VIDOR Fesztivál Nyíregyháza 2021
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

VIDOR Fesztivál Nyíregyháza 2021


Huszadik alkalommal rendezik meg a a VIDOR Fesztivált Nyíregyházán. A Vidámság és Derű Országos Seregszemléje hosszú évek óta az egyik legkedveltebb rendezvény Nyíregyházán, koncertek, színházi előadások és különböző programok színesítik ilyenkor a várost. Idén 15 helyszínen várják majd az érdeklődőket augusztus 27-től szeptember 4-ig Nyíregyházán. Itt lesz Péterfy Bori & Love Band, az Anna and the Barbies, Majka & Curtis és még sokan mások!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

VIDOR Fesztivál Nyíregyháza

2021. augusztus 27. - szeptember 4.

Kiállítás - Kultúra - Színház - Zene

Jubileumi VIDOR Fesztivál
Kossuth téri, Nagyszínpados programok is lesznek az idei VIDOR Fesztiválon, de összesen 15 helyszínen számtalan program várja majd az érdeklődőket. A Vidámság és Derű Országos Seregszemléje augusztus 27-én, vagyis jövő hét pénteken kezdődik és 9 napon át tart szeptember 4-ig. A koncert idején a Kossuth tér egy részét lezárják, a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint csak védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a vendégek bizonyos programokon.

Újra lesznek koncertek a Kossuth téren!

A koncertek látogatása regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött.

Huszadik alkalommal rendezi meg a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a VIDOR Fesztivált, mely határon innen és túl is egyre nagyobb népszerűségre tett szert az eltelt két évtized során. A rendezvény igazi örömünnep; több helyszínen közel 300 izgalmas programot kínálnak az ide látogatóknak, a hazai színházi vígjátéktermés minél szélesebb spektrumán át a szabadtéri koncertekig, filmvetítésekig, irodalmi ínyencségekig. A város is ünneplőbe öltözik, Nyíregyháza főterén mutatványosok és utcazenészek szórakoztatnak, és ezúttal is helyet kap a gasztronómia. A fesztivál eredeti célkitűzése továbbra sem változik: a vidámság és a derű mindenkié, vagyis a programok 90 százaléka ingyenesen látogatható – ami ezúttal is nagyban köszönhető a megnövekedett kormányzati és városi forrásoknak, valamint a helyi sikeres vállalkozóknak.

A Kossuth téren felállított nagyszínpad vendégei között idén is neves sztárfellépők lesznek. Ellátogat hozzánk többek között az Anna & The Barbies, Péterfy Bori & Love Band, Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Cimbaliband és Talamba, és talán ma az egyik legnépszerűbb előadó, Majka, Curtis társaságában. A világzene sem szorul természetesen háttérbe, a nagyszínpadon a Cuarteto Tafi (Argentína – Farnciaország) és Mamadou Diabaté & Percussion Mania (Burkina Faso) garantálja a fergeteges hangulatot.

Most is lesznek Nyíregyháza város főterén színházi előadások, az érdeklődők két produkciót is megtekinthetnek ingyen a Kossuth téren. Az egyik a Veres1 Színház Anconai szerelmesek című nagysikerű előadása, a másik pedig a TBG Produkció Gyöngyhajú lány balladája című Omega slágereket feldolgozó előadása.

A Kossuth téren megrendezett Nagyszínpadi programokra vonatkozó korlátozások, szabályok

A Kossuth téri Nagyszínpadot környező, fesztivál helyszínnek nyilvánított terület kerítéssel lesz lezárva.

A koncertek 3 bejáraton keresztül közelíthetőek meg.

A Kossuth téri Nagyszínpad rendezvényeinek területére 18. életévüket betöltött látogatóknak vendégként csak és kizárólag sértetlen karszalag viselése esetén lehet belépni.

A karszalagok átvételére 2021.08.23-09.04. között, a Kossuth tér 2 pontján kihelyezett Regisztrációs Pontoknál, a védettségi igazolvány bemutatása és ellenőrzése után van lehetőség. A karszalag nem átruházható, a sérült, elveszett karszalagot pótolni kell.

A REGISZTRÁCIÓS PONTOK

Nyitvatartási ideje: minden nap 13:00-21:00 között.

A VIDOR Kert nemzetközi, hazai előadókkal és jobbnál jobb dj-k örömzenéivel várja vendégeit

Idén a Sunshine FM Rádió támogatásával Sunshine Kisszínpadnak keresztelt helyszínen lesznek látogathatók a kisszínpadi koncertek a VIDOR Kertben. A nemzetközi zenei szcéna szereplői közül többek között Branko Galoic & Francisco Cordovil (Horvátország/Portugália), a Marina & The Kats (Ausztria), a Rodopi (Görögország) és a Cabaret Medrano látogat el hozzánk. A hazai zenei élet képviseletében vendégünk lesz a Pengetős Trió, az Ötödik Évszak, Lakatos Mónika & Cigány Hangok, a Swing á la Django, a Periscope, a Bordó Sárkány, Katona Petra és a Kelet Brass Band is.

A nagy sikerre való tekintettel idén is a VIDOR Kertben a helyi klubok és rádiók legismertebb lemezlovasai: Dj Váczi Zoli, Dj Tokai, Dj Németi, Simon Roli, Dj Olasz, Dj Pégé és JayKid tematikus zenei estekkel szórakoztatják 23 órától 02.30-ig majd a közönséget.

A VIDOR Kert koncertjeinek helyszíne védettségi igazolvány nélkül látogatható, amely 17:00 órakor nyitja kapuit, zárás 2:30 órakor. 

VIDOR Falu – Kossuth tér

A gasztronómiai ínyencségek iránt érdeklődők a tavaly új helyre költözött helyszínen, a Kossuth szobor köré felépített faházakban látogathatják ismét a VIDOR Falut.

A szabadtéri filmvetítéseket a Városháza előtt felállított óriás LED falon tekinthetik meg a nézők ebben az évben is, este 10-kor. A filmek szerelmesei többek között a Pesti balhét és a Seveled című magyar játékfilmet is megnézhetik majd.

Bábszínházak, artisták, pantomimesek, élő szobrok, mutatványosok, tűzzsonglőrök, karikaturisták performanszai szórakoztatják az érdeklődőket.

VIDOR Fesztivál – színházi előadások

2021. szeptember 3. (péntek) 17.00
Kulcsár Lajos: LOVE.HU - romantikus vígjáték - Fórum Színház előadása

Helyszín: Móricz Zsigmond Színház

Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.
Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen. A Fórum Színház ősbemutatójában két kiváló színész talál egymásra.
Díszlet, jelmez: KOVÁCS YVETTE ALIDA
Rendező: LENGYEL FERENC
Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

2021. szeptember 3. (péntek) 20.30 óra
László Miklós: ILLATSZERTÁR - vígjáték 3 felvonásban - Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata

Helyszín: Móricz Zsigmond Színház

László Miklós rendkívül népszerű, a tengerentúlon is ismert, számtalan alkalommal, nagy sikerrel fel- és átdolgozott műve az Illatszertár. Helyszíne a képzeletbeli budapesti drogéria, ahol a mindennapi robotolásban megkeseredett alkalmazottak keresik a boldogságot vagy épp helyüket az életben. S mint ahogy az napjainkban is egyre gyakoribb, a szerelem nem személyes találkozások során bimbózik, hanem üzenetek, levelezések útján, mert hát az elfoglalt embereknek nincs idejük randevúzni... Pedig az igazi szerelem talán éppen egy illatszertárban dolgozik velünk, és e percben még azt hisszük, ki nem állhatjuk egymást…
Az érzelmes és egyben nevettető történetet andalító dallamok, magyar költők - Kosztolányi Dezső, Kaffka Margit, Nadányi Zoltán, Kemény Simon, Gárdonyi Géza - verseinek zenés feldolgozásai teszik lelket simogatóvá, kiragadva a színházba visszatérő nézőket a nehéz, néha elkeserítő mindennapokból.
Díszlettervező: KHELL ZSOLT
Jelmeztervező: BOCSKAI GYOPÁR
Rendező: MÁRKÓ ESZTER
Szereplők:
Hammerschmidt: RAPPERT-VENCZ GÁBOR
Asztalos úr: SZABÓ JÁNOS SZILÁRD
Sipos úr: NAGY ORBÁN
Kádár úr: POSZET NÁNDOR
Balázs kisasszony: BUDIZSA EVELYN
Rátz kisasszony: KOVÁCS NIKOLETT
Molnár kisasszony: BOGÁR BARBARA
Árpád: ORBÁN ZSOLT
Jancsi: DIÓSZEGI ATTILA
Detektív: BODEA GÁL TIBOR
Rendőr: VARGA SÁNDOR
Első hölgy: BÁNDI JOHANNA
Második hölgy: GÁL ÁGNES
Egy hölgy: KERESZTES ÁGNES
Cseléd: LÁSZLÓ RITA
Öregúr: ZÁKÁNY MIHÁLY
Az előadás hossza: 2 óra 55 perc, két szünettel.

2021. szeptember 3. (péntek) 19.30 óra
SZILAJ - Családi musical 2 felvonásban - A Nemzeti Lovas Színház előadása

Helyszín: HOTEL PAGONY területén található TIMPEX ARÉNA (Fedeles Lovarda)

Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.
Írta: PINTÉR TIBOR
Koreográfus: IFJ. NÁDASDY ANDRÁS
Hang: BÓDI MARTIN
Látvány: BÓDI CSABA
Technikai vezető: BÓDI CSABA
Rendezte: PINTÉR TIBOR
Az előadás hossza: 2 óra, egy szünettel.
Beengedés előadás megkezdése előtt fél órával.

Szereplők:
Indián fiú, Kenai: MOHÁCSI MÁRK
Ezredes, James Cooper: PINTÉR TIBOR
Ezredes felesége, Jenna: ILYÉS JENIFER
Indián lány, Naira: PÁPAI KÍRA
Apacs törzsfőnök: VARGA VIKTOR
Ősanya: PAPADIMITRIU ATHINA
Gügye indiánok: BÁNYAVÖLGYI DONÁTA, CSIZMADIA ÁKOS
Amerikai katonák: BENCZE SÁNDOR, GAZDIK DÁVID

2021. szeptember 3. (péntek) 20.30 óra
Jeffrey Lane – David Yazbek – Pedro Almodovar: NŐK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN - musical - Veres1 Színház előadása

Helyszín: Rózsakert & Nyíregyházi Szabadtéri Színpad

Pedro Almodóvar a film világába a musical alapjául szolgáló filmmel robbant be 1988-ban, és rögvest 25 különböző díjat be is zsebelt. Sajátosan, ugyanakkor végtelen kedvességgel hangolt fordulatos történet lányokról, asszonyokról, elhagyott és elhagyás előtt álló nőkről. Mindnek legalább két ellensége van: a férfi, valamint (minimum) egy másik nő. A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női lelket félelmetesen ismerő szerzők műve a világ egyik legszebb – és legváltozatosabb – alkotóeleméről: a NŐ-ről.
Szereplők:
Pepa: SÁRI ÉVI
Ivan: BUCH TIBOR
Lucia: FÉSŰS NELLY
Carlos: KRAJNIK-BALOGH GÁBOR
Candela: MOLNÁR GYÖNGYI
Paulina: KOVÁCS LOTTI
Marisa: CSÁKI EDINA
Taxisofőr: NAGY BALÁZS
Rendező / Főfelügyelő / Bíró: PÁL TAMÁS
Házfelügyelőnő / Cristi / Nyomozó: ZORGEL ENIKŐ
Látványtervező: ZÖLDY Z. GERGELY
Rendező: TASNÁDI CSABA
Az előadás hossza: 1 óra 55 perc, egy szünettel.

Esőnap: 2021. szeptember 4. (szombat) 20.30 óra

2021. szeptember 4. (szombat) 17.00
Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ - vígjáték

Helyszín: Móricz Zsigmond Színház

„…lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem”
A „Sexy Laundry” egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex?
Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába.
A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Theatre (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be.
A Szexpedíció bemutatására Michele Riml szerző, a Marquis Literary (Colin Rivers) www.mqlit.ca és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor.
Jelmez: KATONA BÁLINT
Rendező: BÁNYAI GÁBOR
Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

2021. szeptember 4. (szombat) 17.00 óra
A VII. NYÍRSÉGI LIMERICK BAJNOKSÁG DÖNTŐJE

Helyszín: Művész Stúdió

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VIDOR Fesztivál egyik legkedveltebb, a rekeszizmokat jócskán megtornáztató sportrendezvénye: a Nyírségi Limerick Bajnokság. Illyés Ákos és a Móricz Zsigmond Színház társulatának válogatottja idén sem vállalkozik kevesebbre, minthogy fejest ugrik az ötsorosok medencéjébe az Önök szórakoztatására…

2021. szeptember 4. (szombat) 19.00 óra
Charlie Chaplin: NAGYVÁROSI FÉNYEK - komédia 2 részben - Játékszín előadása

Helyszín: Móricz Zsigmond Színház

Szereplők:
Csavargó: NAGY SÁNDOR
Milliomos: KOLOVRATNIK KRISZTIÁN
Vak virágáruslány: KOVÁCS GYOPÁR
Nagymama: ZSURZS KATI
Bokszoló, Inas, Kommunális menedzser, Polgármester, Nagy ember:
CSONKA ANDRÁS
Dáma, Kutya, Postás, Rabló, Rendőr, Rikkancs, Színesbőrű bokszoló:
GÁSPÁR KATA
Boksz-bíró, Operaénekes, Orvos, Pincér, Rabló, Rendőr, Rikkancs, Sötét alak:
TÚRI LAJOS PÉTER
Amikor a 19. század végén megjelent a film mint olyan, mindenki temette a színházat. A színház mégis túlélte a technika eme találmányát, sőt, mára be is fogadta magába, sok-sok előadás díszletelemévé téve a vetítést, a mozgóképet. Chaplin 1931-ben forgatott megindító némafilmjének, a Nagyvárosi fények színpadi adaptációja mégsem ezen az úton jár. Fekete-fehér látványvilággal, zenével, de prózai szöveg és dal nélkül, különlegesen izgalmas, a némafilmek stílusát fölidéző színészi játékkal – és a néző fantáziáját használva eszközként ahhoz, hogy megelevenedhessen az egyszerre mulatságos és elgondolkodtató történet, tisztelegve a filmművészet nagy zsenije előtt.
Díszlettervező: RÁKAY TAMÁS
Jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
Az előadás hossza: 2 óra 15 perc, egy szünettel.

Forrás: Fesztivál honlapja és közösségi oldala

További ajánlataink

2021.09.21. - 2021.09.30. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások szeptemberben
2021.09.30. - 2021.10.01. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A magyar népmese napja - TŰZPRÓBÁK. Tematikus program a Sósótói Múzeumfaluban
2021.10.01. - 2021.10.02. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások októberben
2021.10.02. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Hübner Nyíregyháza BS - Pécsi VSK-VEOLIA
2021.10.03. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kisvakond szülinapja
2021.10.05. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
No Dress Code Acoustic
2021.10.05. - 2021.10.09. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások októberben
2021.10.07. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szerelmes Shakespeare - filmvetítés
2021.10.12. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina
2021.10.12. - 2021.10.16. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások októberben
2021.10.14. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szerelmes Shakespeare - filmvetítés
2021.10.15. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2021.10.18. - 2021.10.22. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások októberben
2021.10.19. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
TVRTKO - Túl minden határon
2021.10.21. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Körhinta - filmvetítés
2021.10.25. - 2021.10.30. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Móricz Zsigmond Színház előadások októberben
2021.10.28. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Körhinta - filmvetítés
2021.10.29. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Acélmagnóliák
2021.11.09. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
TVRTKO - Túl minden határon
2021.11.16. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál
2021.11.17. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
DUMA AKTUÁL - Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László
2021.11.25. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Black Comedy
Találatok száma: 34

Barbizon Hotel Nyíregyháza-Sóstófürdő

Barbizon Hotel Nyíregyháza-Sóstófürdő

Nyíregyháza büszkesége a város üdülőövezetének, egyszersmind „tüdejének” számító Sóstó-gyógyfürdő. A strand közvetlen szomszédságában, 1000 négyszögöles parkban, igazi „barbizoni” hangulatot idéz Nyíregyháza legextravagánsabb szállodája, a Hotel Barbizon. Bővebben


Bessenyei Hotel Nyíregyháza

Bessenyei Hotel Nyíregyháza

Szállodánk Nyíregyháza frekventált részén a Nyíregyházi Egyetem területén helyezkedik el. Kellemes környezetben, kitűnő infrastruktúrával várjuk kedves vendégeinket! Szállodánk 2006-ban került átadásra 40 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 8 db mozgáskorlátozott szobával, melyek között családi szobák és franciaágyas ... Bővebben


Bihari Lovas Panzió

Bihari Lovas Panzió

A Bihari Lovastanya egész évben vendégei rendelkezésére áll. 20-30 fő részére tudnak kényelmes fekvő helyet biztosítani vályogból kőből és fából épül vendégházainkban. Bővebben


Blaha Panzió és Étterem Nyíregyháza

Blaha Panzió és Étterem Nyíregyháza

A várostól elválasztó tölgyeserdő szélén, a tótól 50 méterre található, családias hangulatú panzió. A szállás közvetlenül a Sóstói tó partján, illetve Európa egyik leglátogatottabb állatkertje, a Nyíregyházi Állatpark szomszédságában fekszik! Bővebben


Continent Hotel és Étterem Nyíregyháza

Continent Hotel és Étterem Nyíregyháza

A szálloda Nyíregyházán a városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdő ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, ... Bővebben


Európa Hotel és Étterem Nyíregyháza

Európa Hotel és Étterem Nyíregyháza

Szállodánk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, Nyíregyházán a Hunyadi u. 2. szám alatt található. Elhelyezkedése igen kedvező, hisz az M3 autópálya Nyíregyháza-Dél kijáratától 7 km-re, illetve a városközpontban helyezkedik el. Szállodánk igen könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedési ... Bővebben


Gabriel Apartmanház

Gabriel Apartmanház

A panziónk Nyíregyháza- Sóstó üdülőövezetben, a strandtól 600 méterre található. Sóstó a vizek szerelmeseinek is kikapcsolódást kínál. Panziónk családias környezetben, parkosított udvarral, zárt parkolóval áll a kedves vendégek rendelkezésére napi 24 órában. Bővebben


Hotel Aventinus**** Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő

Hotel Aventinus**** Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő

Szállodánk Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdő szívében található, kb. 5 km-re a városközponttól. 20 kétágyas szobával, 5 db háromágyas szobával 3 db lakosztállyal és 1 db mozgáskorlátozottak részére kialakított szobával rendelkezünk. Az épület nemcsak a jelenlegi formájában szemet gyönyörködtető, további ... Bővebben


Hotel Bíbic****

Hotel Bíbic****

Nyíregyháza külvárosában, Sóstóhegyen található a Bibíc Hotel és a hozzá tartozó Tüskevár Panzió és Horgásztó. Az egyedülálló adottságoknak köszönhetően a szállás és étterem mellett tökéletes rendezvényhelyszínt kínálunk családi és céges rendezvényekhez valamint számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség ... Bővebben


Hotel Dzsungel**

Hotel Dzsungel**

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi Állatparkban áll, ötezer kisebb-nagyobb lakótárs él a hotel közvetlen szomszédságában, így korántsem legenda, hogy ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 19

Eperjes Étterem

Eperjes Étterem

Éttermünk megújult környezetben várja régi és új vendégeit, magyaros, házias ízekkel, tájjellegű ételek kínálatával. Hetente változó napi menünket, kedvező áron, kínáljuk gyors és színvonalas kiszolgálással. Specialitásaink, közé tartozik az ízletes csülöktál, valamint hidegtálaink. Bővebben


Görömbei Cukrászda

Görömbei Cukrászda

Legyen születésnap, névnap, ballagás, diplomaosztó, esküvő, keresztelő, elsőáldozás, nálunk minden alkalomra található dísztorta. Bővebben


Krúdy Vigadó Nyíregyháza

Krúdy Vigadó Nyíregyháza

A Krúdy Vigadó 2003-ban újonnan felújított szecessziós épülete Nyíregyháza-Sóstófürdő központjába, festői környezetbe, Sóstói tóra néző legszebb fekvésű, nemzetközileg is elismert Vendéglátó és Rendezvényközpontjában várjuk Önt és kedves vendégeit. A Krúdy Terasz 800 négyzetméteren 300 fő ... Bővebben


Sziklakert Étterem Panzió Nyíregyháza

Sziklakert Étterem Panzió Nyíregyháza

Éttermünk 110 fő, a különtermünk 30 fő, a rönkfából épített fedett teraszunk 50 fő befogadására alkalmas. A panziónk 10 szobával áll vendégeink rendelkezésére. A gépkocsiknak zárt udvaros parkolót tudunk biztosítani. Éttermünk á la carte-os , menüs és rendezvényes vendéglátást is szolgáltat. Bővebben


Tara Hotel és Étterem

Tara Hotel és Étterem

A Tara Hotel és Étterem a csodás Sóstón található, a Fürdő és a Berenát utca sarkán, a Parkfürdőtől 200 méterre. A szálloda az elmúlt 15 évben családok és üzleti vendégek számára egyaránt kedvelt szálláshellyé vált, köszönhető ez kiváló éttermének is, mely szeretettel várja az oda betérőket. Bővebben


Tirpák Csárda

Tirpák Csárda

Éttermünkben egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket 10-22 h-ig, ahol kisebb esküvőket és családi rendezvényeket is lebonyolítunk 200 főig! Bővebben


Anno 1366 Középkori Étterem

Anno 1366 Középkori Étterem

Hangulatos, korhű, középkori lovagi étterem Nyíregyházán. Bővebben


Borostyán Vendéglő Nyíregyháza

Borostyán Vendéglő Nyíregyháza

Családias környezetben, barátságos kiszolgálással, házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket. Különtermünkben családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Bővebben


Celentano Pizzéria Nyíregyháza

Celentano Pizzéria Nyíregyháza

Felejthetetlen ízek a megújult Celentano Pizzériában. Gyere el és kóstold meg pizzáinkat, frissen sültjeinket vagy ízletes leveseinket. Itáliai hangulatot idéző éttermünkben, eredeti olasz receptek alapján készítjük el kedvenc pizzáját. Bővebben


Kemence Csárda

Kemence Csárda

Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink ... Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
4400 Nyíregyháza , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események