TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2019 Kecskemét

TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2019 Kecskemét


Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár és Országos Természetgyógyász Napok lesz 2019. november 16-17. között Kecskeméten, a Hírős Agóra Kulturális Központban. A kiállítás célja, minél szélesebb körben felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés, a betegség megelőzés fontosságára, a természetgyógyászati módszerek megismertetésére szolgáltatások, előadások formájában.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

TOUREX SPA WELLNESS- ÉS GYÓGYTURISZTIKAI KIÁLLÍTÁS ÉS ORSZÁGOS TERMÉSZETGYÓGYÁSZ NAPOK

2019. november 16-17. (szombat-vasárnap)
Szombaton 9:00-20:00
Vasárnap 9:00-18:00

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Ünnepélyes megnyitó: 2019. november 16. szombat 10 óra

Megnyitja: Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere
Köszönjük Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának az anyagi és erkölcsi támogatást.

A kiállításra és az előadásokra a belépés ingyenes!
Mindkét nap TOMBOLA húzás lesz! A tombola ára: 500 Ft

  • Az előadások témája: A TEST A LÉLEK TÜKRE

"Legyen jó ma nekem,
legyen jó ma neked,
legyen jó ma mindenkinek,
legyen jó ma és legyen jó holnap!
Úgy legyen!"

ELŐADÁSOK

2019. NOVEMBER 16.
11.00 - 13.00 Morvai Edina - Futóhomok Természetvédelmi Egyesület A Kolon-tó élővilága
13.00 - 14.30 Marosfalvi Imre Enrico - zenei médium A Szív Templomában - CD bemutató
14.30 - 16.00 Juhász Éva - ADÉVA relax klub vezető A stressz hatásai a mindennapjainkra
16.00 - 17.00 Dobos János - a CCHR alapítvány elnöke Pszichiátria: A lélekgyógyítás kudarca
17.00 - 18.00 Bajnócziné Rácz Éva - Natural Immune Control System Zrt. tanácsadója A probiotikumok szerepe az egészségünk megőrzésében

2019. NOVEMBER 17.
10.15 - 11.00 Hajas Mara - teológus A lélek megnyilvánulásai
11.00 - 12.00 Marosfalvi Imre Enrico - zenei médium A Csend pillanatai... - CD bemutató
12.00 - 13.00 Székely Zsolt - nyirokmasszőr Gondolatok a lélekről
13.00 - 14.00 Horváth Lászlóné "Baba" Gombaszakértő
Gombászklub, Gyógynövényklub vezető Gyógynövényekkel, gombákkal az egészségünkért!
Kecskemét környékén található gyógynövények és gyógygombák
Néhány különlegesség az ország más részeiről
14.00 - 15.30 Juhász Éva - ADÉVA relax klub vezető Nyugalommal a képességek fejlesztéséért
15.30 - 16.30 Kócsó Tünde - fény- és kristályterapeuta Kristályok és a fény szerepe a test és lélek harmonizálásában
16.30 - 18.00 Jóga útja - Jóga a Mindennapi Életben - Rendszer

A változtatás jogát fenntartjuk!

Rendezvényünkön helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus, aurafotós.

A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Előadás sorozatot minden korosztály számára ajánljuk.

Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bió élelmiszerek kóstoltatása.

Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

KIÁLLÍTÓK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK

A kiállításon a látogatók válaszokat kaphatnak a kérdéseikre természetgyógyászoktól, rövid bemutatók segítségével ismerkedhetnek meg a szakma által alkalmazott hatékony módszerekkel, a kiállítók pedig a természetgyógyászat során alkalmazott eszközöket, eljárásokat és kiegészítőket mutatják be.

Legyen könnyű - Access Bars
Lelki blokkoldás, érintésterápia hölgyek részére

Szeretnél végre a jelenben, a “MOST”-ban élni?
Úgy érzed hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat?
Jó lenne végre kilépni az agyalásból?
Szeretnél energikus és kipihent lenni?

Az Access Bars segíthet Neked ebben. Az Access Bars egy pihentető, lazító kezelés, mely során finoman megérintünk a fejen 32 pontot, ezek az úgynevezett Bar-ok. A különböző pontok más-más életterületet jelölnek, mint például a pénz, a kreativitás, az öröm, vagy a kapcsolatok. A kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, lehetővé téve, hogy oldódjanak azok a blokkok, amelyek bármely életedből hatással vannak rád. Olyan, mintha megnyomnád a számítógépeden a törlés gombot. Azok, akik a lenti weboldalon megtalálható elérhetőségeken előre bejelentkeznek kezelésre a kiállítás idejére, bónusz ajándékot kapnak!

Székelyföldi Mesterbalzsam és gyógynövényes párnák
Szakács Botond
Termékeim között megtalálhatók meditációs, jóga és gyógypárnák, dekorációs és aromaterápiás eszközök, amelyeknek gyártásával, és árusításával foglalkozom már több éve. Termékeim egyedi kézi készítésű minőségi termékek melyek készítése során figyelembe vettem 15 év természettudatos életvitel tapasztalatát is.
Emellett exkluzív értékesítője vagyok a Hargitai gyógyfűves Elixir a Székelyföldi Mesterbalzsam és annak hajgyógyitó termékeinek is, melyek Manufaktúrában készülnek hidegen préselt és feldolgozott gyógynövények és illóolajok felhasználásával.

Zepter International
A Zepter International egy nemzetközi cég, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte A cég megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban.
A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodunk. Világméretű egészségvédelmi kampányunk kapcsán állandó oktatással, hozzáértő és tapasztalt tanácsadók új nemzedékével, minőségi fogyasztási cikkek előállításával és forgalmazásával foglalkozunk.

108 Mantra Központ
Kézműves füstölők, hangtálak, illóolajok, malák, szobrok. Az érdeklődők vasárnap találhatják meg a kiállításon.

Nóra Shiatsu
Shiatsu a hagyományos keleti gyógyászatra épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartását.
A Shiatsu japán kifejezés, szó szerint ujjnyomást jelent. A shiatsu egy szelíd módszer, az energiapályák (meridiánok ) mentén tenyér és ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, (Chi vagy Ki). A shiatsu holisztikus szemléletű, az embert egészében tekinti, testi, lelki, szellemi egységben látja . A shiatsu földön és ruhában történő kezelés, hatékonyan segíti a test és a lélek feszültségeinek oldását, megnyugvását.

Probiotikumok
Bajnócziné Rácz Éva

A 21. század embere stresszes, sok egészségre ártalmas, káros adalékanyaggal teli táplálékot, és gyakran kevés rostot fogyaszt. Amennyiben beteg gyógyszereket, gyakran antibiotikumot is szed.
Mindennek következtében felbomlik a bélflóra egyensúlya, jelentősen csökken a probiotikumok aránya a szervezetben. Ez pedig számtalan betegség kialakulásához vezet. Ezért fontos, hogy minden nap pótoljuk a hiányzó pre-és probiotikumokat.
Erre nyújtanak megoldást a magyar Natural Immune Control System Zrt kiváló minőségű, adalékanyag-mentes, az utóbbi évtized kutatási eredményei alapján kifejlesztett termékei.
November 15-én a 17 órakor kezdődő előadásomon, melynek címe: A probiotikumok szerepe az egészségünk megőrzésében, megismerkedhetnek a téma tudományos hátterével.

Harangozó Marika
Grabovoj számos karkötők és kristály ékszerek
Ingyenes angyali üzenetek és egyedi készítésű gyógyító ékszerek árusítása.

Harmónia Medicina
Dr. Illés Nóra
„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség hiánya” (WHO,1948)
Én gyógyszerészként ennek szellemében gyakorlom hivatásom, Rád figyelek, tanulok és tanítok. Hiszem, hogy tudunk egészségben, harmóniában élni. Találd meg Te is az ehhez vezető utad!
Az alternatív gyógyászat területén szerzett jártasságom, amikkel dolgozom: Életgyógyászat, Családi Rend elmélet, Gyógyító kommunikáció, Bach-virágterápia, Számmisztika, Blue Energy System, Kristálygyógyászat, Reiki
Mind a hagyományos, mind az alternatív terápiás módszereket egységes szemléletben, rendszerben összefoglalva használom, feladatokkal, gyakorlatokkal kombinálva.
Megismerkedhetsz tanfolyamaimmal, kérhetsz egyénre szabott kristálykarkötőt, megtudhatod sorsszámod a numerológia segítségével és töltekezhetsz a világ legjobb, magyar készítésű étrend-kiegészítőjével.

Sári Lászlóné
NICS tanácsadó
A jövő étrend-kiegészítő megoldása!
Pre és probiotikum alap, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, gyógynövény kivonatokkal kombinálva.
Magyar Érték és Minőség Díjas, prémium kategóriás készítmények!
18 termékünk pályázott és érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, mely garancia a minőségre, valamint arra, hogy a legjobb étrend-kiegészítőt fogyasztja egészsége megőrzése érdekében!

Kangen víz
Japán Egészségügyi Minisztérium 1965-ben kórházak részére engedélyezte a Kangen víz használatát terápiás célokra, és nem sokkal később a háztartások részére is elérhetővé vált.
Ma Japán minden harmadik háztartásában jelen van ez a víztechnológia.
A japánok tíz évvel magasabb várható átlag életkorra számíthatnak, mint mi Európában.
A Kangen szó jelentése: „Vissza az eredetihez”.
A név találó, hisz nem csak az eredeti vízhez térünk vissza vele, hanem egy olyan vízhez, amivel a testünk is képes visszatérni eredeti, eredendően egészséges állapotába!

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért
A mentális egészségügy nemzetközi megfigyelő szervezete
Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) egy közhasznú, nemzetközi szervezet, amely a világ 34 országában több mint 130 csoporttal működik. Legfőbb feledata, hogy kivizsgálja és feltárja a pszichátria területén elkövetett visszaéléseket, és megvédje az egyéneket és azok emberi jogait ezektől a visszaélésektől. A szervezet Magyarországon alapítványi formában működik közel 25 éve. 1994-es megalakulása óta az alapítványt több ezer panaszos kereste fel, akik úgy érezték, emberi jogaik sérültek a pszichátrián, és ezek közül rengeteg ember kapott már hatékony segítséget vagy jogi kompenzációt, illetve ezek kapcsán már számos pszichiátert marasztaltak el a hatóságok a visszaélések elkövetéséért.

Coral Club
A világ mintegy negyven országában forgalmazó cég elsősorban az egészséges életmód újszerű megközelítésének jegyében gyártja prémium minőségű étrend-kiegészítőit, kozmetikumait és „zöld” háztartási vegyi áru termékeit.

ZeoMineral
Szépség és Egészség a földkéregből
A cég 1984-ben családi vállalkozásként alakult.
A Mád környéki zeolitok és agyagásványok felhasználásával dermatológiai paszták, radírok, krémek, tusfürdők, valamint különleges fogkrémek és enterális gyógyporok készíthetők. Különleges készítményeinkkel az élet keletkezésénél jelenlévő ásványokat a mai modern ember szolgálatába állítjuk.

Life Care
Több mint 300 természetes, bio és vegán termékével a Life Care figyelembe véve a vásárlóinak az igényét, folyamatosan olyan új termékcsaládokkal bővíti a portfólióját, amelyek világszerte a legismertebb BIO termelőitől származnak.
A Life Care jövőkép szorosan kapcsolódik ahhoz, amit mi BIO életnek nevezünk. Segítünk az embereknek, hogy BIO életet éljenek, hogy (újra) megtalálják önmaguk egészségét és szépségét.
A BIO életnek köszönhetően, partnereink egy kiegyensúlyozott életre tettek szert, életminőségüket javítva. Mindemellett pedig teljesítményüket meg is jutalmazzuk.

EWS
Egy megfelelő érzékenységgel rendelkező sejtszintű elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még egy betegség kialakulása előtt - pontos képet kapjunk a szervezetben történő változásokról. A készülékben levő frekvencia mintázatok - mint referencia értékek - kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit.

Ősi Magnézium
2010 óta foglalkozunk magas magnézium tartalmú, hivatalosasn kozmetikumnak minősülő termékek gyártásával és forgalmazásával az Ősi Magnézium márkanév alatt.
Nevünk onnan jön, hogy a termékeink alapanyaga egy 250 millió éves, rettentően magas (31%) magnézium klorid sót tartamazó tengervíz, amelyet 1600-2000 mélyről bányásznak Hollandiában. Ez 100%-ban természetes és tiszta. Ebből az un. magnézium olajból (olajos érzésű, de nem olaj!), amit mi koncentrátumnak hívunk, gyártunk különféle krémeket, testvajakat, testpermetet és fürdősókat.

Életfa Program
Programunk szerint azért élünk, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk lehetőséget az egészséges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint minőségi életkörülmények megteremtésére.
Célunk az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek erejével, kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Emese Kis Csillaga Kulturális Alapítvány
A magyar népmesékből készült társasajátékokkal, mesefoglalkoztató könyvvel, kártyajátékkal végzünk mesefoglalkozást. A megjelent gyerekek számára ingyenes és korlátlan játékot biztosítunk.
Farkas L. Rozália és Olasz Etelka

Aranyhomok Egyesület
Kiemelt fontosságú feladatunk – a térségi- kézműves alkotók és termelők piacra jutásának elősegítése, marketing tevékenységeik összehangolása, munkásságuk megismertetése a lakossággal, valamint ezzel együtt hagyományaink, kultúránk megelevenítése a térségi rendezvényeken.

Ankh Lélekstúdió Természetgyógyászat
Közel 40 éves auralátó tapasztalattal rendelkező auraszakértőnk, és egy korszerű berendezés segítségével megismerhetik az aurájukban (a testet körülölelő energiatér) rejlő válaszokat életükkel, problémáikkal kapcsolatban. A fejlődést, megerősítést kristályokkal nagyszerűen lehet támogatni, asztalunknál gyógyító kristályokból készült ékszerek, marokkövek széles választéka áll rendelkezésre.

Vitál Élőételbár
A nyers étkezés vagy élő enzimekben gazdag étkezés a lehető legegészségesebb étkezési forma. Térhódítása szükségszerű, hiszen egyre több a beteg és túlsúlyos ember, aminek többnyire a helytelen és rendszertelen táplálkozás az oka. A lényege az, hogy a gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, zöld leveles növényeket, magvakat, olajos magvakat és csírákat természetes formájukban, minden olyan eljárás kiiktatásával fogyasztjuk, amely 40 Celsius-fok fölé hevíti őket. Ez ugyanis az a határ, ami felett már a természetes növényekben található élő enzimek elpusztulnak.

Kecskeméti Fürdő - uszoda, élményfürdő, wellness
2011. december 22-én nyitotta meg kapuit az új Kecskeméti Fürdő. A 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező wellness fürdő az ország egyik legrangosabb versenyuszodáját is magában foglalja.
Az élményfürdő karibi hangulatot idéző medence terében két élmény-, hullám- és kalandmedence, mászó fal és sodrófolyosó, pancsoló, relaxációs tér, pelenkázó és szoptató rész a családok számára nyújt kikapcsolódás.
A gyógyászati részlegben 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap kezelő és 1 db tangentoros kezelő helyiség (2 káddal) található önálló vetkőző előtérrel és zuhanyfülkével.

Dr. Aliment - Funkcionális Élelmiszer kutató gyártó- és Kereskedelmi Kft.
A Dr. Aliment Kft funkcionális élelmiszerek, étrendkiegészítő készítmények fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal.

HÉVÍZ
Hévíz minden évszakban várja vendégeit. A város szeretettel fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség.
A Hévízi Szobakiadók Szövetsége olyan önkéntesen létrehozott közösség, amely tömöríti mindazokat a fizető-vendéglátó engedéllyel rendelkező szállás és szobakiadókat, akik tevékenyen részt kívánnak venni Hévíz kiemelten kulturált idegenforgalmi életének megvalósításában és fejlesztésében.

Hajdúszoboszló
Gyógyfürdő, fedett élményfürdő, szálloda

Magyar Elixír
Szeretem, csodálom a természetet. Igyekszem törvényeit betartva élni és cselekedeteimmel a közösség javára munkálkodni. Ezért is érdekelnek a gyógynövények, a bennük rejlő gyógyító, tisztító anyagok és energiák. Azt tartom, hogy legfőbb kincsünk a testi, lelki és szellemi egészségünk. "Ép testben ép lélek" - mondták Hippokrátész idején. Ez a bölcsesség ránk ma élő emberekre is érvényes!
Ön is így gondolja, ezért talált rá a Magyar Elixír cseppekre, tinktúrákra. Termékeimet a szükség hozta létre, a választék pedig folyamatosan bővül az igények szerint.
Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, amikor belőlük választ az Ön és szerettei számára!

Marosfalvi Imre - Enrico
Szellemgyógyászati kezelései: (Aura-Mag-Fénytest zene, Kvantum Mátrix kezelés I-II. Reiki, Kézrátétes kezelések, Jelgyógyászat, Csakrák harmonizálása tibeti hangtálakkal, kalimbával, Lélek és Babasimogató hangfürdő)
Tanfolyamok, előadások: (Gyógyító Szeretet technikák I-II., Mennyei Szeretet Masszázs, Beszédelemzés)
Gyógyító- Relaxációs- Meditációs cd-k Médiumi zenei közvetítések

Margó kineziológia
A jelenben hozott döntéseink, választásaink múltban megélt örömeink függvénye. Amennyiben fel tudjuk oldani a múlt traumáit, ezáltal erősítjük az örömöket, azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk. Mindannyian korlátlan lehetőségekkel rendelkezünk, teremtésre, növekedésre, boldogságra születtünk.

Magneter készülékcsalád
Korszerű mágnesterápiás egészségmegőrzés

Harmónia Lélekközpont
Célunk, hogy minden ember megtalálja a számára leghatékonyabb terápiát, hogy a lélek jól érezze magát a testében. Ehhez legfőbb eszközünk a forradalmian új kristálylámpa, amely az első olyan komplex, digitálisan vezérelt készülék, mely ötvözi a kristály-, szín- és fényterápia jótékony hatásait. Ezáltal segítséget nyújthat a legkülönbözőbb testi- és lelki problémák leküzdésében, valamint a készülékkel végezhető csakraharmonizálás által a szervezet energetikai egyensúlya helyreállítható. Lélek-és szeretet masszázs, talpreflexológia, számmisztikai elemzés és egyéb testi-lelki egészség javítását és megőrzését segítő szolgáltatásaink egészítik ki a kristálykezeléseket, hogy minden vendégünk megtalálja a számára leglélekemelőbb terápiáját.

Csőr Gábor
Orgonit-Om ékszerkészítő
Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes (ember által létrehozott) és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-)energiává.

Szerviz Iroda
Gyógynövénygyűjtő túrák a Bükkben
Fűben, fában orvosság ! Jöjjön el... ismerkedjen meg a gyógynövények fajtáival, hatóanyagukkal !
A három napos túrák során szakképzett fitoterapeuta vezetésével ismerkednek meg a gyógynövények fajtáival, tulajdonságaival. Az elmélet mellett a terepen, a Bükk hegység dombjain, rétjein túrázva kerülnek kapcsolatba a természettel és keresik meg, ismerik fel a különféle gyógynövényeket, a belőlük készülő teákat pedig megkostolhatják.

ORIFLAME
Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.
A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz.

Gomba- és gyógynövény klub
A kiállítás ideje alatt gombás és gyógynövényes szendvics kóstoló, különböző gyógynövényes teakóstoló, zöldséglevek kóstolója. Gyógynövények és gombák TOTÓ-ja, nyerési lehetőséggel.
Népi játékok kiállítása gyógynövényekből. Gyógynövényes párnakészítés egyénileg.

Flavon
Sötét bogyós gyümölcseink legfontosabb hatóanyagait a polifenolos vegyületeket, a flavonoidok alkotják. Ezeknek a hatóanyagoknak a kutatása,csaknem egy évszázada,tipikus magyar kutatási terület. 1933-1936 között Szent-Györgyi Albert és munkatársai mutattak rá először a flavonoidok élettani tulajdonságaira. Az elmúlt évtizedek kutatási eredményeinek gyakorlatba való átültetésének kézzelfogható produktuma a Flavon termékcsalád minden tagja.

Belle Claire
A nyüzsgő világ után a levendula megnyugtat. Egy igazi megmagyarázhatatlan csoda ami kikapcsol, segít egyensúlyba hozni az életünket.
Illóolajat, csokrokat és illatpárnákat, szemnyugtató párnákat, dekorpárnákat készítünk belőlük. A csokrok, zsákocskák és párnák szép kiegészítőként illetve molyirtóként is díszíthetik otthonunkat.

7ARANY Egészség Centrum
Pető Ágnes
Természetgyógyász, fülakupunktőr, addiktológus, reflexológus, tanár
Holisztikusan kezelek, egységben nézem az embert. Biorezonanciás állapotfelméréssel kezdem. Szervi betegségeket, pszichés problémákat, funkcionális és energetikai blokkokat oldok, a Sorsfeladatunk, Életfeladatunk megállapításával és annak függvényében.

További kiállítók

Ásványok - Szalai Erzsébet
Kecsketejes szappan - Gömöri Sándor

További természetgyógyászok

Védikus asztrológia - Hajas Mara
Gyógymasszőr - Szent Györgyi Albert Szakközépiskola végzős hallgatói

Helyben termett egészséges élelmiszerek:
Kiemelt helyen mutatkoznak be a térség gazdái, akik ökológiailag ellenőrzött, természetes módon előállított élelmiszereket kínálnak a látogatók számára. Az ismerkedés, ízlelgetés után vásárlásra is lehetőség nyílik.

Szombatiné Tóth Katalin - méhészeti termékek
Gyöngyössi Sándor - bio ganoderma gomba
Börönténé Molnár Melinda - fürjtojás, homoktövis velő, lekvárok

A kiállításra várjuk állapotfelmérők és termékforgalmazók, természetgyógyászok jelentkezését!

A honlapot folyamatosan frissítjük, a változtatás jogát fenntartjuk!

A wellness- és természetgyógyászati bemutatót ebben az esztendőben is megrendezzük. A SPA kiállítást már az első alkalommal rendkívüli érdeklődés kísérte. Ennek oka, hogy a szervezés során sikerült a kiállítás célját megértetnünk az emberekkel, miszerint a betegségek gyógyítása mindig fájdalmas, míg a megelőzés sosem jár fájdalommal.

Az idén is megtartjuk a rendkívül sikeres természetgyógyászati előadást, ahol több száz fős hallgatóság kaphat tanácsokat. Irodánk a kecskemétiek helyébe hozza a regenerálódással foglalkozó iparág képviselőit. A kiállítást bejárva az érdeklődők megismerhetik az aktuális ajánlatokat. A kiállítás sikerének, mint rendező természetesen örülünk, de tudjuk, hogy a ma emberének kétszer, háromszor nagyobb terhet kell viselnie, mint pár évtizeddel ezelőtti elődeinknek és mindenki keresi - kutatja, hogy miként tudna a leghatékonyabban regenerálódni, vagy a terheit csökkenteni.

További ajánlataink

2019.11.23. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Veterán autó- és motoralkatrész börze
2019.11.23. - 2019.11.24. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Ásványbörze & VortExpo Életmód Fesztivál
2019.11.23. 09:30 Kecskeméti gyerekprogramok 2019
KIPPKOPP ÉS TIPPTOPP - Mackó Kuckó
2019.11.25. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Aranyosi Péter és Badár Sándor
2019.11.25. Hírös Agóra programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.25. 20:30 Dumaszínház Kecskemét 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
Aranyosi Péter és Badár Sándor
2019.11.01. - 2019.11.30. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Katona József Színház előadásai novemberben
2019.11.30. - 2019.12.01. Family Fest Kecskemét 2019
2019.11.30. - 2020.01.01. Kecskeméti Téli Fesztivál 2019
2019.11.30. - 2020.01.01. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
2019.11.30. 17:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Adventi zenés estek: Egy csillag gyúlt
2019.12.03. - 2019.12.29. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Katona József Színház előadásai decemberben
2019.11.05. - 2019.12.31. Hírös Agóra programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.06. Hírös Agóra programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.06. 18:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Kecskeméten
2019.12.07. 17:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Adventi zenés estek: Reménysugár
2019.12.14. 17:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Adventi zenés estek: Örömóda
2019.10.18. - 2019.12.21. Hírös Agóra Ifjúsági Otthon programok 2019 / 2020
2019.12.21. Kecskeméti gyerekprogramok 2019
KARÁCSONY Bogyó és Babóca - Mackó Kuckó
2019.12.21. 17:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Adventi zenés estek: Mindenható
2019.12.28. 18:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Rákász Gergely - Karácsonyi történetek
2019.12.28. 19:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Magic Show III. Kecskemét
2020.01.08. Hírös Agóra programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.08. 19:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
`A SZEX A LELKE MINDENNEK?` - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje, előzenekar: Ráskó Eszter
2020.01.08. 19:00 Dumaszínház Kecskemét 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
`A SZEX A LELKE MINDENNEK?` - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje, előzenekar: Ráskó Eszter
2020.01.09. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Experidance: Fergeteges - Sissi Legendája
2020.01.09. 19:00 - 2020.01.09. 21:00 Experidance Kecskemét: Fergeteges - Sissi legendája a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban
2020.01.15. Hírös Agóra Ifjúsági Otthon programok 2019 / 2020
2020.01.17. Hírös Agóra programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.17. 19:00 Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Anconai szerelmesek
2020.02.12. Hírös Agóra Ifjúsági Otthon programok 2019 / 2020
2020.02.21. - 2020.02.22. TOUREX Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár 2020 Utazás Kiállítás Kecskemét
2020.02.21. - 2020.02.22. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
TOUREX Utazás Kiállítás - Idegenforgalmi kiállítás és vásár
2020.03.04. Hírös Agóra Ifjúsági Otthon programok 2019 / 2020
2020.03.07. - 2020.03.08. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Életmód és Szépség Napok - kiállítás és előadás
2020.03.07. - 2020.03.08. Életmód és Szépség Napok - kiállítás és előadás 2020 Kecskemét - `Harmónia testben és lélekben`
2020.06.28. - 2020.07.04. Kecskeméti programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Csiperó Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozó
Találatok száma: 1

Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra

Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra

Az egyik legnépszerűbb magyar hungarikum, a pálinka, annak tradicionális helyszínén, Kecskeméten kap kitüntető figyelmet a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra falai között. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Online jegyvásárlás


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG