Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!
Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!

A Váci Tavaszi Fesztivál Vác városának egyik legrangosabb kulturális eseménysorozata. A fesztivál ebben az évben is számos országosan ismert sztárt vonultat fel a helyi művészek mellett. A több héten át tartó programsorozat a zenei programokból kínál elsősorban igazi csemegét a váci és Vác környéki közönség számára.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 2600 Vác , Madách Imre Művelődési Központ, Dr. Csányi L. krt. 63.

Programok

2018.03.03 15.00 óra - 17.00 óra

Folk Parti Táncház

Családi táncház kicsiknek és nagyoknak. Táncházat vezeti: Ónodi Béla és a Kóborzengő Zenekar.
Belépőjegy ára: 500 Ft, 14 éves kor alatt: 200 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.03.08 19.00 óra

Sárik Péter – Falusi Mariann

Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük!

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani. Duó koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel. Figyelem: a műsor sznoboknak nem ajánlott!
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.03.10 20.00 óra

Luxemburg Rádió Zenekar

Rock’n’ roll party

"Mikor az Úrnak táncolni kedve volt, megteremtette a rock and rollt..." Megteremtette bizony és a mai napig elvitathatatlanul ez minden zenei stílus alapja. E műfaj szeretete és tisztelete inspirált embereket arra, hogy életben tartsák a rocky-t a mai napig is! Mikor pár évvel ezelőtt kipattant az ötlet, hogy Magyarországon "Magyar Rock and Rollt" játsszunk, nem is volt kérdés a névválasztás, hisz a műfaj hazai meghonosítóit pályájuk hajnalán ez az adó hozta lázba. Ahogyan látjátok, a "Luxi", mert így hívjátok, már évek óta zakatol! Évek óta, hogy kikapcsolódást nyújtson drága közönségének és tisztelegjen a nagy szerzők, nagy elődök életművének.
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.03.16 19.00 óra

A Muzsikás együttes koncertje

A Muzsikást ma már szinte mindenki ismeri. A magyar zene nagyköveteként és valóságos zenei hungarikumként évtizedek óta jelen van itthon és a nagyvilág legjelentősebb színpadain, fesztiváljain. Élettel teli zenéje, közvetlen előadásmódja mindenhol lenyűgözi a közönséget.
A belépőjegy ára elővételben: 2.500 Ft, az előadás napján: 2.800 Ft.

2018.03.17 20.00 óra

Mongooz And The Magnet

A banda nemcsak a nemzetiségek miatt összetett, hanem a zenéjük is igazán sokszínű. Különleges elegyét képviselik a vérbeli rock&rollnak, a szétesős funknak, az érzelgős soulnak és a koszos bluesnak, ennek következtében az ember vagy kapkodja a fejét a bravúros megoldások hallatán, vagy teljesen átadja magát a húzóerőnek, ami a mongoozok sajátos hatása. A Mongooz and the Magnet Pécsett, az orvosi karon látott napvilágot, ír, norvég és magyar zenészek találkozásának hála. A trió piszkos bluesból, pimasz rock and rollból és némi funkból keveri ki táncolnivaló muzsikáját, melyet már Please Be Naked című lemezük is őriz.
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.03.18 19.00 óra

Ray Cooney: A miniszter félrelép

A nagysikerű film újra színpadon kizárólagosan a Bánfalvy Stúdió produkciójában! Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!
A belépőjegy ára: 2.800 Ft és 3.300 Ft.

2018.03.24 11.00 óra

Süsü, a sárkány kalandjai

Mesejáték két részben
Írta: Csukás István
Zene: Bergendy István
Rendezte: Háda János
A belépőjegy ára: 2.000 Ft.

2018.04.01 - 2018.04.30

Zorba, a görög

Musical két felvonásban a Spirit Színház előadásában
Készült Nikosz Kazantzakisz Zorba, a görög c. regénye alapján.
“Táncolni kell, Uram. A zene meg majd csak megjön valahonnan.”
Zorbától az író megtanulja, hogy mi is az a pozitív gondolkodás: mindig az élet napos oldalát kell nézni. A mindig optimista görög örömében és bánatában is egyet tesz: táncol. Amikor a városba küldik beszerző körútra, az összes pénzt elveri, de mindenkinek hoz ajándékot. Bármibe kezd is, mindent intenzíven és teljes odaadással csinál.
A főbb Szerepekben: Ifj. Jászai László, Pásztor Tibor, Papadimitriu Athina, Nagyváradi Erzsébet, Simonyi Krisztina, Anga-Kakszi István, Dobai Attila, Gere Dénes, Korfanti Ferenc, Kocsis Bea, Kutik Rezső, Noé Viktor
Rendezte: Jantyik Csaba
A belépőjegy ára elővételben: 2.700 Ft, az előadás napján: 3.000 Ft
Pontos dátum hamarosan!

2018.04.05 19.00 óra

Zorán

Zorán gazdag alkotói pálya terméseit ugyan szinte kívülről „fújja” a művész rajongótábora, mégis minden alkalommal új várakozással tekinthetnek e koncertek elé, hisz azok tematikája, tartalma, gyakran a hangszerelése is minden alkalommal új fényben mutatja meg az ismert dalokat. Mondhatni olyanok ezek, mint az óbor. Évről évre nemesednek, új „ízek” személyes értelmezések jönnek elő és a fény felé fordítva e „színek” – is egyre mélyebbek, letisztultabbak. Rólunk szól.
Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara
A belépőjegy ára elővételben: 3.900 Ft, az előadás napján: 4.200 Ft.


2018.04.06 19.00 óra

Stand up Comedy – Badár Sándor és Szőke András

Szőke és Badár nem élnek a komikus klisékkel. A komédiásmesterség évezredes elnyűtt fogásaival. Különösen nem használják az új keletű micisapkás sablonokat, ahol egyik parodista záptojásként hasonlít a másik lumpenelemet játszó színészre. Őszinteségük – csinált őszinteségük – megkapó. Esettségük elbájoló. A színháztörténet nagy clownjai sosem a széles mellényű nyerteseket jelenítették meg, hanem az örök veszteseket. Szőke meg Badár a szocializmus két csóró neveletlenje. Művészi leleményük a máig kiegyenesedni-fölemelkedni nem tudó, rémült öntudat. Félve nézik közönségüket, miközben uralkodnak nézőiken tehetségükkel.
A belépőjegy ára elővételben: 2.500 Ft, az előadás napján: 2.800 Ft.

2018.04.07 19.00 óra

Kávészünet koncert

Költészet Napja alkalmából
A Kávészünet együttes attól igazán egyedi a mai zenei életben, hogy egyszerre nyújt kulturális élményt és szórakoztató kikapcsolódást az egyre népesebb közönségének.
A zenekar tagjai: Popovics György, Németh Ferenc, Komáromi Kristóf, Boros Bálint
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.04.14 19.00 óra

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Miklósa Erika hangversenye

Koncertmester: Tfirst Péter
Műsor: J. S. Bach: III. Brandenburgi verseny, G-dúr, BWV 1048, L. Boccherini: D-dúr divertimento- Éjszakai őrjárat Madridban, E. Grieg: Holberg szvit op. 40., G. F. Händel: Szerelmi mámor “Il delirio amoroso”, HWV99
A belépőjegy ára: 3.900 Ft.

2018.04.20 19.00 óra

A 80 éves Vox Humana Énekkar jubileumi hangversenye

A fennállásának 80. évfordulóját ünneplő Vox Humana Énekkar a jubileumi évet egy igazi zenei csemegével kezdi meg. Martin Palmeri argentin származású kortárs zeneszerző egyik legismertebb műve hallható majd a Misa Tango. Két teljesen különböző zenei stílust egyesít ez a vonósokra, bandoneonra, zongorára, vegyeskarra és szólistára írt kompozíció, melyben találkozik a mise szövege, avagy az egyházzene valamint a tangó ritmikája és dallamvilága. A hangversenyen közreműködnek a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar zenészei.
Vezényel: Sándor Bence
A belépőjegy ára elővételben: 1.500 Ft, az előadás napján: 1.800 Ft.
Helyszín: Fehérek temploma – Vác

2018.04.21 20.00 óra

Triász koncert

A csapatot a régi barátság, a rockzene szeretete, és az együtt muzsikálás öröme hozta össze. Az elsősorban rock dalokból összeállított műsoruk unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.
A különleges felállású csapat tagjai a következők:
Sipos Péter – ének (Irigy Hónaljmirigy)
Jankai Béla – billentyűk (Dinamit, Prognózis, Boxer ,Omega)
Kálmán György – ének (Dinamit, Pandora, Dirty Dance, Szolnoki Színház)
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác

2018.04.26 19.00 óra

“Azt meséld el, Pista!”

Örkény István az életéről
Elmondja: Mácsai Pál
Az író saját szavaiból színpadra állította: Bereményi Géza és Mácsai Pál
Munkatárs: Fenyvesi Katalin
Mi lenne, hogyha Örkény István ismét megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, beszélni kezdene, elmesélné a saját szavaival az életét, vagy ami hirtelen az eszébe jut, azután megint eltűnne.
Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.
A belépőjegy ára elővételben: 2.200 Ft, az előadás napján: 2.500 Ft


2018.05.04 20.00 óra

Szabó Benedek és a Galaxisok

Az együttest 2013 tavaszán alapította a bajai születésű, akkor huszonhat éves Szabó Benedek. A szerzői kiadásban megjelent Kapuzárási Piknik és A legszebb éveink lemezek a kor huszonéveseinek kétségeit, vágyait és félelmeit dolgozzák fel. A lemezek hangzásvilágára leginkább Cseh Tamás, a Neutral Milk Hotel, az Illés, a The Magnetic Fields és a Kaláka volt hatással.
Tagok: Szabó Benedek, Sallai László, Günsberger Ákos, Bradák Soma
Előzenekar: Platon Karatev
A zenekar tagjai
Czakó-Kuraly Sebestyén, Bradák Soma, Balla Gergely, Jáky András
A belépőjegy ára: 1.000 Ft.
Helyszín: Jeszenszky Terem Vác
 

Forrás: A Váci Tavaszi Fesztivál honlapja


2018.03.03. - 2018.05.04.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2018.02.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Kommunizmus áldozatainak emléknapja
2018.02.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Palotakoncert - `Magunk közt szólva`
2018.02.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
MozgóMozi
2018.02.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Kommunizmus áldozatainak emléknapja
2018.02.26. - 2018.03.03. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Testünk a csoda - Interaktív kiállítás gyerekeknek sok érdekességgel!
2018.02.26. - 2018.03.03. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Testünk a csoda - Interaktív kiállítás gyerekeknek
2018.02.22. - 2018.02.27. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Az I. világháború és a hátország mindennapjainak valóságai
2018.02.22. - 2018.04.06. Téli Ünnepi Napok Vác 2018
2018.02.28. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Dumaszínház - Pályatévesztési tanácsadó - Kőhalmi Zoltán új önálló estje
2018.02.28. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Pályatévesztési tanácsadó - Kőhalmi Zoltán új önálló estje
2018.02.19. - 2018.03.17. Madách Imre Művelődési Központ programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.03.03. 15:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Folk Parti Táncház - Táncházat vezeti: Ónodi Béla és a Kóborzengő Zenekar
2018.01.22. 17:00 - 2018.03.05. 14:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére rendezett KÖTELÉK című kiállítás
2018.03.05. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Zenebölcsi a Könyvtárban
2018.03.05. - 2018.03.11. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Garay Művészeti Stúdió növendékeinek kiállítása
2018.03.06. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Ezoterikus Egészségklub
2018.03.07. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Best of CARAVAGGIO - Mikes Balázs teológus, grafikus előadása
2018.03.08. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A Holdnővér éneke - író-olvasó találkozó PÁPAY ESZTER író, költő, művészetterapeutával
2018.03.08. 11:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Dél-Szláv Népek Zenéje - Koncertsorozat felső tagozatos és középiskolás tanulók részére – IV. előadás, Közreműködik: Vizin Zenekar
2018.03.08. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük! - Sárik Péter – Falusi Mariann koncert
2018.03.09. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Claude Magnier - Oscar - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.10. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
St.Andrea Borvacsora
2018.03.10. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
NŐNAPI MŰSOR a László Imre Nótakör előadásában
2018.03.10. 20:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Luxemburg Rádió Zenekar Rock’n’ roll party
2018.03.11. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A padlás - Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje
2018.03.12. - 2018.03.18. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Garay Művészeti Stúdió növendékeinek kiállítása
2018.03.13. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A padlás Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje
2018.03.15. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi ünnepség
2018.03.16. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A Muzsikás együttes koncertje
2018.03.16. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Tavaszi szél vizet áraszt…” című, Vácott és vonzáskörzetében élő műkedvelő képző- és iparművészek biennáléja
2018.03.16. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Jókai-Másik-Medveczky-Vizeli - A kőszívű ember fiai - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.17. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Mozgómozi - Premierfilmek a művelődési központban
2018.03.17. 20:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Mongooz And The Magnet koncert
2018.03.18. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Ray Cooney: A miniszter félrelép
2018.03.18. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Váci bolhapiac
2018.03.18. 11:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Jókai Mór-Rossa-Lénárt - Szaffi - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.18. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Ray Cooney: A miniszter félrelép - Bánfalvy Stúdió - Vác, Madách Imre Művelődési Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.18. 19:00 Madách Imre Művelődési Központ programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.03.19. - 2018.03.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Garay Művészeti Stúdió növendékeinek kiállítása
2018.03.21. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Bach 333
2018.03.22. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Püspöki gazdapiac
2018.03.22. 10:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Korpás Éva és zenekara: A pozsonyi sétatéren interaktív műsor
2018.03.22. 18:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Vujity Tvrtko Vácon - Túl minden határon - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.23. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Colin Higgins - Maude és Harold - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.23. 20:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Váczi Eszter Quartet
2018.03.24. 10:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Húsvéti Kézműves foglalkozás
2018.03.24. 10:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Táncház kicsiknek és nagyoknak. Táncházat vezeti: Ónodi Béla és a Kóborzengő Zenekar
2018.03.24. 11:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Süsü, a sárkány kalandjai - Mesejáték két részben
2018.03.25. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Anton P. Csehov - Egyfelvonásos komédiák - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.03.26. - 2018.04.01. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Garay Művészeti Stúdió növendékeinek kiállítása
2018.04.01. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Zorba, a görög - Musical két felvonásban
2018.04.05. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Zorán koncert
2018.04.06. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Stand up Comedy – Badár Sándor és Szőke András
2018.04.06. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Binder Quartet koncertje
2018.04.07. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Kávészünet koncert
2018.04.11. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A padlás - Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje
2018.04.13. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Gálaest - A Hősök Emléktemploma Alapítvány szeretettel várja Önöket
2018.04.14. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Miklósa Erika hangversenye
2018.04.15. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A padlás - Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje
2018.04.19. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Szalóki Ági – Bolya Mátyás duókoncertje
2018.04.20. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
A 80 éves Vox Humana Énekkar jubileumi hangversenye
2018.04.21. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Triász koncert
2018.04.21. 19:00 Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Kálmán Imre - A cirkuszhercegnő - Váci Dunakanyar Színház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.04.25. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Zorba, a görög
2018.04.26. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
“Azt meséld el, Pista!” - Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál
2018.05.04. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Szabó Benedek és a Galaxisok
2018.05.05. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Aliz Csodaországban
2018.05.13. Madách Imre Művelődési Központ programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.05.13. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Babaholmi Börze
2018.06.08. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
Püspöki gazdapiac
2018.07.04. - 2018.07.08. Váci programok 2018. Fesztiválok rendezvények, események Vácon
VéNégy Fesztivál - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.07.20. - 2018.07.22. Váci Világi Vigalom 2018