Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2020

Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2020

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2020.03.01. - 04.07.

A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.

LILIOMFI
március 1. 19:00 - 21:00 3900 Ft

Társadalmi vígjáték kis zenével

A Soltis Lajos Színház produkciója

Szereplők:

 • Szilvai Tódor Teofil  Szivák-Tóth Viktor
 • Büdi Kamilla Imola  Ecsedi Erzsébet
 • Bárkai K. Mária  Boznánszky Anna
 • Szilvai „Liliomfi” Gyula  Pesti Arnold
 • Kolovratnik „Szellemfi” Róbert  Ivák Bence
 • Kányai Zsigmond Zsadány  Temesi Zsolt
 • Kányai Erzsébet Cintia  Nagy Zsuzsi
 • Kiss György Vendel  Piller Ádám
 • Schwartz Hanzi Adolf  Nagy Gábor
 • Schwartz Adolf Hanzi  Tóth Ákos
 • Erdész Vazul Endre  Szivák-Tóth Viktor

Zenészek: Gregorich Zsófia, Gregorich Domonkos, Horváth Nóra

Muzsika: Horváth Szabolcs

Látvány: Mucsi Balázs

Kivitelezők: Marton Miklós, Bruckner Roland, Csula Emil, Mucsi Balázs

Technikus: Bruckner Roland, Csula Emil

Rendező: Fábián Péter, Benkó Bence

Egy fővárosi éjjelen, néhány ajtón-kopogás és borítékropogás úgy hozza, hogy sorsok pecsételődnek meg. Érdekek kívánnak, felmenők diktálnak, szerelmek fonódnak, kapcsolatok bomolnak. De ahogy a szív szava veszni látszik, két ettől s attól fűtött színész ferde hajlamok, és görbe hajnalok után nekivág a nagyvilágnak, hogy harminc határon által vágva végre mindenki a másiké lehessen. A titkos légyottok színe pedig egy valutacsalogató vidéki fogadó, hol a vonat se járna, ha nem volna egy-két hadművelet, meg egy jó nagy pisiszünet. Megérkeznek a régi szobatársak, ideje hát a felhőszakadásnak; jön pár nyelvi lelemény, néhány pesti fejlemény, sági bordal és vasi borzas, népi jelleg és szabad nyelvek, mámoros percek és Ákos koncertek. A csórók unicumoznak, gazdagék csak vonatoznak, az asztalok felborulnak, a gyógyszerek elgurulnak, a pincért élve lelik, a zenekart jégre teszik; a fejetlenség feje pedig az eseménycentrum, színésztálentum: Liliomfi, a nemzetcenter, boszorkánymester személyesen.

Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk!

Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül

BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB
március 3. 19:30 - 22:00 1200 Ft

Joy Spring – Tavaszi jazzhangok

Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét, basszusklarinét, furulyák

Tálas Áron – zongora

Horváth Balázs – bőgő

G. Szabó Hunor – dob

A Borbély Műhely az ezredforduló táján alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály vezetésével. Közel 20 éve, havi rendszerességgel találkozhatunk velük a Dunaparti Művelődési Ház – Barlangban.

KORTÁRS MÉDEIÁK
március 7. 16:00 - 18:00

KORTÁRS MÉDEIÁK – SORS ÉS SZENVEDÉLY

A beszélgetés vendégei:

 • Karafiáth Orsolya költő, műfordító
 • Száger Zsuzsanna színész, rendező
 • Kiss Judit Ágnes költő, író

Elfojtott érzelmek, csalás és megcsalatás, magány, bosszú, önpusztító szenvedély – antik drámák által megörökített női sorsok, amelyek alig változtak az évezredek során. Vajon a válaszaink, reakcióink is ugyanazok?

CITERA JAZZKLUB
március 10. 19:30 - 21:30

Vendég: Sasvári Bori

Sasvári Bori és Dömény Krisztián estje két szálon fut. Az egyik a „zenévé tett vers”, Simon Lehel költő szavai szerint. Az ő, és Kugler Viktor verseinek feldolgozásai szólalnak meg, abszolút kortárs megoldásokkal. A másik szál a blues: Krisztián ezen a koncerten mutatja be először új ötleteit, melyekkel még inkább ki lehet “feszíteni” a citera határait az eddigi blues-citerás megoldásaihoz képest…

A belépés díjtalan.

TÁNCÓRÁK
március 13. 19:00 - 20:30 4900 Ft

A Rózsavölgyi Szalon produkciója

 • Senga  Ullmann Mónika
 • Ever     Józan László

Díszlettervező: Enyvvári Péter

Jelmeztervező: Cselényi Nóra

Dramaturg: Hárs Anna

Fordító: Hárs Anna

Rendező: Dicső Dániel

Senga és Ever szomszédok. Még sosem találkoztak. Mindketten bezárkóztak saját világukba. Senga élete a tánc, de egy balesetben súlyosan megsérült, az orvosok szerint soha többé nem táncolhat. Ever autista, különös intellektusú, akinek nehézséget jelent kapcsolatba lépni másokkal. Aztán Ever egy napon mégiscsak becsönget Sengához: tanítsa meg táncolni…

Az előadást 12 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Az előadás hossza 100 perc, szünet nélkül

EURÓPA KIADÓ
március 13. 20:00 - 22:00 2500 Ft

Az Európa Kiadó a hazai pop-rock történet egyik legmeghatározóbb zenekara. Az idők során újra és újra úgy tudott megújulni, hogy közben sosem vált mainstream-formációvá. Egyéni stílusukat és működésük független szellemiségét fennállásuk óta következetesen megőrizve írják és adják elő dalaikat, amelyek közül ma már sok klasszikusnak számít.

Bár az Európa Kiadónak 1981-es megalakulása óta több olyan periódusa is volt, amikor különböző okokból felfüggesztette tevékenységét – ahogy Menyhárt Jenő fogalmaz – az együttes időnként „hibernálva volt”, most azonban nagyon is élő, olyannyira, hogy új és régi dalok egyaránt elhangzanak majd a fellépésen.

MAGYARNÓTA MŰSOR
március 14. 15:00 - 17:00 2000 Ft

„MAGYARORSZÁG AZ ÉN HAZÁM…”

Magyarnóta műsor

Közreműködnek:

 • Farkas Rozika
 • Fényes György
 • Gáspár Anni
 • Kapi Gábor
 • Szegedi Csaba
 • Szeredy Krisztina

Kísér: Oláh Albert és Oláh Kálmán és cigányzenekara

Műsorvezető: Pölös János

Szerkesztő: Kapi Gábor

Rendező: Horváth Jenőné

A magyarnótáról az elmúlt években sokféle vélemény hangzott el. Ennek ellenére már 200 éve mindenki énekel nótákat, még azok is, akik nem igazán szeretik.

Szentendrén – több éves szünet után – immár 10. alkalommal csendül fel a hungarikummá nyilvánított klasszikus magyarnóta.

GÖRÖG TÁNCHÁZ  
március 14. 18:00 - 20:00

Szentendrén a zenés görög táncház 2015 óta működik havi rendszerességgel a Szentendrei Görög Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében. Hiánypótló zenés, táncos kikapcsolódás, amely a görög művészeti kultúra ápolásához és terjesztéséhez járul hozzá, a táncolni járó helyi és környékbeli résztvevők igazi közösséget alkotnak.

TAVASZI KONCERT
március 17. 18:00 - 19:30

A Vujicsics Tihamér Zeneiskola népzene tanszakának koncertje

A Tavaszköszöntő koncert évtizedes múltra nyúlik vissza. Kevés jobb alkalom van a tavaszvárásnál és köszöntésnél, amikor találkozhatnak a zeneiskola növendékei egymással, és a tanárok a diákokkal közösen muzsikálhatnak.

A koncerten fellépnek Sasvári Borbála és Tímár Sára népi énekes növendékei, Dömény Krisztián citerásai, valamint Koller Dániel és Eredics Gábor tamburás diákjai.

A belépés díjtalan.

LOVASI ANDRÁS EST
március 19. 20:00 - 22:00 3500 Ft

LOVASI: EGY AZ EGYBE… CSAK MAGA

Lovasi András szólóestje – egy szál gitárral. Kispál és a Borz, Kiscsillag és szólókarrierje során írt dalok egyaránt felcsendülnek.

BACH HANGVERSENY
március 20. 18:00 - 20:00

Jubileumi Levente-díj átadás és hangverseny J. S. Bach születésnapja alkalmából.

Fellépnek a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanárai.

A belépés díjtalan

MÉDEIA
március 21. 19:00 - 20:00 3900 Ft

KV TÁRSULAT – TRAFÓ: MÉDEIA

Euripidész: Médeia c. drámája nyomán

Rakovszky Zsuzsa fordításának felhasználásával

Szereplők: Radnay Csilla, Spiegl Anna, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina

Látvány: Szabados Luca

Bábkészítő: Palya Gábor

Produkciós asszisztens: Cseh Adrienn

Rendező: Czukor Balázs

Külön köszönet: Karsai Györgynek

Az előadás a 29. THEALTER Fesztivál Különdíját nyerte el 2019-ben.

A KVTársulat először vállalkozott klasszikus mű feldolgozására; az ókori szöveg alapján olyan kortárs előadást hozott létre, amely a nők kiszolgáltatottságáról és egy krízishelyzet megoldási lehetőségeiről szól, ma.

Czukor Balázs rendező – akivel a díjnyertes Függésben c. előadás után másodszor dolgoznak együtt – kerettörténetbe helyezte a drámát; Médeia története egy csoportterápián, szerepjátékokon keresztül bomlik ki.

A KVT előadásainak fontos témája a nemi szerepekkel való játék, a hagyományos nemi szerepek lebontása; ennek az útkeresésnek is fontos állomása a Médeia, amelyben a darab összes szerepét négy nő játssza. Ez egyrészt értelmezhető a klasszikus görög színházi szereposztás inverzeként, másrészt ezáltal éppen az egyes szereplők nemiségen túli igazsága erősödik fel és válik átélhetővé.

„Egyszerre születik antik sorsdráma és kortársi tragikomédia és mindkettőben… ott a kortalan kérdésáradat, amely válaszokért kiált – a középpontban a szűkölő, vergődő, válaszért, megértésért, el és befogadásért esdeklő Médeiával… a kérdés tehát nem az, hogy ilyenek lennének a nők? – hanem az, hogy ilyenek lennénk mi?”

Az előadás hossza: 70 perc, szünet nélkül

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Az előadást  a nézők a színpadon elhelyezett  nézőtérről tekinthetik meg (max. 80 fő). Helyfoglalás érkezési sorrendben.

ORGONAEST
március 22. 18:00 - 19:30

KOVÁCS RÓBERT ORGONAMŰVÉSZ (AUSZTRIA) HANGVERSENYE

A Szentendrei Református Egyházközség Református Zenés Esték sorozatában

Az Ausztriában élő Kovács Róbert pályája Virágh Endre növendékeként indult Budapesten, akinek tanácsára 1994-től a Bécsi Zeneakadémia hallgatója lett, ahol később kitüntetéssel végzett Hans Haselböck és Peter Planyavsky irányításával orgona és egyházzene szakokon.

2006-ban, először nyerte meg magyarként a Haarlemi Nemzetközi Improvizációs Orgonaversenyt. Több éven keresztül volt a Bécsi Érsekség egyházzenei előadója, ahol improvizációt és liturgikus orgonajátékot tanított. 2004-től három éven keresztül volt a St. Florian-i Apátság főorgonistája, ahol a híres Bruckner-orgona felelőseként évi közel 100 koncertet adott. 2009 és 2015 között az eisenstadti dóm orgonistája volt. Kovács Róbert vendégorgonistaként is játszik olyan patinás bécsi templomokban, mint az Augustinerkirche és a Stephansdom.

Számos kiemelkedő szólistával, karmesterrel és zenekarral lépett fel, így például a Bécsi Rádió Szimfonikus Zenekarával és az Erwin Ortner vezette világhírű Arnold Schönberg Kórussal. Emellett a Bécsi Filharmonikus Zenekar állandó vendégművésze és szereplője a Musikverein koncertjeinek.

A versenyek és koncertek mellett több CD- és rádiófelvételével is az improvizáció terén szerzett elismerést, de a 19-20. század fordulójának orgonamuzsikájához is szoros kapcsolat fűzi. Gyakran játssza a kor egyik legjelentősebb osztrák komponistája, Franz Schmidt műveit, valamint a 20. század egyik legeredetibb orgonista-zeneszerzője, a Lipcsében élt és alkotott Sigfrid Karg-Elert kompozícióit.

A koncertre a belépés díjtalan, adományokat köszönettel fogadnak.

ÜTŐSKONCERT
március 24. 19:00 - 20:30

VILÁGSLÁGEREK ÜTŐHANGSZEREK TOLMÁCSOLÁSÁBAN

A Nagymarosi Ütősök koncertje

A zenekar tagjai a Nagymarosi Kittenberger Kálmán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aktív ütőhangszeres növendékei. Repertoárjuk leginkább könnyűzenei slágereket és jazz-sztenderdeket tartalmaz ütőzenekari hangszerelésben. Visszatérő vendégei Nagymaros város és a környékbeli települések rendezvényeinek, zenéltek a Győrkőc Fesztiválon, valamint a fővárosban, például az előkelő Duna Palotában, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a KLIK karácsonyi rendezvényein, az EMMI gálaestjén a Művészetek Palotájában, a Budapesti Német Iskola dobcsapatával karöltve a nagy presztízsű Olasz Kultúrintézetben, a Nemzetközi Lions Club gálaestjén és a méltán híres Pesti Vigadóban.

A koncert hossza: 60 perc

A belépés ingyenes.

NÉPTÁNCGÁLA
március 26. 13:00 - 16:00

NEMZETKÖZI TÁNCTALÁLKOZÓ

Újra Szentendrén a népszerű nemzetközi néptáncgála, amelyen színes ízelítőt mutatnak be a környező nemzetek folklórhagyományaikból. Az esten 9 ország 360 táncosa mutatkozik be.
12 órától táncos felvonulás a Lázár cár térről, a Fő téren, a Rákóczi úton át a rendezvény helyszínéig, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárig. A program 13 órától 16 óráig tart a színházteremben.

Az előadás hossza: 180 perc

A belépés díjtalan.

ZENEI TEHETSÉGKUTATÓ
március 27 - március 29.

ORSZÁGOS ZENEI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY                       

A Vujicsics Tihamér zeneiskola már tizedik alkalommal szervezi meg az Oktatási Hivatal felkérésére az országos továbbképzős versenyt szóló és kamarazenekari kategóriában. Az Oltai Adrienne emlékére rendezett verseny célja az alapfokú művészeti iskolák továbbképzős évfolyamain elért zenepedagógiai eredmények bemutatása és a tehetséggondozás.

A belépés díjtalan.

TÉRZENE
március 27. 15:00 - 16:00

A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia  Pro Urbe díjas zenekara, a Tapolcai Kiképzőbázis diszlokációjat követően, 2005 november elsején alakult felsőfokú végzettségű művészekből.

A zenekar fő feladatának tekinti a magyar fúvószene népszerűsítését, hagyományainak ápolását, amelynek eredményeként számos miniszteri és államtitkári elismerés birtokosa.

A zenekar sokrétűségét mutatja, hogy a klasszikus értelemben vett fúvószenén kívül más műfaj jeles képviselője is egyben. A zenekar hangszerösszetételének és összeállításának köszönhetően, 2009 óta ABS Big Band néven a műfaj jeles képviselője. A műfaj ez idáig nagy sikert aratott és arat a mindig hálás közönség körében. Számos alkalommal hallhatták a műfaj kedvelői a zenekart különböző civil rendezvényeken, koncerteken egyaránt.

Repertoárjukban a 30-as évek Swing korszakának slágerei éppúgy fellelhetőek, mint napjaink örökzöld slágerei. A zenekar karmestere Rixer Krisztián őrnagy, helyettese Tamáska-Varga Eörs százados és Grünvald László hadnagy.

ÉRZELMI HULLÁMVASÚT
március 27. 19:00 - 20:30 2000 Ft

A Kortárs&Balett Tánccsoport Szentendre előadása

Alkotók: Stefanovics Anna – Kósa Zsófia – Varga Renáta

„A sikeres decemberi premier után ismét színpadon az Érzelmi hullámvasút kortárs táncelőadás, felfrissített, tavaszi hangulattal! Szeretnénk megmutatni a tánc magával ragadó és csodálatos erejét, érdemes velünk tartani ezen a különleges utazáson! Milyen nehézségekkel és örömökkel szembesülünk életünk során? Milyen emlékeink és vágyaink vannak? Életünk – lélekből mozdulva, őszintén.”

Az előadás hossza: 90 perc, egy szünettel.

NÉPZENEI MŰHELY
március 28. 19:00 - 20:30 1000 Ft

NÉPZENEI MŰHELY ÉS TÁNCHÁZ TÍMÁR SÁRÁVAL

Vendég: Petrás Mária

„Kinek kéznél van a lába,

Velünk jöhet, nem hiába!”

Népzenei műhely és moldvai táncház Tímár Sárával, a Junior Príma díjas szentendrei énekesnővel. Az est vendége: Petrás Mária.
Petrás Mária Prima Primissima- és Magyar Örökség díjas népdalénekes, keramikus, az MMA rendes tagja továbbá tagja az Olasz Katolikus Művészek Szövetségének. Moldvában, Dioszénben született és 2001 óta lakik Pomázon, ahol saját műtermében dolgozik. Népdalénekesként szólóban és zenészekkel koncertezik, állandó vendége a Muzsikás együttesnek.

A beszélgetést és koncertet követően moldvai táncház veszi kezdetét, ahol a vendégek szabadon vagy tánctanár segítségével mulathatnak egész este.

Donkó Mária – koboz
Halászi Lehel – furulya, kaval
Jakabffy Balázs – dob

HAMUPIPŐKE 
március 29. 15:00 - 16:00 3300 Ft

Mesejáték egy részben

A Noir Színház produkciója

Szereposztás:

 • Hamupipőke Markovics Zsófia
 • Herceg Körmendi Richárd
 • Mostoha Weisz Ildikó
 • Anasztázia Dömök Edina
 • Drizella Takács-Kiss Zsuzsanna
 • Tündér Szávai Katalin
 • Hopmester Csutorás Bánk

Szövegkönyv/ látvány/ rendezés: Iványi Árpád

Hamupipőke, szülei halála után gonosz mostohaanyjával és annak két undok lányával él kiszolgáltatott szolgasorban. Amikor a királyi udvar meghívókat küld szét, hogy a fiatal hercegnek menyasszonyt találjanak, Hamupipőke reménykedni kezd, hogy ő is rátalálhat a boldogságra. Mostohaanyja nem engedi el a bálba, azonban egy varázslatos tündér segítségével a fiatal lány életének legnagyobb kalandja kezdődik el…

Charles Perrault meséje alapján a szövegkönyvet írta és színpadra alkalmazta Iványi Árpád.

5 éves kortól ajánlott!

Figyelem! Az előadás során stroboszkópot és hirtelen fényeffektusokat használnak!

Az előadás hossza 65 perc, szünet nélkül

VAN FILMZENEKAR
április 3. 20:00 - 22:00 1500 Ft

A zenekar alakulását a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmnek köszönheti. A 2014-ben bemutatott film zenéjét és a kapcsolódó dalokat lemezen is kiadták. Az akusztikus hangzású, tapssal és füttyszóval hangszerelt zenei anyagot nagy sikerrel egyetlen egy rádió sem játszotta, kivéve egy szófiai kalózrádiót, amely 2015-ben egyetlenegyszer, tévedésből majdnem bekeverte egy időjárás jelentés szignáljába. A 2016-os évben egy lengyel, csirkehússal foglalkozó cég belsős videójához írtak rockoperát, amit azonban jogi okok miatt soha nem adhattak ki. Bizonyos források azt állítják, hogy azok a dalok valójában a Rossz versek című film zenéjének átiratai, mások – mint Janek, a krakkói egyetem kutatólaborjának főkertésze – viszont azt, hogy nem.

Egy biztos: a Rossz versek című film most bemutatkozó dalai egytől-egyig, ízig-vérig koppintások, értelmetlen dalszöveggel, amelyek meghallgatása rosszabb, mint bármi a világon, amit időpazarlásnak hívunk.

FÚVÓSKONCERT
április 4. 18:00 - 20:00 2900 Ft

TAVASZI FUVALLAT – FÚVÓSKONCERT

Igazi, hamisítatlan fúvósmuzsikálás a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanáraival. A hangversenyen fellép a zeneiskola fúvószenekara, a Tihi Wind Band, Czifra Gergely vezényletével, megmutatva a fúvószene sokszínűségét a fergeteges nagyzenekari műsorszámoktól a finom kamarazenéig. A klasszikus, eredetileg fúvószenekarra komponált művek között felcsendülnek a populáris zenei irány gyöngyszemei is. Vendégek: Kádár Krisztina nagysikerű fuvolazenekara Dömény Krisztián közreműködésével, Nagy Viktor szaxofonegyüttese, a Saxy4U (Fáy Lukács, Mészáros Péter, Marót Márton és Okrutay András – fesztiválunk idei arcai) és Szilágyi István kürtkvintettje.

VIRÁGVASÁRNAPI HANGVERSENY
április 5. 18:00 - 20:00 2000 Ft

Musica Beata Kórus – karnagy: Bokorné Forró Ágnes

Új Szentendrei Kamarazenekar – művészeti vezető: Négyessy Katalin

BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB
április 7. 19:30 - 21:30 1200 Ft

vendég: Ludányi Tamás (szaxofon)

Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét, basszusklarinét, furulyák

Tálas Áron – zongora

Horváth Balázs – bőgő

G. Szabó Hunor – dob

A Borbély Műhely áprilisi vendége Ludányi Tamás, a hazai jazz szaxofonozás egyik legjelentősebb alakja. A fiatal művész egészen rövid idő alatt a műfaj meghatározó alakjává vált, saját formációja, és más nagyszerű zenekarok tagjaként bizonyítva tehetségét, tudását.


2020.03.01. - 2020.04.07.
További ajánlataink

2020.02.27. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
P’ART MOZI TUDÁSTÁR: TORZÍTOTT TÖRTÉNELEM
2020.02.28. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
BORDÓ SÁRKÁNY – SZENTENDRE, BARLANG KLUB
2020.02.29. 16:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
KÜLÖNLEGES ÉTELEK
2020.03.01. - 2020.03.07. Tavaszi fesztiválok 2020
Szentendrei Tavaszi Fesztivál
2020.03.01. - 2020.04.07. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.03.01. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Liliomfi
2020.03.03. 21:30 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB: Joy Spring – Tavaszi jazzhangok
2020.03.06. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
SMRGL / MAKARENKO // BARLANG
2020.03.07. 10:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
ALKOTÓKA-MESEMÓKA
2020.03.07. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
BÖDŐCS TIBOR SZENTENDRÉN
2020.03.07. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
KORTÁRS MÉDEIÁK – SORS ÉS SZENVEDÉLY
2020.03.10. 19:30 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
CITERA JAZZKLUB
2020.03.13. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
MARK ST. GERMAIN: TÁNCÓRÁK - előadás
2020.03.13. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
EURÓPA KIADÓ KONCERT
2020.03.14. - 2020.03.15. Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Huszáros Hétvége a Skanzenben
2020.03.14. 15:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
„MAGYARORSZÁG AZ ÉN HAZÁM…”
2020.03.14. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
GÖRÖG TÁNCHÁZ
2020.03.15. Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Városi ünnepség Szentendrén, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapján
2020.03.17. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
TAVASZKÖSZÖNTŐ KONCERT
2020.03.19. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
LOVASI ANDRÁS EST
2020.03.20. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
BACH HANGVERSENY
2020.03.20. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
TITOKZATOSTELEPESEK + BARLANG
2020.03.21. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
KV Társulat - Trafó: Médeia
2020.03.22. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
ORGONAEST
2020.03.23. 13:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
NEMZETKÖZI TÁNCTALÁLKOZÓ
2020.03.24. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
ÜTŐSKONCERT
2020.03.26. 13:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
NÉPTÁNCGÁLA
2020.03.27. 15:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
TÉRZENE
2020.03.27. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Érzelmi hullámvasút
2020.03.27. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
SEXNUGGETS KONCERT // BARLANG, SZENTENDRE
2020.03.28. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
NÉPZENEI MŰHELY
2020.03.29. 15:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Hamupipőke
2020.04.03. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
VAN filmzenekar
2020.04.04. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Tavaszi fuvallat - fúvóskoncert
2020.04.05. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
VIRÁGVASÁRNAPI HANGVERSENY
2020.04.07. 19:30 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB
2020.04.17. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Fák Alatt Zenekar / The Sharonz
2020.04.24. 19:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
L`ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL
2020.04.28. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
MEGYÜNK A LEVESBE - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László
2020.05.01. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.05.08. 20:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Klasszik Lasszó
2020.05.22. 18:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Szentendrén
2020.05.22. 21:00 Szentendrei programok 2020. Fesztiválok, események, rendezvények
COLORSTAR // BARLANG
2020.05.30. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.06.20. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.07.18. - 2020.07.19. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.08.28. - 2020.08.30. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.09.25. - 2020.09.27. Szentendrei fesztiválok 2020
2020.11.28. - 2021.01.06. Szentendrei fesztiválok 2020
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 1

Thermal Hotel Visegrád**** Superior

Thermal Hotel Visegrád**** Superior

Thermal Hotel Visegrád**** a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. Bővebben

Kiemelt partner



Találatok száma: 1

Jászárokszállási Fogadó

Jászárokszállási Fogadó

A Jászárokszállási Fogadó magyaros ízekkel várja nap mint nap a Skanzen látogatóit. Több helyiséggel, változatos menüajánlatokkal látja el a látogatói, céges, csoportos foglalások igényeit. Bővebben

Kiemelt partner



A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 1 000 Ft -tól 4 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Tavaszi fesztiválok 2020
Tavaszi fesztiválok 2020
2020. március 1 - 7.
Szentendrei fesztiválok 2020
Szentendrei fesztiválok 2020
 • Szentendre
2020.03.01. - 04.07.

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 000 Ft -tól 4 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
2000 Szentendre , Több helyszínen (lásd a programoknál)
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG