Szombathelyi nyári táborok 2020. CSODAORSZÁG Utazó Tábor minden nap máshol, más programmal!

Szombathelyi nyári táborok 2020. CSODAORSZÁG Utazó Tábor minden nap máshol, más programmal!

TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat
2020. augusztus 10 - 14.

Júliusban és augusztusban nyári utazós táborba hívjuk és várjuk a gyerekeket Szombathelyen, ahol minden nap máshol és más program várja táborozóinkat! A heti garantált programban ellátogatunk az Őrségbe, a Szajki-tavakhoz, a győrvári csata helyszínére, Kőszegre egy kis városnézésre, és a Fertő tóhoz Fertőszéplakra. Reggel 8 órától egész nap úton leszünk, közben megebédelünk és meguzsonnázunk, majd délután 17 órára rengeteg élménnyel gazdagodva térünk haza otthonunkba minden nap. Az utazós tábor hétfőtől péntekig tart, de akár 1-1 napra is lehet jelentkezni!

CSODAORSZÁG Utazó Tábor Szombathelyen

Szeretnél jókat kirándulni nyáron, miközben a környék látványos, hangulatos tájait bejárva még szuper társaságban is töltheted az időt? Akkor gyere velünk „Csodaország” utazós táborunkba!

Ha velünk jössz, ez vár rád:

- minden nap új helyszín;
- színes programok;
- szabadban töltött sok-sok idő;
- kézműves foglalkozások;
- kincskeresés;
- lovas program;
- langalló sütés;
- kellemes túrák, sok mozgás;
- számháború;
- kényelmes busz, amivel eljutunk egyik helyről a másikra;
- finom ebéd és uzsonna.

Ha elmúltál 8 éves és még nem vagy 13, itt a helyed!


Kedves érdeklődő Diák, kedves Anyuka és Apuka!

2020. június 22-én elindítjuk CSODAORSZÁG Utazó Táborunkat, amelynek célja nemcsak az, hogy egy klasszikus gyermekfelügyeletet nyújtson a résztvevő diákok számára, hanem ennél sokkal több!

Azt szeretnénk, ha a tábor napjainak elteltével egyre szorosabban összekovácsolódó kis csapatunk lenne, amelyben sok-sok élménnyel gazdagodnak a gyermekek.

Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy már az első perctől kezdve kisebb csoportokban teljesíthető feladatokat állítunk a kis utazók elé, és ezek a feladatok kitartanak egész héten át! A csapatok MENETLEVET kapnak, amelyet ők alakítanak ügyességük szerint. Csapatnév, csapatzászló, közös feladatok megoldása és mindenféle kihívások szolgálják a közösségépítést.

Törekszünk arra, hogy minél több időt töltsünk a szabadban mindenféle mozgással:sorversenyek és kisebb túrák is szerepelnek a kínálatban, a változatosságra törekedve.Mindemellett szeretnénk, ha a fiatalok megismernének minél több helyet a környék érdekes, szép látnivalói közül.

Napi programok részletesen, a tervezett napi sorrendben:

Őrség

Rövid túra a Vadása-tó mellett, majd az eurázsiai lovak és bivalyok megtekintését követően játék a Pityerke játszótéren. Ezután ebéd, és már kezdődik is a móka az „Égig érő paszuly meseparkban”: kézműves foglalkozások (fazekasság és mézeskalács készítés) és sok játék várja a gyermekeket. Csapatjáték során játékos feladatokkal szórakoztatjuk a diákokat. Elfogyasztjuk uzsonnánkat, majd hazautazunk.

Győrvár

Napunk első részeként a vasvári sánchoz utazunk, ismerkedünk a hely történetével. Ezután a Kuruc-tóhoz érkezünk, ahol az ebédet követően lehetőség nyílik röplabdázni, focizni, íjászkodni, horgászni, és elsétálunk a győrvári csata helyszínén kialakított emlékparkhoz is. A kültéri kemencében közösen sütünk perecet, amelyet aztán uzsonnaként el is fogyaszthatunk. A nap során egy kisebb lovagi tornát is rendezünk. Ha van kedvünk, tarthatunk „táborbulit” is.

Fertőszéplak

Időutazásra hívunk minden kedves érdeklődőt az előző századokba. A Fertő-part történelmét, hagyományos foglalkozásait mutatjuk be a csoportos foglalkozások során a tájházaknál. A kenyérsütés, főzés, tárolás és ételhordás eszközeivel, valamint hagyományos étrenddel, népi ételekkel, receptekkel ismerkedhetnek meg a diákok. Egy levendulás sütemény helyi motívummal történő díszítése teszi még egyedibbé a programot, melyet haza is vihetnek az gyerekek. Ezután helyben készült bográcsgulyást ebédelünk, majd indulhat az önfeledt játék. A délután további részében sor kerül még csapatversenyre és kvízshow-ra is. Uzsonna után hazaindulunk.

Szemenye

A Gulyás Csárda parkjában lovaglási lehetőség, lovaskocsizás, csikós bemutató várja a csoportot, majd szétnézünk az állatsimogatóban is. Ebédelünk, majd a Szajki-tavakhoz utazunk, ahol a tó körbesétálását követően fergeteges számháborúba kezdünk, majd ügyességi sorversennyel folytatódik a nap. Uzsonna, majd hazaindulunk, s közben megállunk Rumban egy finom fagyira is.

Kőszeg

A napot a belvárosban egy kincskereső játékkal indítjuk, amelynek során a gyerekek csapatokban, feladatok megoldása által tudják végig járni a város legfőbb nevezetességeit. Ezután a Chernel-kert szépséges kertjét és a madármentő állomás területét járjuk be, majd ebédelünk. Túrázunk a Szulejmán-kilátóhoz és a Kálváriától nézünk le a városra. Uzsonna, majd a napot a Csónakázó-tónál fejezzük be egy vidám játékkal.

Tudnivalók

Időpontok:

2020.07.06. - 2020.07.10.  
2020.07.13. - 2020.07.17.  
2020.07.20. - 2020.07.24.  
2020.08.03. - 2020.08.07.  
2020.08.10. - 2020.08.14.  
2020.08.24. - 2020.08.28.

A táborozás napközis jellegű: indulás reggel 8.00 órakor, hazaérkezés délután 17.00 órakor.

Az utazást saját, folyamatosan fertőtlenített autóbuszunkkal bonyolítjuk.

A nap folyamán kétszeri étkezést biztosítunk (meleg ebéd és uzsonna), valamint korlátlan ásványvíz fogyasztást.

A leírásban foglalt programokon való részvétel a részvételi díj részét képezi, azaz nem kell külön számolni belépődíjakkal.

A programok összeállítása során törekedtünk arra, hogy minél több időt töltsenek a szabadban a gyerekek, ha erre az időjárás lehetőséget ad.

Rossz idő esetén fedett helyre húzódunk és különféle beltéri játékokkal és kézműves feladatokkal szórakoztatjuk a résztvevőket.

Kérjük, hogy a túrázós programokra a gyerekek a túrának megfelelő cipőt húzzanak, akár váltócipőt is hozhatnak magukkal, amelyet a buszon hagyhatnak. Váltóruha, váltócipő, eső ellen védő felszerelés hasznos lehet!

A részvételi díj: 35.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, a kísérők díját, napi kettő étkezést, ásványvíz fogyasztást, belépőjegyeket és programok költségét.

Testvér kedvezménnyel (legalább 2 gyermek együttes jelentkezése esetén): 32.500 Ft/fő

1 napi kiránduláson való részvétel: 8.000 Ft/fő/nap

A tábor SZÉP-kártyával is fizethető (szállás fülről).

A tábor szervezője a VenToura Travel Utazási Iroda.

Várunk mindenkit szeretettel!


2020.08.10. - 2020.08.14.
2020.08.24. - 2020.08.28.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG