Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Szabadtéri színpad programok 2024. Online jegyvásárlás
Szabadtéri színpad programok 2024. Online jegyvásárlás
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Szabadtéri színpad programok 2024. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. július 16. (kedd) - 2024. július 20. (szombat) , Veszprém
, Több helyszínen

A nyári időszakban országszerte újra elkezdik működésüket a szabadtéri színpadok. Idén is színvonalas programokkal készülnek a szervezők legyen szó koncertről vagy színházi előadásról. A teljesség igénye nélkül a Városmajori Szabadtéri Színpad, a Tokaj Fesztiválkatlan, a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Kalocsai Szabadtéri Színpad, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad, az Agria Nyári Játékok és a Szarvasi Vízi Színpad várja a nyári estéken igényes szórakozásra vágyókat. Szabadtéri színpadok programjai mellet oldalunkon online jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk.

Szabadtéri színpad programajánló 2024

Anna And The Barbies 20 EVOLÚCIÓ

2024. JÚNIUS 22. SZOMBAT, 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Esőnap: június 23.

2024. június 22-ére Pásztor Annáék nagyobbat álmodtak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint eddig valaha!

Az elmúlt 20 évük eklektikusan dús zenei és lelki kalandozásait, Shakespeare Szentivánéji álom erdejébe varázsolják.

A környezet adta gigantikus ősfák díszletelemmé válnak, a természet bekúszik a színpadra és a közönség sorai közé is. A modern koncert technológia és az őselemek izgalmas kontrasztot rajzolnak az estébe. Ahogy a Nap halad, úgy megyünk majd bele az éjszakába, a fényből a sötétségbe, a valóságból az álomvilágba, és egy szürreális divatbemutató sodrásával csöppenünk bele az Anna And The Barbies misztikumába. Mindezt egy új elektroakusztikus zenei átirattal.

Varázslatos Szent Iván éj lesz!


Menopauza - musical

JÚNIUS 29. SZOMBAT, 20:30
Tihanyi Szabadtéri Játékok

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek…

Szereplők

 • A PROFI........................ HERNÁDI JUDIT
 • A VEGA......................... FALUSI MARIANN
 • A CELEB....................... TÓTH ENIKŐ
 • A HÁTÉBÉ..................... SZŐLŐSKEI TIMEA

Rendező: BERECZKI ZOLTÁN


"KÁLMÁN IMRE - 120 PERC A FÖLD KÖRÜL"

2024. JÚLIUS 10. SZERDA, 21:00
Szegedi Szabadtéri Játékok, Újszegedi Szabadtéri Színpad

Zenés utazás az Operettkirály dallamaival.

operettgála

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében. Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Haraszti Elvira és  Kádár Szabolcs János, valamint a Monarchia Operett tánckara és zenekara a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, a Cirkuszhercegnő, a Chicagói hercegnő, a Zsuzsi kisasszony, A Montmartre-i ibolya, a Cigányprímás, az Ördöglovas és a Hollandi menyecske című operettek legismertebb slágereit és ritkábban játszott gyöngyszemeit kelti életre a Szabadtéri színpadán, egyedülálló, színpompás látványvilággal, Rákay Tamás díszletével és Kollár Péter Erik jelmezeivel, különleges effektekkel megidézve az operettirodalom legkülönlegesebb helyszíneit.

Szereplők:

Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Haraszti Elvira és Kádár Szabolcs János

a Monarchia Operett tánckara és zenekara

Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal

Díszlet: Rákay Tamás

Jelmez: Kollár Péter Erik

Rendező: Kerényi Miklós Gábor Kossuth-díjas, Kiváló művész

A szereplőváltoztatás jogát a produkció fenntartja.


HAVASI Zongora show

2024. AUGUSZTUS 10. SZOMBAT, 20:30
Tokaj Fesztiválkatlan

Vendégművészek:

 • Szirtes Edina Mókus (hegedű, ének)
 • Simkó-Várnagy Mihály (cselló)

Az elmúlt 10 év egyik legsikeresebb produkciója újra Tokajban!

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A hihetetlen zenei utazás folytatódik, hiszen a zeneszerző-zongoraművész számos újítással és meglepetéssel készül legújabb tokaji koncertshow-jára. Élőben hallhatják HAVASI legújabb szerzeményeit, de a mára emblematikussá vált zenei tételek sem maradnak ki. A műsor különlegességei pedig azok a művek lesznek, melyekben Szirtes Edina Mókus énekhangjával és hegedűn, Simkó-Várnagy Mihály pedig cselló kíséri majd. Az este egy lebilincselő koncertélmény lesz, ahol a zenei tételeket egy speciális fény- és látványvilág tesz még teljessebbé. 

HAVASI 2009-ben mutatkozott be koncertshow-jával a Zeneakadémia nagytermében, majd azóta 25 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, évről évre pedig külföldön is hatalmas sikereket aratott: például olyan helyszíneken is álló tapssal fogadták, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház, a londoni Royal Albert Hall vagy a Wembley Aréna.

Minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciója pedig 2024 nyarán Tokajban látható.


ISTVÁN, A KIRÁLY

2024. AUGUSZUTS 10. SZOMBAT, 21:00
2024. AUGUSZTUS 11. VASÁRNAP, 21:00
2024. AUGUSZTUS 18. VASÁRNAP, 21:00
2024. AUGUSZTUS 19. HÉTFŐ, 21:00
2024. AUGUSZTUS 20. KEDD, 21:00
Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az államalapítás ünnepét megelőző hosszú hétvégén négy alkalommal dönthetnek a Szabadtéri Játékok nézői, hogy István vagy Koppány mellé állnának korai történelmünk egyik legjelentősebb konfliktusában.

A Zikkurat Produkció különleges megoldásokat felvonultató előadásában, sosem látott szereposztásban kiváló színművészek – köztük a címszerepben Koltai-Nagy Balázs, Saroltként Schell Judit - és népszerű énekesek – Koppány szerepében Baricz Gergő, továbbá Borbély Richárd, Horányi Juli, Köteles Leander, Sena Dagadu, Herczku Ágnes, Kardos-Horváth János - keltik életre az emlékezetes szerepeket, a rock-opera eredeti hangszerelésében megszólaltatva az ikonikus dalokat.

Tóth Kázmér díszlete egyedülálló, kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott változatban érkezik Szegedre. Az előadás rendezője Novák Péter, akinek élete és karrierje ezer szállal fűződik az István, a király történetéhez. Rendezésében nemcsak a nemzeti kinccsé vált dalok, feledhetetlen alakítások, hanem egy páratlan előadás, valódi élményszínház vár a Szegedi Szabadtéri Játékok közönségére.


Szép nyári nap - Neoton musical

AUGUSZTUS 24. SZOMBAT, 20:00
Tihanyi Szabadtéri Játékok

A Veres1 Színház előadása

Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

A táborparancsnok Tóth Antal a Szovjet- Magyar Barátság TSZ paradicsom-feldolgozó melléküzemágának vezetője, helyettese Kovács Jenőné, azaz Panni néni, az orosz tanárnő. Juli, Panni néni KISZ-titkár lánya, beleszeret a frissen érettségizett Varga Péterbe, aki szociológusnak készül. Péter édesapja 56 után disszidált. A két különböző neveltetésű fiatal szerelmét sokan nem nézik jó szemmel.

Az építőtábor többi lakója is pesti tinédzser, akik ezeken a szép nyári napokon teszik azt, amit minden fiatal, vagyis dolgoznak, szórakoznak, összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre.
Kell, hogy várj, Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig és még sok más dal is elhangzik az előadásban.

A Neoton dalok mind a mai napig nem hiányoznak egyetlen valamirevaló házibuliból sem – korra való tekintet nélkül! Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezek a slágerek ma Magyarországon ugyanolyan népszerűek, mint az ABBA együttes dalai.

És több, mint harminc évvel a rendszerváltás után már felhőtlenül nevetünk múltunkon!??

A produkcióban elhangzó minden dal Pásztor László, Hatvani Emese, Jakab György szerzeménye. Kivételt képez a „Kell, hogy várj” című dal, amely Pásztor László és S. Nagy István közös szerzeménye, a „Sandokan, Sandokan” című dal Guido & Maurizio De Angelis szerzeménye.

Szereplők

 • Varga Péter.............................. CSEH DÁVID PÉTER
 • Kovács Júlia............................. GADÓ ANITA
 • Margó....................................... BAJOR LILI
 • Ria............................................ CSÁKI EDINA
 • Sanya....................................... VINCZE MÁRTON
 • Öcsi.......................................... KRAJNIK-BALOGH GÁBOR
 • Panni néni................................. NÁRAY ERIKA
 • Tóth Antal................................. HARNA PÉTER
 • Tészabó.................................... PÁL TAMÁS
 • Rózsika..................................... ZORGEL ENIKŐ
 • Kovács Jenő............................. JANIK LÁSZLÓ
 • A Pesti Művésznő..................... FALUSI MARIANN

Továbbá fiúk, lányok, az építőtábor lakói;
valamint a bácsszentmáriai Szovjet-Magyar Barátság TSZ paradicsom-feldolgozó melléküzemágának dolgozói:
BÉLI TITANILLA, FÉSŰS ÁKOS, GÉCZI OLÍVIA, KISS CSINSZKA FLÓRA,
KOVÁCS DOMINIK RÓBERT, SZOMBATH GERGŐ / KOVÁCS KRISTÓF

Rendező: BÖHM GYÖRGY Jászai- és Nádasdy Kálmán-díjas

Az előadást Korcsmáros György emlékének ajánljuk.

További programok és időpontok a jegyvásárlásnál!


2024.07.16. - 2024.07.20.
8200 Veszprém
2024.07.18. - 2024.07.20.
8237 Tihany
2024.07.20.
2024.07.24.
2024.07.24.
6700 Szeged
2024.07.25. - 2024.07.27.
8237 Tihany
2024.07.25. - 2024.07.27.
5540 Szarvas
2024.07.26.
8600 Siófok
2024.07.26. - 2024.07.28.
6700 Szeged
2024.07.30.
2024.07.30.
8600 Siófok
2024.07.31.
5540 Szarvas
2024.07.31.
6700 Szeged
2024.08.01.
2024.08.01. - 2024.08.03.
5540 Szarvas
2024.08.01. - 2024.08.03.
8237 Tihany
2024.08.02. - 2024.08.03.
6700 Szeged
2024.08.03.
2024.08.06.
5540 Szarvas
2024.08.06.
8600 Siófok
2024.08.07.
6700 Szeged
2024.08.08. - 2024.08.09.
8600 Siófok
2024.08.08. - 2024.08.10.
5540 Szarvas
2024.08.08. - 2024.08.10.
8237 Tihany
2024.08.10.
2024.08.10. - 2024.08.11.
6700 Szeged
2024.08.13.
2024.08.14.
6700 Szeged
2024.08.14.
5540 Szarvas
2024.08.15. - 2024.08.19.
8237 Tihany
2024.08.16. - 2024.08.17.
5540 Szarvas
2024.08.18. - 2024.08.20.
6700 Szeged
2024.08.19.
2024.08.19.
5540 Szarvas
2024.08.21.
5540 Szarvas
2024.08.23.
2024.08.23. - 2024.08.24.
8237 Tihany
2024.08.24.
2024.08.25.
2024.08.30.
2024.08.30. - 2024.08.31.
8237 Tihany
2024.09.03.
További ajánlataink

2024.07.21.
2024.07.26.
14 000 Ft - 17 000 Ft Jegyvásárlás
2024.07.28.
2024.07.30.
Siófoki Szabadtéri Színház 2024. Koncertek, előadások a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon
A Pál utcai fiúk - zenés játék. A Pannon Várszínház előadása
10 400 Ft - 12 900 Ft Jegyvásárlás
2024.08.06.
8 000 Ft - 10 900 Ft Jegyvásárlás
2024.08.08.
Siófoki Szabadtéri Színház 2024. Koncertek, előadások a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon
Anconai szerelmesek – zenés komédia . A Turay Ida Színház produkciója
7 500 Ft - 9 800 Ft Jegyvásárlás
2024.08.09.
13 000 Ft - 15 900 Ft Jegyvásárlás
2024.08.15.
7 500 Ft - 8 000 Ft Jegyvásárlás

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 1 700 Ft -tól 21 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Szombathelyi programok 2024 / 2025. Fesztiválok, rendezvények, események Szombathelyi programok 2024 / 2025. Fesztiválok, rendezvények, események
 • Szombathely
2024. július 1. (hétfő) - 2024. július 31. (szerda)
Ismerős Arcok koncertek 2024 Ismerős Arcok koncertek 2024
2024. július 21. (vasárnap)
Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024 Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024
2024. augusztus 2. (péntek)

Figyelmébe ajánljuk!

Ez is érdekelheti!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Csábító nyári szabadtéri programok Siófokon Csábító nyári szabadtéri programok Siófokon

A Kálmán Imre Szabadtéri Színpad nagy múltra tekint vissza Siófokon. A Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű (1576 férőhely) szabadtéri előadóhelye az idei nyáron számos előadással és koncerttel várja mindazokat, akik egy üde nyári kulturális felfrissülésre vágynak. Kiss Lászlóval, a ...

Ár: 1 700 Ft -tól 21 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Fesztiválajánló

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!