július 13. 19:30:
Szulák Andrea lemezbemutató koncert

Szulák Andrea a Budapest Kongresszusi Központ közel kétezer fős közönsége előtt adott Így... című szimfonikus gálakoncertje után a vidéki nagyvárosokat is megörvendezteti varázslatos hangjával. Az országos turné következő állomása 2018. 07. 13-án este 19.30 órakor a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad.
A művésznő különleges hangulatú nyáresti koncertjén ismert és szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők.

A koncertturnén közreműködik Szulák Andrea kvintetje és vonószenekara.
Művészeti vezető, hangszerelés – Elek Norbert
Nr1Media Produkció – produkciós vezető Balatoni Bernadett

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.
Lenyűgöző hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, könnyed humora, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.


2018. július 14. 21:00:00
Kölcsönlakás

A Játékszín előadása
Amíg Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgy ismerősével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is erre készül újdonsült lovagjával. Van, amiről egyikük sem tud: a felújításon dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra készül a szobalánnyal.

Főbb szerepekben:

Philip Markham                    Lengyel Tamás
Johanna Markham               Lévay Viktória
Henry Lodge                        Debreczeny Csaba
Linda Lodge                         Dobó Kata
Alistair Spenlow                   Molnár Áron
Sylvie                                    Erdélyi Tímea 


2018. július 20. 20:00
Az 55 éves Balaton Táncegyüttes önálló estje

Az 55 éves Balaton Táncegyüttes önálló estje a Siófoki Szabadtéri Színpadon. Fellép: a Balaton Táncegyüttes, a Balaton BT (a Balaton Táncegyüttes senior tánckara), a Művészeti Iskola egy csoportja, meghívott vendégművészek. A Balaton Táncegyüttest kíséri a Zagyva Banda. 


2018. július 22. 21:00
A CHICAGÓI HERCEGNŐ

Budapesti Operettszínház előadása
A halhatatlan komponista 1928-ban Bécsben majd Budapesten bemutatott operettje méltatlanul elfeledett darabja Kálmán Imre gazdag életműnek, jóllehet aktualitása aligha vitatható.


2018. július 28 21:00
DOG STORY musical - a Játékszín előadása

esőnap: július 29. vasárnap
A szerelem néha arcon nyal, és ott találkozol vele, ahol nem is sejted... Kedves történet, szerethető hősökkel és romantikus fordulatokkal, melyben egy kiskutya, Ámor is fontos szerepet kap... Az Off Broadway új musicaljét Európában és Magyarországon a Játékszín közönsége láthat először.
Roland                      Nagy Balázs
Miranda                     Foki Veronika
Guy                           Puskás Peti
Blair                          Tóth Angelika 


2018. augusztus 3. 21:00
Rocklegendák a legendás színpadon

Rocklegendák Symphonic Live koncert

2018. Augusztus 03.-án 21 órakor a Színpart elnevezést kapott legendás Siófoki Szabadtéri Színpadon ismét együtt Vikidál Gyula és Varga Miklós. A Rocklegendák másik két Ikon társaságában érkeznek Siófokra, hiszen a koncerten fellép a Z'Zi Labor legendás énekese Janicsák István és a Prognózis frontembere Vörös István.
A koncerten a B52 zenekar kíséri a legendákat,
Dobok: Pálmai Zoltán (P.Mobil, Hobó B.B., P Box, Beatrice, stb); Basszusgitár: Ács András (VM Band, Omen); Gitár: Szűcs Janó (KIB, Jessie Galante); Billentyűs hangszerek: Jankai Béla (Prognózis, Omega) Ének: Kálmán György (Dinamit, István a király, Vazul vére, Triász)
A koncerten közreműködik a Generál szimfonikus zenekar, Veér Bertalan vezetésével.
Vezényel: Drucker Péter.
A koncert egy felejthetetlen összefoglalója a majdnem öt évtizednyi karriereknek melyeket a Rocklegendák maguk mögött tudhatnak! Számos dal, melyek tőlük eredetiek, a személyiségükhöz szorosan köthetők ezen a koncerten, a leghitelesebb módon kerül előadásra. Számos slágert szimfonikus kísérettel is hallhatunk, mely egyedivé és szinte megismételhetetlenné teszi az augusztus 3.-i estét.

A koncert esőnapja 2018. augusztus 06. Hétfő 21:00 óra!


2018. augusztus 4. 21:00
Sing Sing Sing musical show

A Soproni Petőfi Színház előadása
A SingSingSing című produkcióban ismert zenés darabok slágereiből láthat és hallhat összeállítást a közönség.


2018. augusztus 10. 21:00
Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós: a Rock and Roll igazi legendája, aki megteremtette Magyarországon azt az álmot, amelyre minden zenét kedvelő és táncolni, szórakozni szerető ember vágyik. Egy korszak igazi legendája, amely legenda mai napig oly erősen él és hatással van ránk, hogy szinte a mindennapjainkban tapintható közelséggel vannak jelen dalai és azok mondanivalója. Egy álomvilág, mely bár legtöbbször a csillogó, gondtalan jampivilágba visz minket, néha pár pillanatra elgondolkodtat és megmutatja milyen is lehetne... ha... na persze... Egy álom-világkép elevenedik meg a máig bennünk élő slágerekben, melyek elvisznek minket oda, ahová sokszor csak titkon vágyunk, vagy egy - egy koncert alkalmával hangosan sikítva, énekelve adjuk tudtára mindenkinek: ez az életérzés örök és megunhatatlan, mint maga a Rock and Roll!

A Siófoki koncert egy különleges alkalom, hiszen Fenyő Miklós vendége Dolly lesz. Kettejük jelenléte több is mint garancia a felejthetetlen estére, mely augusztus 10.-én lesz a Siófoki Szabadtéri Színpadon.
A megannyi nagy-nagy slágert Fenyő Miklós előadásában a zenekara a Fenyő Gyöngye Band kíséri és közreműködik az erre az egy alkalomra kibővített Jampi Angyalok tánckar.
A felejthetetlennek ígérkező siófoki nyári estében ismét hallhatjuk a Fenyő és Hungária slágereket, táncolhatunk, énekelhetünk, sikítozhatunk... „ugyanúgy, mint rég, de az igazi csak most jön még..."

A koncert esőnapja 2018. augusztus 13. Hétfő 21:00 óra!


2018. augusztus 11. 21:00
HERNÁDI PONT - Hernádi Judit zenés estje

Orlai Produkciós Iroda előadása
Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna.
Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek.
Ez az est rólam szól!
Közreműködik:                        Heilig Gábor és zenekara
Rendező:                                 Pelsőczy Réka
Díszlet-, jelmez:                      Kálmán Eszter
Plakát:                                       Csáfordi László
Rendező munkatársa:              Kis-Kádi Judit
Video:                                        Fanatics Film
Rendező: Pelsőczy Réka


2018. augusztus 15. 21:00
Charlie konce
rt

CHARLIE: A Liszt Ferenc-díjas előadóművész, sokan csak úgy jellemzik: Az Énekes.
Sokan tudják, hogy Charlie egykor a Generál és a Pannonia expressz frontembere a 90-es években önálló művészi karrierbe kezdett, amelynek köszönhetően a mai napig töretlen népszerűségét és a közönség feltétlen szeretet és rajongását tudhatja magáénak.
Charlie 2018. Augusztus 15.-én Siófokon a legendás szabadtéri színpadon ad koncertet zenekarával. A Charlie Band szintén sok évtizedes karriert birtokló zenetanárokból és méltán elismert zenészekből áll. Dobok: Póta András; Basszusgitár: Lattmann Béla; Billentyűs hangszerek: Halász János; Szaxofon: Csiszár Péter; Gitár: László Attila.
A funky a soul, a jazz és a rock, nagyágyúja Charlie egy felejthetetlen estét ígér a siófoki közönségnek, mindazon slágerekkel amelyekre az elmúlt közel öt évtizedben megannyiszor buliztunk.
Charlie üzenete a Balaton és a siófoki nyáresték szerelmeseinek a következő: ne fledd! „az légy, aki vagy, érezd jól magad..."
Mi talán annyit tennénk hozzá: hozd el a párod és a családod, hiszen: „mindenki valakié..."

A koncert esőnapja 2018. augusztus 21. Kedd 21:00 óra!


