XVII. Vajdasági Szabadegyetem 2019 Kishegyes
Tóparti nyár - június középétől újra várjuk vendégeinket! Kérje egyedi ajánlatunkat!
Tóparti nyár - június középétől újra várjuk vendégeinket! Kérje egyedi ajánlatunkat!
Soproni nyári kikapcsolódás - Természet, túrázás, wellness, klimatikus gyógyhely!
Soproni nyári kikapcsolódás - Természet, túrázás, wellness, klimatikus gyógyhely!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

XVII. Vajdasági Szabadegyetem 2019 Kishegyes


A Vajdasági Szabadegyetem idén 17. alkalommal nyitja meg kapuit a tanulni vágyó fiatalok előtt. Idén is találkozzunk a kishegyesi Kátai-tanyán július 9-én, és töltsünk el együtt egy eseménydús hetet!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Idei témánk:

Minden generáció az életének legmeghatározóbb döntéseit a középiskola végén, az egyetem alatt, illetve a munkába állás során hozza meg. Ahhoz, hogy elégedettek legyünk az életünkkel és az általunk választott hivatással, már a kezdetekben határozottak és tisztánlátók kell legyünk arra vonatkozóan, hogy mit szeretnénk elérni az életben, kik vagyunk mi és mi a dolgunk a világban.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy sokszor úgy választunk egyetemet és munkát, hogy nem vagyunk tisztában értékeinkkel, tudásunkkal, hogy mivel is szeretnénk igazán foglalkozni, mi motivál, ami értelmet ad az életünknek. Ilyenkor merülnek fel bennünk kérdések, hogy vajon jó szakot választottunk-e, mi lesz az iskola után?, egyáltalán érdekel ez engem? Sokszor pont ezek miatt hagy alább a motivációnk és nem fejezzük be az egyetemeket, ugrálunk szakok között. A munkahelyek sűrű változtatásánál is előtérbe kerül ez, ám érdemes megvizsgálni, hogy erről van szó vagy csak vágyunk az újra, a kihívásra és előző munkahelyünk már nem adja meg a számunkra a kellő ingereket.

A XVII. Vajdasági Szabadegyetem pont azokat a kérdéseket veszi górcső alá, hogy mik zajlanak le bennetek, ha ilyen akadályokba ütköztök és az előadások valamint a műhelymunkák által olyan eszközt igyekszünk a kezetekbe adni, amelyek felhasználásával sikeresebb és boldogabb életet tudtok élni, el tudtok indulni az önmegvalósítás útján és elkezdhetitek megtalálni magatokat, hogy mit is akartok az élettől, hiszen így tudjuk építeni magunkat és a jövőnket is.

Mint az utóbbi években idén is várunk benneteket csapatjátékokkal, műhelymunkákkal és menő előadásokkal, az esti bulikról nem is beszélve.

Forrás: az esemény közösségi oldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás