Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!
Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!

A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2018 -műsor -

Március 18. vasárnap 18:00
városháza díszterem (Városház tér 1-3.)
HÁROM HANG
Zongora: Szakcsi Lakatos Béla
Hegedű: Kathy-Horváth Lajos
Vers: Takács Bence Ervin
Hideg vízben fürdetett gondolatok, három hangszerre. Adott egy zongora, egy hegedű és egy emberi hang. Vajon képesek-e még ma is „szólni és üzenni ők mély szellemhangokon”, avagy a magyar irodalom, a magyar cigány- és komolyzene mint posztumusz dereng csak a fejekben? A feltett kérdésre az est során adja meg a választ a három művész, Szakcsi Lakatos Béla, Kathy-Horváth Lajos és Takács Bence Ervin, akik egy összekacsintás után egészen egyedi és új hangot ütnek meg: a múltból vett komolyzenei hangok és improvizációk, a zongora és hegedű játéka mellé beemelt költészet harmóniáját.
Belépőjegy: 1500 Ft

Elővételben a Tourinform irodában 50% kedvezménnyel válthatók diák- és nyugdíjasjegyek (igazolvány felmutatása mellett).

Március 23. péntek
Szentendrei HÉV-aluljáró
BACH AZ ALULJÁRÓBAN!
2018-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivál. Koncertek aluljárókban, tereken, templomokban, hangversenytermekben. Öt nap, amikor országszerte mindenhol Bach szól! A fesztivál védnöke: Vásáry Tamás, a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas, Prima Primissima-díjas zongoraművész, karmester.

A Fesztiválhoz idén Szentendre is csatlakozik! A Vujicsics Tihamér Zeneiskola tanárai, növendékei és a Musica Beata Kórus a nap folyamán többször megidézik Bachot komolyzenei flashmobokkal a szentendrei HÉV-aluljáróban.
A program ingyenes.

Március 24. szombat 18:00
Városháza Díszterem (Városház tér 1-3.)
TAVASZI IFJÚSÁGI KONCERT
Klasszikus dallamok Vivalditól Weinerig
Zenetörténeti kalandozások – nem csak gyermekeknek!
Elhangzanak: A. Vivaldi, Ph. E. Bach, W. A. Mozartés Weiner Leó kamarazenekari darabjai
Közreműködik: a Hegyvidéki Solti György Zenekar, valamint Szeitl Aliz fuvolaművész
Vezényel, és a darabokról mesél: Bolyky Zoltán
Solti György szellemiségének megfelelően az együttes kiemelten fontosnak tartja a fiatal tehetségek szólistaként való kibontakozását, ezért is vállal szívesen számos fellépést a Virtuózok c. klasszikus zenei tehetségkutató műsor felfedezettjeivel. A zenekar karmestere fontosnak tartja az ifjúsági és ismeretterjesztő koncertek megvalósítását, melyek keretében a zenei élményekhez izgalmas történetek, asszociációk kapcsolódnak.
Bolyky Zoltán, a zenekar művészeti vezetője, 2010 óta vezényli az együttest. Mellette a Debreceni Zeneművészeti Egyetem Szimfonikus Zenekarának karmestere, továbbá a Budapesti Nyári Fesztivál keretében is minden évben fellépő Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar munkáját irányítja Vásáry Tamás Kossuth-díjas zongoraművész és karmester mellett.
Ingyenes rendezvény.

Március 24. SZOMBAT 17:00
Arany tavasz fesztivál hamvas béla pest megyei könyvtár színházterme (Pátriárka u. 7.)
A belépés ingyenes.
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A program az Arany János-emlékév
Emlékbizottságának támogatásával valósult meg.
17:00 DALOS ESZTIK ÉS TUBA FERKÓK
A szentendrei középiskolák diákjainak összművészeti műsora
Ágnes asszony – drámai produkció
Képmutogatók – összművészeti produkció
John Gold – hip-hop átiratok Hídavatás – táncos-zenés, színpadi produkció
Gondolat-füzérek – 21. századi balladák
Arany-blues – minikoncert
A szentendrei diákok számára meghirdetett, Arany János balladaköltészetét feldolgozó és bemutató összművészeti programot a város öt középiskolájában kezdtük el az idei tanévben. Kezdeményezésünkhöz Szentendre valamennyi középiskolája csatlakozott: a Ferences Gimnázium, a Móricz Zsigmond Gimnázium, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szentendrei Református Gimnázium, valamint a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. A Szentendrei Tavaszi Fesztivál kiemelkedő eseményeként a műhelymunka során született összművészeti produkciókat láthatja a közönség.

20:00 LÓCI JÁTSZIK KONCERT
A Lóci Játszik zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. A kibontott csokornyakkendős csapat most Szentendrén is megmutatja, hogy milyen az, amikor Lóci Játszik.

Március 25. vasárnap 18:00
Református Gimnáziumkápolnája (Áprily Lajos tér 3-5.)
VIRÁGVASÁRNAPI HANGVERSENY
A Musica Beata Kórus és az Új Szentendrei Kamarazenekar közreműködésével
Giuseppe Valentini: É-dúr szonáta op.8. I-II. tétele
Joseph Haydn: C-dúr csellóverseny
Csőke Flóra – gordonka és Vitályos Balázs – zongora
Koncertmester: Schuster AndreaMűvészeti vezető: Négyessy Katalin
Reneszánsz, barokk és romantikus kórusművek
Felix Mendelssohn–Bartholdy 42. zsoltár 1. tétel
vezényel: Bokorné Forró Ágnes és Wolfné Kovács Zsuzsanna
A virágvasárnapi hangverseny – a vegyeskar és a kamarazenekar szereplésével – több évtizede kerül megrendezésre városunkban. A két együttes több oratórikus művet adott elő az elmúlt években neves karmesterek: Gaál Tamás, Medveczky Ádám és dr. Kamp Salamon vezényletével. A mostani koncerten a húsvéti ünnepkör szakrális művei mellett egy ifjú tehetség bemutatkozásának is tanúja lehet a közönség.
Belépőjegy: 1500 Ft
Jegyek válthatók a helyszínen, kezdés előtt 1 órával.

Március 29. csütörtök 19:30
Vujicsics Tihamér Zeneiskola Díszterme (Duna-korzó 16.)
Bartha Mátyás – Gayer Mátyás Duó
CHOPIN-TŐL ELLINGTON-IG
Ritka lehetőség olyan jazz koncerten részt venni, ahol két zongora egyszerre szólal meg. A fiatal, Bécsben élő jazz-zongoristák, Gayer Mátyás és Bartha Mátyás tavaly hozták létre ezt a különleges duót. Nemcsak jó barátok, zeneileg is hasonló utakon járnak. Repertoárjuk magába foglalja a klasszikus feldolgozásoktól (Bach, Chopin, Schubert) kezdve a legnagyobb jazz-zeneszerzők (Duke Ellington, Cole Porter) műveit, valamint felcsendülnek majd saját szerzeményeik is.
Belépőjegy: 1700 Ft

Április 3. kedd 19:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
YASMINA REZA: EGY ÉLET HÁROMSZOR
A K. V. Társulat kamara-előadása
Szereplők: Scherer Péter, Terhes Sándor, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina
Rendező: ÖRDÖG TAMÁS
Az anyai ágon magyar származású, világhírű francia írónő színházi bravúrja az Egy élet háromszor, mely két értelmiségi házaspár kapcsolatát járja körül. A darab trükkje, hogy a hétköznapinak induló látogatást háromszor nézhetjük meg egymás után, ám mindháromszor máshogyan. A három különböző verzió krimiszerűen izgalmas, eltérő végkifejletet eredményez, és a változatoknak köszönhetően a néző óhatatlanul a probléma okának keresésére indul, hogy összerakja a hiányos történetet.
Míg a szerző a banálisnak tűnő problémák puszta felmutatásánál jóval tovább megy, és különböző megoldásokat kínál, nézőként mi magunk is önkéntelenül megoldásokat hozunk. Reza Magyarországon már jól ismert művei, Az öldöklés istene – melyből nagy sikerű film is készült Roman Polanski rendezésében – és a Művészet után újabb pergő humorú, kortárs színházi csemegével ismerkedhetnek meg a nézők.
Belépőjegy: 2500 Ft

Április 3. kedd 19:30
Dunaparti Művelődési Ház – Barlang (Duna-korzó 11/a.)
BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB
Borbély Mihály – szaxofon, fúvós hangszerek
Tálas Áron – zongora
Horváth Balázs – bőgő
G. Szabó Hunor – dob
Vendég: Oláh Szabolcs – gitár
A program az NKA támogatásával valósul meg.
Oláh Szabolcs 2005-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-gitár szakán.
Saját formációja, az Oláh Szabolcs Quartet mellett számos zenekarban játszott (Szolnoki Dóra Quintet, Fekete-Kovács Quintet, Modern Art Orchestra, Szőke Nikoletta Trió, Dés András Trió). A gitározással párhuzamosan zeneszerzéssel is foglalkozott. Saját quartetje mellett évekig a Modern Art Orchestra és a Dés András által létrehozott Konzervnyitó Akciócsoport egyik szerzője volt. Munkásságát számos díjjal jutalmazták.
Belépőjegy: 1200 Ft, diák/nyugdíjas: 1000 Ft
Jegyek válthatók a helyszínen, kezdés előtt egy órával.

Április 5. csütörtök 19:00
Városháza Díszterem (Városház tér 1-3.)
ARANY ASSZONYOK
Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas művésznő estje
Közreműködik: Elek Szilvia zongoraművésznő-zeneszerző
Arany János versei, dalai és balladáiból készült melodrámái – a korszak legszebb zongoraműveivel fűszerezve.
Arany János költeményei nemzeti irodalmunk páratlan és megismételhetetlen remekművei.
Egyedülálló nyelvi gazdagsága, írói zsenialitása régi időkbe repít, ám kápráztató emberismerete, szeretete, humora a ma emberét is elvarázsolja. (Az előadás az Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából meghirdetett Arany János-emlékév programja. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott előadás)
Belépőjegy: 2000 Ft
Elővételben a Tourinform irodában 50% kedvezménnyel válthatók diák- és nyugdíjasjegyek (igazolvány felmutatása mellett).

Április 7. szombat 19:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
SIMON STEPHENS: HEISENBERG
Fordította: Zöldi Gergely
Szereplők: Benedek Miklós, Ullmann Mónika
Díszlet - jelmez: Cziegler Balázs
Grafika: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa
Rendező: SZABÓ MÁTÉ
Producer: Orlai Tibor
Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit...
A brit szerző a legizgalmasabb kortárs színházi alkotók közé tartozik. Két műve, a Harper Regan és A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott. Ez a legfrissebb darabja most látható először magyarul.
Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül.
Eearly Bird jegy: 3000 Ft (az első 100 db, legkésőbb március 2-ig)
Belépőjegy: 3500 Ft

Április 8. vasárnap 19:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
IRGALOM!
Táncjáték Arany János balladái nyomán a Szentendre Táncegyüttes és a Fitos Dezső Társulat előadásában

Előadja: Fitos Dezső Társulat, Szentendre Táncegyüttes
Zeneszerző: ifj. Csoóri Sándor
Zene: Buda Folk Band
Díszlet- és jelmeztervező: Michac Gábor
Dramaturg: Kocsis Rozi
Koreográfusok: Kocsis Enikő, Fitos Dezső
Rendező: KOCSIS ENIKŐ, FITOS DEZSŐ
Pörge Dani, Sinkó Tera, Dalos Eszti, Tuba Ferkó, Rebi néni, Ágnes asszony egy úton jár, a bűn útján, egyfelé tart, a halálba. Kéjvágyuktól vezérelve az ördöggel cimborálnak, s kínok kínjával fizetnek. A bűntudat lelket kikezd, testet emészt, elmét megront. Egy bűnös sem menekülhet a bűnhődés fájdalmától. Álnok, vétkes világunk pusztulásra van ítélve, s mindenkinek a halál vet puha ágyat.
Belépőjegy: 2000 Ft

Április 13. péntek 17:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
A HATALMAS SZÍNRABLÓ
Tor Age Bringsvaerd – Papadimitriu Grigorisz zenés mesejátékának bemutatója a Szentendrei Gyermekszínház és Kreatív Színházi Stúdió előadásában
„Hogyan lehetne megóvni Földünket az erőszak és az emberi gonoszság hatalmától? Csakis az összefogás és a szeretet erejével.“
Ezt a megejtően egyszerű üzenetet hordozza a történet, ez a különös mese, játékosan, tehát meggyőző metodikával. A Színrabló elvetemült módon pusztít, hiszen a színeket, a dallamokat lopja ki a világból. Az örömöt, az élet értelmét szünteti meg. Ezt a szörnyet próbálja legyőzni a Bohóc és társa, a varázsló Macska. Szereplők: Kőri Elek, Oroszi Orsolya Éva, Kecskés Robin, Gerencsér János, Mohos Lizanna, Zsidi Júlia, Paizs Napsugár, Gabay Erzsók, Gabay Fischer Villő, Gabay Fischer Imre Vince, Spriggs Lívia, Hudek Simon, Király Samu, Király Gábor, Németh Réka, Carnegie Alexa, Varga Szofi, Varga Bodza, Király Samu, Király Gábor, Kis Balázs, Markó Dániel és még sokan mások!
Rendezte: KERTÉSZ KATALIN
Belépőjegy: 800 Ft
Jegyek válthatók a helyszínen, kezdés előtt egy órával.

Április 14. szombat 11:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
FILMZENE KONCERT
A Vujicsics Tihamér Zeneiskola
Fülemüle Vonószenekarának koncertje
A zenekar idén ötödik alkalommal rendezi meg hagyományos filmzene koncertjét.

A Vuk, a Karib tenger kalózai, Star Wars, Trónok harca, Gyűrűk ura, Jégvarázs és a James Bond filmek ismert dallamai csendülnek föl ezen a délelőttön a fiatal zenészpalánták tolmácsolásában. A koncertet megelőzően, 10 órától hangszersimogatót tartunk az előtérben, ahol a gyermekek közelebbről is megismerkedhetnek a hangszerekkel.
A koncert hossza: 2 óra
A koncert a helyszínen váltható 500 Ft/főtámogatói jeggyel látogatható.
A bevétel a vonószenekar kanadai útját támogatja.

Április 14. szombat 19:00
Városháza Díszterem (Városház tér 1-3.)
KIÉ VAGY, MONDD?
Zenés színdarab a 30-as évekből
Szép Ernő: Lila ákác című regényének felhasználásával
Írta: Szávai Viktória
Játsszák: Szávai Viktória és Adorjáni Bálint
Zongorán közreműködik: Nagy Szabolcs
Péter az Orfeum ünnepelt és körülrajongott művésze, akinek legnagyobb problémája, hogy hogyan rázza le a nőket. Egy véletlen találkozás összesodorja Vilmával, aki – mint mindenki – odavan Péterért, ám titkon másra sem vágyik, minthogy az Orfeum ünnepelt és körülrajongott művésznője legyen. A két ambíció súrlódik, ütközik, csiszolódik, miközben Szép Ernő: Lila ákác című regényének felhasználásával megidézzük a 20-as, 30-as évek ellenállhatatlan stílusát, báját, humorát. A helyszín maga az Orfeum, ahol történetünk két szereplője a kor nagy filmslágerein keresztül bonyolítja reménytelen, kusza szívügyeit.
Belépőjegy: 2500 Ft

Április 15. vasárnap 16:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
Luigi Magni–Bernardino Zapponi: LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!
Musical a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat előadásában
Fordította: Pehr Klára
Átdolgozta: Forgách András
Zeneszerző: Melis László
Dalszöveg: Várady Szabolcs
Rendező: CZEIZEL GÁBOR
Eredeti dalok szerzője: Angelo Branduardi
Fülöp Atya: Kardos Róbert
valamint: Csillik Ákos, Berényi Dávid/Endrédy Gábor/Mészáros András, Beke Lilla/Kornis Anna, Tövispataki Beáta, Szegezdi Róbert, Presits Tamás/Széll Attila, Balogh Bodor Attila, Harcsik Róbert, Endrődi Ágnes, Simon András, Erdélyi Mária, Válóczy Elek, Szabó Bálint
Fülöp atya árva gyermekek nevelőjeként küzd az ördög ellen, hogy megóvja a világot a kárhozattól és megmentse legkedvesebb nevelt gyermeke lelkét a pusztulástól. Ám a végső harc nem egészen úgy alakul, ahogy eltervezte...
Belépőjegy: 1500 Ft

Április 27. péntek 19:00 PREMIER!
további előadás április 28. szombat 19:00
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Pátriárka u. 7.)
Florian Zeller:
A KULISSZÁK MÖGÖTT
magyarországi ősbemutató
A Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója
Szereplők: Kardos Róbert, Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba
Fordító és dramaturg: Oláh Krisztina
Díszlettervező: Enyvvári Péter
Rendező: ÖRDÖG TAMÁS
A program az NKA támogatásával valósul meg.
Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és új élettársát, Emmát. A házaspár jó barátságban volt Patrick feleségével is, akit a férfi elhagyott új szerelme, a fiatal és csinos Emma miatt. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák is megkérdőjelezik saját kapcsolatukat. A szerző humorral és (ön)iróniával ábrázolja hőseit. A párbeszédeket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai. Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!
Florian Zeller francia regény- és drámaíró, a The Guardian szerint korunk legizgalmasabb színpadi szerzője.
Early Bird jegy: 3000 Ft (az első 100 db, legkésőbb március 2-ig)
Belépőjegy: 3500 Ft


2018.03.02. - 2018.04.28.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2018.03.22. 18:00 Szentendrei programok 2018
UTAT NYITNI A SZABADSÁGHOZ – FERENCZY BÉNI KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ
2018.03.23. Szentendrei programok 2018
BACH AZ ALULJÁRÓBAN!
2018.03.24. Szentendrei programok 2018
SZOMBAT DÉLUTÁNI RANDEVÚ DUMTSA JENŐVEL – TÁRLATVEZETÉS
2018.03.24. 17:00 Szentendrei programok 2018
ARANY TAVASZ FESZTIVÁL- DALOS ESZTIK ÉS TUBA FERKÓK
2018.03.24. 18:00 Szentendrei programok 2018
TAVASZI IFJÚSÁGI KONCERT
2018.03.24. 18:00 Szentendrei programok 2018
MŰVÉSZET - vígjáték - Barcsay Iskola , Barcsay Színpad - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.24. 18:00 Szentendrei programok 2018
YASMINA REZA: MŰVÉSZET | IISZT
2018.03.24. 20:00 Szentendrei programok 2018
LÓCI JÁTSZIK KONCERT
2018.03.25. 18:00 Szentendrei programok 2018
VIRÁGVASÁRNAPI HANGVERSENY
2018.03.26. 18:00 Szentendrei programok 2018
EGY FAVORIT TÉMA, A SZAMÁRHEGY | VÁROS KÉPEK 3. |
2018.03.28. 17:00 Szentendrei programok 2018
CSALÁDI EZÜSTKOR – HOZD BE TE IS EMLÉKEID!
2018.03.29. 19:30 Szentendrei programok 2018
CHOPIN-TŐL ELLINGTON-IG
2018.03.31. Szentendrei programok 2018
SZOMBAT DÉLUTÁNI RANDEVÚ DUMTSA JENŐVEL – TÁRLATVEZETÉS
2018.04.01. - 2018.04.02. Szentendrei programok 2018
Tavaszköszöntő Húsvét a Skanzenben
2018.04.03. Szentendrei programok 2018
BORBÉLY MŰHELY JAZZKLUB
2018.04.03. 19:00 Szentendrei programok 2018
YASMINA REZA: EGY ÉLET HÁROMSZOR
2018.04.05. 19:00 Szentendrei programok 2018
ARANY ASSZONYOK
2018.04.05. 19:00 Szentendrei programok 2018
Arany asszonyok - Városháza díszterme - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.06. Szentendrei programok 2018
GÖRÖG TÁNCHÁZ
2018.04.07. 19:00 Szentendrei programok 2018
SIMON STEPHENS: HEISENBERG
2018.04.07. 19:00 Szentendrei programok 2018
Heisenberg - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.08. 19:00 Szentendrei programok 2018
IRGALOM - táncjáték - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.08. 19:00 Szentendrei programok 2018
IRGALOM! - Táncjáték Arany János balladái nyomán
2018.03.02. - 2018.04.28. Szentendrei fesztiválok 2018
Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2018
2018.03.01. - 2018.05.30. Tavaszi fesztiválok 2018
2018.04.13. 17:00 Szentendrei programok 2018
A HATALMAS SZÍNRABLÓ
2018.04.13. 19:00 Szentendrei programok 2018
WINETREK – BUBORÉK KÜLÖNKIADÁS
2018.04.14. 11:00 Szentendrei programok 2018
FILMZENE KONCERT
2018.04.14. 19:00 Szentendrei programok 2018
KIÉ VAGY, MONDD?
2018.04.14. 19:00 Szentendrei programok 2018
Kié vagy, mondd? - Városháza díszterme - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.15. 16:00 Szentendrei programok 2018
LUIGI MAGNI-BERNARDINO ZAPPONI: LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!
2018.04.15. 16:00 Szentendrei programok 2018
Legyetek jók, ha tudtok! - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.15. 16:00 Szentendrei programok 2018
LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!
2018.04.17. 19:00 Szentendrei programok 2018
Kis ember nagy gonddal jár - Dombóvári István önálló előadása, vendég: Bellus István - Dumaszínház, Szentendre - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.21. 18:00 Szentendrei programok 2018
WILLY RUSSEL: SHIRLEY VALENTINE | IISZT
2018.04.21. 18:00 Szentendrei programok 2018
SHIRLEY VALENTINE (Vándor Éva) - Barcsay Iskola , Barcsay Színpad - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.27. - 2018.04.28. Szentendrei programok 2018
FLORIAN ZELLER: A KULISSZÁK MÖGÖTT
2018.04.27. - 2018.04.28. Szentendrei programok 2018
Kulisszák mögött - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.27. 19:00 - 2018.04.28. 19:00 Szentendrei programok 2018
FLORIAN ZELLER: A KULISSZÁK MÖGÖTT
2018.04.28. - 2018.05.01. Szentendrei fesztiválok 2018
Szentendrei Sörmajális 2018
2018.04.30. - 2018.05.01. Szentendrei programok 2018
Skanzen Majális
2018.04.30. 12:00 Szentendrei programok 2018
II. SZENTENDREI NAGYSZÍNPAD | KÖNNYŰZENEI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY
2018.05.05. 10:00 Szentendrei programok 2018
JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS SZENTENDRÉN
2018.05.08. 18:00 Szentendrei programok 2018
Vujity Tvrtko előadása Szentendrén - Túl minden határon - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.05.15. Szentendrei programok 2018
A CSALÁD NEMZETKÖZI NAPJA | RETRO DESIGN CENTER
2018.05.20. Szentendrei programok 2018
Szentendre futás 2018. Salomon Trail versenyek 5 távon
2018.05.20. Szentendrei programok 2018
Szentendre futás 2018. Salomon Trail versenyek 5 távon
2018.05.20. - 2018.05.21. Szentendrei programok 2018
Pünkösdi Örökség Ünnep a Skanzenben
2018.05.22. 18:00 Szentendrei programok 2018
Dr. Csernus Imre előadása Szentendrén - Pest Megyei Könyvtár - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.05.22. 18:00 Szentendrei programok 2018
CSERNUS DOKI SZENTENDRÉN
2018.07.21. - 2018.07.22. Szentendrei fesztiválok 2018
Ister Napok 2018
2018.08.18. - 2018.08.20. Szentendrei programok 2018
Betyáros hétvége a Skanzenben
2018.08.20. Szentendrei programok 2018
ÁLLAMALAPÍTÓ SZENT ISTVÁN ÜNNEPE – SZENTENDRE
2018.08.24. - 2018.08.26. Szentendrei fesztiválok 2018
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál 2018
2018.10.20. - 2018.10.23. Szentendrei programok 2018
`56 falun, Október 23-i ünnep a Skanzenben
2018.11.10. - 2018.11.11. Szentendrei programok 2018
Szent Márton Újborfesztivál és Libator a Skanzenben
Találatok száma: 1

Jászárokszállási Fogadó

Jászárokszállási Fogadó

A Jászárokszállási Fogadó magyaros ízekkel várja nap mint nap a Skanzen látogatóit. A fedett kocsibeálló 250 fős lakodalom megtartására is lehetőséget kínál.
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2018

Programajánlat

Szentendrei programok 2018
Szentendrei programok 2018
  • Szentendre
2018. március 22. 18:00
Szentendrei fesztiválok 2018
Szentendrei fesztiválok 2018
  • Szentendre
2018.03.02. - 04.28.
Tavaszi fesztiválok 2018
Tavaszi fesztiválok 2018
2018.03.01. - 05.30.