2018. augusztus 18. 21:00
Sakk (Chess) musical

A musical zeneszerzői: Benny Andersson és Björn Ulvaeus a svéd ABBA popegyüttes tagjaiként váltak ismertté a ’70-es években. A zenekar feloszlása után kerültek kapcsolatba Tim Rice szövegíróval, és alkottak meg közösen a mára klasszikussá vált Chess musicalt. Az angol nyelvű dalszövegeket az a Tim Rice jegyzi, aki korántsem ismeretlen a zenés színházkedvelők körében. Közös munkájuk eredménye lett az 1986-ban, a West End-en bemutatott Chess.


2018. augusztus 24. péntek 21:00
Varidance - Montázs

Az együttes tagjai olyan könnyed eleganciával adják elő a hazánkban és nemzetközi porondon egyaránt elismert táncművész és koreográfus, Vári Bertalan képzeletében megszületett, komoly mesterségbeli tudást kívánó táncokat, mintha évtizedek tapasztalata, gyakorlata csiszolta volna össze a mozdulataikat, avatta volna profivá őket. Hogy professzionális a társulat, ahhoz nem fér kétség, ám évtizedekben csak a jövőjük és nem a múltjuk mérhető.

A táncszerető közönségnek szóló, nyilvános előadások mellett más események is színesítik a műsornaptárt – fesztiválokon, ünnepségeken, bálokon, televíziós showműsorokban és zártkörű, céges rendezvényeken is örömmel fellép a Varidance. Hosszabb-rövidebb műsoraik koreográfiája egyedi, speciális és mindig az alkalomhoz illő – a megrendelők változatos kívánságainak, céljainak megfelelően.  Az ebben a szellemben színpadra állított művek alkalmasak kultúránk megismertetésére, népszerűsítésére hazánkban és határainkon túl is. Az elmúlt évek tapasztalatai meggyőzően bizonyítják, hogy az emberek szeretik és igénylik a magas színvonalú, művészi értékkel bíró, ugyanakkor könnyen befogadható, különleges produkciókat.

A Montázs című előadás ebbe a csodálatos világba enged bepillantást a nézők számára.


2018. augusztus 25. szombat 20:00
CSEH TAMÁS EST

zenés est • kezdés: 20.00 • a Frissfoto Kft. előadása
esőnap: augusztus 26. vasárnap
Az alkotók a Cseh Tamás-életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt műsorral és új fellépőkkel kiegészülve. Hrutka Róbert sajátos hangszerelésével, neves színművészek előadásában hangoznak el a Bereményi Géza, Másik János, Novák János és Cseh Tamás által megírt dalok.
Közreműködik:
Udvaros Dorottya
Für Anikó
Tompos Kátya
Nagy Dániel Viktor
Szegezdi Róbert
Kállóy Molnár Péter

Online jegyvásárlás


2018.06.23.
2018.06.29.
2018.07.07.
2018.07.13. - 2018.07.14.
2018.07.22.
2018.07.28.
2018.08.04.
2018.08.11.
2018.08.18.
2018.08.25.
Kapcsolódó időpontok

2018.06.18. - 2018.06.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.19. 10:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Napvirág zenekar - Vakációs Gyermek Koncert. Fő tér
2018.06.20. Backstage - Teátrum Kávéház programok 2018
2018.06.20. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
NOSZTALGIA KÁVÉHÁZ - NÉMETH GÁBORRAL. Helyszín: KIKK, Backstage – Teátrum Kávéház
2018.06.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.20. - 2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.21. - 2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Horváth Tamás I Captain Morgan Bulihajó, Petőfi stny. 3,.
2018.06.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. - 2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. - 2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. - 2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. - 2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.22. 18:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Nyáresti hangulatban, dalok és kamaradalok. Koncert a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal-Házasságkötő termében
2018.06.22. 18:00 Siófoki koncertek 2018
2018.06.22. 18:00 - 2018.06.23. 18:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Múzeumok Éjszakája a Kálmán Imre Emlékházbn
2018.06.23. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
ULTRA COLOR of Siófok | PLÁZS
2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. - 2018.06.24. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Tekerj Katamaránon 2018
2018.06.23. - 2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. - 2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Dankó Rádió Nótaestje a Színpart Szabadtéri Színpadon
2018.06.12. - 2018.08.31. Siófoki galéria programok 2018. Kiállítások Siófokon
2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.24. Egészségexpo 2018 Siófok
2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.24. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Egészségexpo Siófok, Fő tér
2018.06.24. 08:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
XXIII. országos érmegyűjtő találkozó. Helyszín: Beszédes József Általános Iskola tornacsarnoka
2018.06.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.25. - 2018.06.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.26. Siófoki koncertek 2018
2018.06.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.26. - 2018.06.27. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.26. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Churchland Music High School (Perth, Ausztrália) koncertje a Fő téren
2018.06.27. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.27. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.27. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Borkút Néptánc Együttes fellépése a Fő téren
2018.06.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.28. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.06.28. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.28. - 2018.07.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.28. 20:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Tárkány Művek - Belvárosi Zenei Estek
2018.06.28. 20:30 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.06.29. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Színház Siófok 2018
2018.06.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. - 2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. - 2018.07.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Siófolk Kocsma a Lógó Üvegben
2018.06.29. 20:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
ExperiDance-Omega Musical:Gyöngyhajú lány balladája - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.06.01. - 2018.06.30. Balatoni programok 2018 június
2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.30. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Supernova Techno Summer w/ Marika Rossa - Palace Hungary
2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.30. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Ákos50 Nyári turné - Plázs Siófok
2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.01. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.01. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.07.01. - 2018.07.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.01. - 2018.07.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.01. - 2018.07.31. Balatoni programok 2018 július
2018.07.01. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Horgas Eszter-Falusi Mariann és a ClassJazz Band - Világslágerek egy estén - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.03. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Lóca együttes - Érik a ropogós cseresznye.Vakációs Gyermekkoncertek a Fő téren
2018.07.04. Backstage - Teátrum Kávéház programok 2018
2018.07.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. - 2018.07.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. 17:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
NOSZTALGIA KÁVÉHÁZ - NÉMETH GÁBORRAL. Helyszín: KIKK, Backstage – Teátrum Kávéház
2018.07.04. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A Baglas Néptánc Egyesület fellépése a Fő téren
2018.06.01. - 2018.08.31. Balatoni nyári programok 2018
2018.06.01. - 2018.08.31. Siófoki galéria programok 2018. Kiállítások Siófokon
2018.07.05. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.07.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.05. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.07.05. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Stereo Swing feat. Szűcs Gabi - Nagy Gatsby party. Belvárosi Zenei Estek
2018.07.06. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Palace Fridays & Metzker Viktória / DJ MIKA
2018.07.07. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.07.07. Színház Siófok 2018
2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. - 2018.07.09. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.07. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Révész & Závodi Piramis évek - Plázs Siófok
2018.07.07. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
PRIMADONNÁK - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.07. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Saturday Fire w/Daniel Nike, Marchello, Nope, Toto jr
2018.07.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.08. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.07.08. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.08. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Balogh Kálmán és Herczku Ágnes - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.09. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.09. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.10. - 2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.10. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Bolba Éva és a JAZZterlánc - Vakációs Gyermekkoncertek a Fő téren
2018.07.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.11. - 2018.07.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.11. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A Lelle Néptánc Egyesület és a Balaton Táncegyüttes táncháza a Fő téren
2018.07.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. - 2018.07.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. - 2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. - 2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. - 2018.07.15. New Orleans Jazz Fesztivál
2018.07.12. - 2018.07.15. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
New Orleans Jazz Fesztivál
2018.07.12. - 2018.07.15. Jazz Siófok 2018
New Orleans Jazz Fesztivál
2018.07.12. - 2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.07.13. Siófoki koncertek 2018
2018.07.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. - 2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. - 2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. - 2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. - 2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. - 2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.13. 17:00 Karibi Táncház Siófok 2018
2018.07.13. 17:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
KARIBI TÁNCHÁZ a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában
2018.07.13. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
ONE DANCE Festival - Sean Kingston (USA). Plázs Siófok
2018.07.13. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Szulák Andrea Így... - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.14. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Színház Siófok 2018
2018.07.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.07.14. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Majka & Curtis | Horváth Tamás - Plázs Siófok
2018.07.14. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
KÖLCSÖNLAKÁS - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.14. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Insomnia All Stars Droplex - Palace Hungary
2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.15. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.07.15. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.15. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Ewald Rézfúvós Együttes – Brass Magic. Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.16. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.17. - 2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.18. Backstage - Teátrum Kávéház programok 2018
2018.07.18. - 2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.18. 17:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Nosztalgia kávéház Németh Gáborral
2018.07.18. 19:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A Fürjecske Néptánc Egyesület műsora a Fő téren
2018.07.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.19. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.07.19. - 2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.19. - 2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.19. - 2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.19. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.07.19. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Canarro - The Hungarian Gipsy Swing. Belvárosi Zenei estek
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. - 2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.20. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Siófok 50 - Lovasi 18. Lovasi András első ötven évének legnagyszerűbb dalai a Plázs Siófok színpadán
2018.07.20. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Az 55 éves Balaton Táncegyüttes önálló estje - Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.07.20. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Palace Fridays & Metzker Viktória / Drop The Cheese
2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.21. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Headhunterz - Plázs Siófok
2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.21. 10:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Melanoma szűrés a siófoki Nagystrandon
2018.07.21. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Led Lights Siófok 2018. 2017 legújabb, és leglátványosabb rendezvénysorozata - Palace Hungary
2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. Színház Siófok 2018
2018.07.22. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.07.22. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.22. - 2018.07.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Quattrocelli – Bachtól Beatlesig. Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.22. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A CHICAGÓI HERCEGNŐ - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.24. - 2018.07.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. - 2018.07.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. - 2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.26. - 2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. - 2018.07.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.27. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Rakonczai Piano Plázs - Rakonczai Imre most először a Plázson!
2018.07.27. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Siófolk Kocsma a Lógó Üvegben
2018.07.27. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Palace Fridays & Metzker Viktória / Lennard
2018.07.28. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.07.28. Színház Siófok 2018
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.07.28. - 2018.07.29. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
OneDay Electronic Fest
2018.07.28. - 2018.07.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. 18:15 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
MINIMAX GYEREKHAJÓ az Apacuka mini formációval
2018.07.28. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
DOG STORY - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.29. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.07.29. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.29. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Cséry Zoltán - Dalok a lelkednek (meditatív, spirituális zongorakoncert). Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.07.30. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.31. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.31. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.31. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.31. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Handabanda: Mesebolt - Vakációs Gyermekkoncertek a Fő téren
2018.08.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.01. - 2018.08.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.01. - 2018.08.31. Balatoni programok 2018 augusztus
2018.08.02. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.08.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. - 2018.08.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. - 2018.08.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.02. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.02. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Cimbaliband - Balkán Projekt. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Scitec Muscle Beach 2018 - PLÁZS Siófok
2018.08.03. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. - 2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. - 2018.08.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Balaton Summer Night w/ Neoton Família Live Show. Plázs Siófok
2018.08.03. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Rocklegendák a legendás színpadon - Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.08.04. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. Színház Siófok 2018
2018.08.04. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.08.04. - 2018.08.06. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
SING SING SING - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.08.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.05. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.05. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.05. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.08.05. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Rosa Eterna Duó - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.06. - 2018.08.12. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Samsara Fesztivál
2018.08.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.07. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.07. - 2018.08.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.07. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.08. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.08. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.09. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.08.09. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.09. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.09. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.09. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Barabás Lőrinc Quartet - Other Than Unusual. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. - 2018.08.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.10. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Fenyő Miklós koncert - Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.08.10. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Palace Fridays & Metzker Viktória / Cashtag
2018.08.11. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Balatoni Retro Láz
2018.08.11. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Színház Siófok 2018
2018.08.11. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.08.11. - 2018.08.12. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
XIII. Siófoki Gazdanap
2018.08.11. - 2018.08.12. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
HERNÁDI PONT. - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.08.12. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.08.12. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.12. - 2018.08.13. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.12. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Luis Eduardo Castagno trió - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.14. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Tour de Hongrie Siófok
2018.08.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.14. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.15. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Charlie koncert - Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.08.16. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.16. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.16. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.16. - 2018.08.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. - 2018.08.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. - 2018.08.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. - 2018.08.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.17. - 2018.08.20. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A Bor és Kenyér Ünnepe
2018.08.17. 22:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Palace Fridays & Metzker Viktória / Suck My Disco
2018.08.18. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.08.18. Színház Siófok 2018
2018.08.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.08.18. - 2018.08.19. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
PlayIT Show Balaton - Kiss Szilárd Sportcsarnok
2018.08.18. - 2018.08.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. - 2018.08.19. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
SAKK (CHESS) MUSICAL - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.08.19. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
WeLove Balaton Fesztivál - Plázs Siófok
2018.08.19. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.08.19. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.19. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Piano e Forte duó - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.20. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.21. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.23. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.23. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.08.23. - 2018.08.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.23. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.23. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Voodoo Papa & Szokolay `Dongó` Balázs. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.24. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.08.24. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.24. Színház Siófok 2018
2018.08.24. - 2018.08.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.24. - 2018.08.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.24. 20:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Montázs - Varidance - Siófoki Szabadtéri Színpad - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.08.24. 21:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Varidance - Montázs. Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
2018.08.25. Siófok jegyvásárlás 2018
2018.08.25. Siófoki koncertek 2018
2018.08.25. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.25. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Minimax Gyerekhajó
2018.08.25. - 2018.08.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.25. - 2018.08.26. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.25. 20:30 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
CSEH TAMÁS EST - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok - Színpart - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.08.26. Zene a Zöldben 2018. Koncertsorozat a komolyzene kedvelőinek Siófokon
2018.08.26. Siófoki koncertek 2018
Zene a Zöldben komolyzenei koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.26. 19:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A Siófoki Művészeti Iskola Ifjúsági Zenekara és Kórusa koncertje - Zene a Zöldben koncertsorozat a Jókai parkban
2018.08.29. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.30. Siófoki koncertek 2018
Belvárosi Zenei Estek a Fő téren
2018.08.30. - 2018.09.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.30. 20:00 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Falusi Mariann és Lang Gyöngyi estje - Kuplézgatunk. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.30. 20:00 Siófoki Nyári Esték 2018. Belvárosi Zenei Estek
2018.08.31. - 2018.09.01. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.31. - 2018.09.02. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
VI. Borpart és Fröccs Feszt
2018.08.31. 00:20 Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Siófolk Kocsma a Lógó Üvegben
2018.09.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.09.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.09.15. Szabadtéri színpad programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.10.05. - 2018.10.07. Siófoki Halfesztivál 2018
2018.10.05. - 2018.10.07. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Halfesztivál
2018.10.21. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
IV. Tökös Futás
2018.10.24. - 2018.10.28. Kálmán Imre Emléknapok Siófokon 2018
2018.10.24. - 2018.10.28. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Kálmán Imre Emléknapok
2018.01.09. - 2018.11.01. Siófoki galéria programok 2018. Kiállítások Siófokon
2018.11.24. - 2018.11.25. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
15. Balaton maraton és félmaraton
2018.11.30. - 2018.12.02. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Városnap
2018.11.30. - 2018.12.23. Aranycsengő Adventi Vásár 2018. Adventi programok Siófokon
2018.11.30. - 2018.12.23. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Aranycsengő adventi vásár
2018.01.01. - 2018.12.31. Balatoni programok 2018
2018.12.27. - 2018.12.30. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Évzáró Puncs Party
2018.12.31. Siófoki programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
BUÉK Siófok Szilveszteri Party
Találatok száma: 3

Hotel Nostra*** Siófok

Hotel Nostra*** Siófok

Szállodánk, a Nostra Hotel Siófok tradicionális üdülőövezetében fekszik, a Balatontól 100, a központtól 1200 m távolságban. 41 db kétágyas pótágyazható szobával, és 5 db kétszobás apartmannal ...


Renegade Hotel

Renegade Hotel

Több mint 10 éve várjuk kedves vendégeinket a Balaton fővárosában, ahol az év legmelegebb időszakában a Petőfi sétány Siófok szíve. Számtalan szórakozóhely, alig 50 méterre a Balaton, pár perc sétára ...


Krúdy Panzió

Krúdy Panzió

Panziónk idilli környezetben, a Mártírok útján, a hajóállomás felé vezető úton, a centrumtól és a vízparttól is csupán 200 méterre, a Jókai Park mellett fekszik gyönyörű parkkal, évszázados ...
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Siófoki Szabadtéri Színpad - Színpart programok 2018. Műsor, online jegyvásárlás

Programajánlat

Siófoki koncertek 2018
Siófoki koncertek 2018
  • Siófok
2018. június 22. 18:00
Színház Siófok 2018
Színház Siófok 2018
  • Siófok
2018. június 29.
Balatoni programok 2018 június
Balatoni programok 2018 június
2018. június 1 - 30.
Siófok jegyvásárlás 2018
Siófok jegyvásárlás 2018
  • Siófok
2018. június 29.

Szolgáltató