Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!

A hagyományos vízparti programban idén is lesz máglyagyújtás, csónakos felvonulás és tűzijáték, napközben pedig népi játszóház, élőbábos komédia és koncertek várják az érdeklődőket az új Találkozási pontnál található Mólószínpadhoz.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Részletes program:

15:00-tól – Tulipántos körhinta és népi játékpark és kézművesség
A fa körhinta fonott kosaraiban, kézi csomózású rongyszőnyegeken ülhetnek a gyerekek, Ambrus gazda pedig vidáman hajtja azt. Népi játékparkunkban sokféle kézzel készített asztali, és nagy térjátékokkal próbálhatják ki ügyességüket és kreativitásukat kicsik és nagyok.

A szépen megterített kézműves asztaloknál a foglalkozásvezetők irányításával több fajta kézművességet is kipróbálhatnak a gyerekek: pálcás papír szélforgó készítése, nemezgolyók formázása, pálcás papírvirágok készítése, malacpersely készítés, ezen kívül kiegészítő foglalkozásként lehetőségük van a gyerekeknek önállóan, színes ceruzákkal és zsírkrétával rajzolni, vízfestékkel festeni, kis szövőkereten szőni, gipszfigurákat kifesteni és gyöngyöt fűzni.

17:00 – Csalafintaságok a csalitosban
A francia, középkori mesékből készült vidám, zenés mesejáték látványos erdei környezetben játszódik. Nyúlcsi Júlcsit, Fortélyos mestert és a jó kedélyű parasztembert élő szereplők alakítják, míg az erdő többi lakója botos és kesztyűs báb. Megismerhetjük a két füstölt sonka történetét, megtudhatjuk, hogyan issza meg Bundás Apó a tavat, hogy eszi meg a róka a két medvebocs kerek sajtját, valamint, hogy hogyan tanul Lompos, a farkas horgászni.

18:30 – Sárkányármány – gólyalábas parasztkomédia
Vidám színfoltja a rendezvényeknek a lepcsesszájú parasztasszony és a gólyalábas pásztorok által előadott, csattanókban bővelkedő „Gólyalábas Parasztkomédia”, melyben még egy tűzokádó óriásbáb sárkányt is megkergethetnek a gyerekek. A cselekmény középpontjában a lóvá tevés, a felsülés áll, ahonnan a színészek, gyerekek és szülők együtt jutnak el a végkifejlethez: a jók győznek, a bűnös meglakol. A mese végére mindenki szája mosolyra derül.

20:00 – Marton Viki koncertje
Marton Viki 2015. októbere óta járja saját útját szólóénekesként. Műsorát saját dalai mellett feldolgozások egészítik ki. Stílusát nem szívesen határozza meg, de inkább a dallamosabb, érzelmileg töltött alternatív rock áll hozzá a legközelebb. Mottója: “Egy koncert mindig az előadóval és a közönségével közösen születik. Ha már egy ember miattam mossa meg a haját, és öltözik fel, már megérte!”

21:00 – Gyöngyhalász latin zenekar koncertje
Az együttes tradicionális alapokra épülő latin zenét játszik akusztikus hangszerelésben. Repertoárjukon napfény-ízű dalok szerepelnek Közép- és Dél-Amerika szinte valamennyi országából, Kubából, Spanyolországból és a Kanári-szigetekről. Fellépéseiken sorra kerülnek a karibi világ kedvelt és ismert dalai, de egzotikus színfoltként játszanak „saját gyűjtéseket” is pl. a Kanári-szigetekről, Peruból vagy Bolíviából. Az együttes idén 18 éves. Három évvel ezelőtt táncossal bővítették a produkciót, Niquita autentikus karibi, standard latin, spanyol és andoki táncokat mutat be. Az autentikus előadásmód, a spanyol nyelvű ének, az eredeti hangszerek, a színes táncos viseletek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy napfényes egzotikus világba repítse a hallgatóságot. Minden adott egy izgalmas, forró esti koncerthez, pergő, latin ritmusokkal!

22:00-tól – Csónakos felvonulás, máglyagyújtás, tűzijáték

Zárókoncert: Háklár Banda

A programokon a részvétel díjtalan, a helyszínen kitelepült büfé üzemel.

Forrás: TDM Sárvár 


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Onyx****Luxury Aparthotel

Onyx****Luxury Aparthotel

Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra, 2016 nyarától várja Vendégeit, adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve a városban ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Szent Iván Éjszaka Sárvár 2017

Programajánlat