A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!
Nyári wellness Tisza-tónál: fedezzék fel ezt a csodálatos állat- és növényvilágot!
Nyári wellness Tisza-tónál: fedezzék fel ezt a csodálatos állat- és növényvilágot!
Kedvező árú mini szünidő Sopronban táncos esttel és nyáron kétféle strandbelépővel!
Kedvező árú mini szünidő Sopronban táncos esttel és nyáron kétféle strandbelépővel!

Bálint-nap Noszvajon 2018

3325 Noszvaj, Több helyszínen

Évek óta megrendezzük ezt a programot azoknak a szerelmes pároknak, akik szeretnek közösen is élményeket gyűjteni és időt szánni a párjukra, kapcsolatukra. Élőzenés Valentin-bált rendezünk az iskolában. Szeretettel várunk mindenkit egyedül vagy párban, akár nagy társasággal. A Gazdaházban sok finom kemencében sült sütemény, a szép mézeskalácsok és a kívánságfa várja a vendégeket. A Bálint napi Szerelemhétvégén szerelemjárat szállítja a programra regisztrált szerelmeseket a helyszínek között. Ezeken kívül virágcsokrot is rendelhettek a szívetek hölgyének, közösen fényképezkedhettek, a vendéglők és a borospincék pedig szerelmes étel-ital ajánlatokkal is várnak mindenkit nagy szeretettel! A program bár évről -évre megújul, de a közkedvelt elemei nem hiányozhatnak. Így hát sok szeretettel várunk minden érdeklődő szerelmespárt Noszvajon a Szerelemhétvégén!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Szerelemhétvége Noszvajon 2018. február 9-10.

Ezen a hétvégén Noszvaj a szerelmesek falujává változik! Minden program, minden helyszín a szerelmet, a szeretetet hirdeti. Egész hétvégés boldog szórakozás várja Nálunk a szerelmeseket!

Pénteki  programok:

 • 1. "100 év-100 esküvő" esküvői fotókiállítás Megnyitó ünnepség De la Motte- kastély 17.00
 • 2. Antik Anti Portája: Jegygyűrű-kovácsolás 15.00-19.00 Cím: Noszvaj, Kossuth Lajos út 72. (Szombaton is lehet gyűrűt kovácsoltatni 9.00-15.00-ig.)A programcsomagra regisztráltaknak tartalmazza a jegygyűrűkovácsolást is.)
 • 3. "Mámoros éjszaka" borkóstolás a Gazsi Pincében. Rosétól a vörösökig 4 bor kóstolása borkorcsolyával. Borkvíz meglepetés ajándékkal. 16.00-22.00-ig A program ára: 2.000 Ft/fő. Előzetes bejelentkezés szükséges az űrlapon! A részvételi díjak a helyszínen fizetendők! Cím: Noszvaj, Mátyás tér (Gazdaházzal szemben)

Szombati  programok:

 • 1. Egynapos esküvő a De la Motte-kastélyban! (Kis szertartás, pezsgő, házasságlevél, kovácsolt jegygyűrű) A szertartás kiválóan alkalmas leánykérés, évforduló, szerelemmegerősítése céljából is! Előzetes egyeztetéssel az "anyakönyvvezetővel" minden kérés megbeszélhető! Virágcsokor rendelhető, amelyet helyszínen, a regisztrációnál lehet átvenni. A rendelés határideje február 5. 8 óra: Hívjátok: Nagyné Tünde:30/559-1914.
 • 2. Jegygyűrű kovácsolás Antik Anti Portáján (Ezek a gyűrűk lesznek ennek a napnak a jegyggyűrűi! Mindenképpen el kell készülniük az esküvő előtt!)Jegygyűrű-kovácsolás pénteken 15.00-19.00-ig Szombaton 9.00-15.00-ig.A programcsomagra regisztráltaknak tartalmazza a jegygyűrűkovácsolást is. Cím: Noszvaj, Kossuth Lajos út 72
 • 3. Bérlet a Szerelemjáratra  Egész nap utazhattok a faluban a helyszínek között a Szafari buszon!
 • 4. Pajzán Meseút- csupa újdonsággal A nap folyamán bejárjátok a Meseút állomásait, miközben összegyűjtitek a meséket, megismeritek a falu ízeit, helyszíneit, lakóit.
 • 5. Szerelmes kézműves foglalkozás a Kastélyban Készíts ajándékot a szerelmednek; pasiknak, csajoknak külön!
 • 6. Szerelmi bájital Helyi gyógyteák kóstolása egy kis pihenésre ideális!
 • 7."Szerelmes szívek" mézeskalács díszítés a Gazdaházban
 • 8. Kívánságfa A szívecskékre írt kívánságaidat messzire repíti a szél a Gazdaház udvarán..
 • 9. Esküvői fotó

A szombati programcsomag tartalmazza mind a 9 fenti programot! A programcsomag ára 12.000 Ft/pár!
A programokon részt vehetsz helyszíni jelentkezés után is. Ha egynapos esküvői szertartást is szeretnél, ezt érdemes egyeztetni, mert az időpontok hamar elfogynak.Jelentkezés lent!

NYEREMÉNYJÁTÉK: Ha jelentkezel a programcsomagra és minden Szerelemhétvégi állomást végigjársz pároddal, nyereményjátékon veszel részt. Fődíj: 2 személyes Tündérkert Hotel utalvány egy noszvaji pihenésre

Valentin Bál - batyus bál
2018. február 10. 19.00- órától az iskola aulájában!

Zenés mulatság, tombolával!
Belépő: 2.500 Ft/fő

Találatok száma: 1

Erdei Kisház Noszvaj

Erdei Kisház Noszvaj

Erdei Kisház Noszvaj - Tóra néző panorámás faház 10 fő részére Noszvajon, 2 km-re a De la Motte-kastélytól: Faházunk Noszvaj legszebb részén, a tó és az erdő közötti részen fekszik és elsősorban ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Bálint-nap Noszvajon 2018

Eger

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket