Világörökség Nap a Fertő-tájon

Világörökség Nap a Fertő-tájon


A 2001 decemberében világörökségi rangot nyert Fertő-táj képviselői 2003. május 18-án vehették át a világörökségi diplomát az UNESCO képviselőitől. Ennek emlékére minden évben megrendezésre kerül a világörökségi napot, a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa és a Civilek a Fertő-tájért Egyesület közös szervezésében.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Világörökség nap

2022. május 14.

A Fertő-táj nyolc évezreden át különböző kultúrák találkozóhelye volt, amit szemléletesen mutat a változatos táj, amely az ember és a környezet közötti szimbiózis evolúciós folyamatának eredménye. A kulturális és természeti örökség része életünknek, emlékeket idéz fel, meghatározza mindennapi hangulatunkat, magában foglalja az összetartozásunkat.
A Világörökség Napján kerekedjenek fel, hogy meglátogassák a Fertő-táj történeti épületeit és tájat, vegyünk részt egy-egy, a műemléki vagy természeti értékeket bemutató sétán, élvezzék a különböző helyszíneken szervezett programok kulturális sokszínűségét.
Ezen a napon olyan emberek mutatják be a helyi értékeket, akik nem csak szeretik őket, de ismerik szépségüket, múltjukat, jelenüket és fontos számukra a megőrzésük.
Látogassanak el a programhelyszínekre, örökítsék meg a pillanatot a szelfi pontokon és vegyenek részt nyereménysorsoláson!

Programok

Helyszín: Fertőboz, Gloriette
Csodás panoráma a Fertő-tájra
A Gloriett-kilátót 1801-1802 között gróf Széchenyi Ferenc építtette József nádor tiszteletére. A Fertő-tájra jellemző egyedi élményt nyújt innen a panoráma.

1943-ban gróf Széchenyi Endre állíttatta helyre a felépítményt, mely kiváló kilátást biztosít az egész Fertő tóra, a Fertőmelléki-dombságra, tiszta időben pedig akár Pozsonyig is ellátni.

A vezetett séta a szőlőhegyen át halad a Mázsaháztól a Gloriett emlékműig, ahol megismerkedhetnek a Fertő-táj jellegzetességeivel és frissítőt kínálnak az ide érkezőknek.

Indulás: 10 és 14 órakor a Mázsaháztól a Fő út felújítási munkálatai miatt (Nagycenk felé vezető úton a magaslaton)

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Fertőd, KalandBirodalom

Virtuális evezés és tekerés a Fertőn
A fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ mellett az egykori laktanyaközpont közepén elhelyezkedő víztorony épülete a KalandBirodalom. Látogasson el a kalandtérre és virtuálisan körbe lehet evezni a Fertőt és tekerni a Fertő-tájat!

Ezután frissüljön fel és kóstolja meg az eredeti fertődi recept alapján készült szörpöket!

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Fertőhomok, Tájház

Fertőhomoki értékőrzők
10 órától 17 óráig sokszínű programmal várjuk az érdeklődőket. Megkóstolhatják a homoki kalinkót és tökös bélest, megismerhetik a homoki leventék hősies győzelmét és a levente zászlót, megtekinthetik Kovács György életmű kiállítását, kipróbálhatják népi játékainkat.

14 órától 16 óráig a Kajkavci tamburazenekar biztosítja a jó hangulatot.

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Mithras szentély Fertőrákos, Meggyesi úti átkelő

Látogatás a Napisten templomába
A Mithras-szentélyek a II-IV. században élték virágkorukat a Római Birodalom területén, főleg a nyugati tartományokban. A Napistenként is tisztelt Mithrasnak szentelték ezeket a föld alatti templomokat, avagy barlangokat, ahogy a hívek nevezték. Közülük kevés maradt fenn. A Magyarországon egyedülálló fertőrákosi Mithraeum Sopron - az egykori Scarbantia - környékének egyik legérdekesebb római kori emléke.

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Fertőszéplak, Peisonia látogatóközpont

Világörökség kiállítás
A Peisonia Látogatóközpont átfogó képet ad a Fertő-part természeti, épített és kulturális örökségéről. A látogatók a fertőszéplaki Széchényi-kastélyban kialakított installációk segítségével áttekinthetik a térség kínálatát, útbaigazítást kaphatnak a turisztikai lehetőségekről.

A program ideje: 2022. május 14. 15:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Széchényi-kastély

Fertő-táj és Alpokalja kiállítás
Magyarné Derszib Eti festőművész és tanítványai Fülöpné Farkas Gyöngyi † és Győrffy Gabriella kiállítása

Magyarné Derszib Eti 1948-ban született Sopronban. Rajz-, mat.-, fiz. -szakos tanár. 13 éves kora óta rendszeresen fest. Példaképei a francia impresszionisták: Monet, Degas és követõi, de leginkább Renoir. Kedvelt témái: öreg házak, falu- és városrészletek, tájképek, virágcsendéletek, portrék, állatok... Fõleg aquarellel dolgozik, de gyakran alkalmaz olaj- és tustechnikát is. 1990-tõl saját festõiskolát vezet. 1990-ben és 1996-ban elnyerte a CZIFFRA Alapítvány ösztöndíját. Ennek következtében mindkét évben egy hónapig festhette Párizs és Senlis környékét, miközben a senlisi Chapelle Royale-ban kiállított képeivel nagy elismerést aratott.

1999-ben Nagycenken telepedett le. Azóta csak festészettel foglalkozik.

A program ideje: 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Fertőszéplak, Széchényi-kastély

Világörökség nap zárórendezvény
Zenés programok fellépői: Balfi Énekkar, Kajkavci  tamburazenakar

Nyereménysorsolás

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Fertőújlak, Lászlómajor

A természet ösvényein
A Fertő-Hanság Nemzeti Park szervezésében, Földvári Aranka környezeti nevelési szakreferens vezetésével indulnak ingyenes séták Lászlómajorban. Az első de10 órakor, a második pedig d.u. 14 órai kezdettel. Regisztráció szükséges!

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Hegykő, Csipkeház

Hegykői nevezetességek nyomában
Hegykőn az elmúlt 20 év turisztikai fejlesztéseit ismerhetik meg a Világörökség napon több helyszínen. Ingyenesen látogathatják a Csipkeházat a 19. századi berendezésével és a csipke kiállítást. Felkereshetik a gyógynövénykertet és a pajtát.

Hegykő központjában találjuk a Szent Mihály római katolikus templomot, mely Schiller János építész tervei alapján készült. Megtekinthetjük a templom freskóit, melyet egy pap-festőművész, Prokop Péter festett. A baloldali mellékoltár feletti freskó érdekessége, hogy a kép alján egy hegykői falurészletet láthatunk az 1950-es évekből. A templom karcsú, boltíves ablakait színes ólomüvegek díszítik.

A templom közelében találjuk a Hősök terét / Kossuth u. 13. házzal szemben/ ahol érdemes megnézni a Szent Követ. A legenda szerint a pogány időkben a honfoglaló magyarok egy ligetben álló kőnél mutatták be áldozataikat. Amikor a keresztények Hegykőn templomot építettek ezt az áldozati követ a templom oldalába falazták, hogy ereje védje Isten házát. Itt találjuk az I. Világháborús emlékművet , Szent-háromság szobrot / a Csipkeháztól kb.300 m-re /.

A Szent Mihály templom melletti út a hegykői Vasfüggöny Emlékhelyhez vezet, amely Hegykő határában, az eredeti helyén áll. A korabeli anyagok felhasználásával készült emlékhelyen a műszaki zár három korszaka látható. A tájékoztató táblák a vasfüggöny történetét mutatják be.  A séta kb. 2 km / kerékpárral 15  perc, gyalogosan 60 perc /

A program ideje: 2022. május 14. 14:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Hidegség, Papkert

Lelki fürdő a Papkertben
A hidegségi Papkert egy igazi édenkert, ahol pihenhet a szem, feltöltődhet test és lélek. A Papkertet tematikus séták keretében mutatjuk be 20 állomással. Induló turnusok: 14 órakor,  15 órakor,  16 órakor.

A séta során megismerhetjük a mintegy 2 hektáron elterülő kert különleges állat- és növényvilágát. Megtekintjük a kertben kiépített Kneipp-ösvényt. A mezítlábas sétányon különböző burkolatú mezőkön lépkedhetünk. A sétautak mentén elhelyezett táblákon bibliai idézetek mellett szimbólumokat is felfedezhetünk. Ezeket a motívumokat tekintetünkkel követve lehetőségünk nyílik az elmélyedésre, meditációra.

A program ideje: 2022. május 14. 14:30 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Hidegség, Szent András templom

A rotunda titkai
A Hidegség feletti templomdombon álló Szent András templom e napon vezetéssel látogatható. Az évszázadok folyamán többször átépített plébániatemplom különlegessége egy román kori körtemplom (rotunda). Falfestményei különleges értéket képviselnek a 13. századi magyar festészetben. Az apszis boltozatának közepén Krisztus alakja látható, a 4 evangélista szimbolikus ábrázolásával körülvéve. Az apszis falának középső sávjában a 12 apostolt ábrázolták, amelyből négy ábrázolás a későbbi átalakítások során elpusztult. A 17. századi átalakítások során a rotunda megmaradt félkupolájára 17. századi későreneszánsz apostol ábrázolások kerültek.

A mai barokk tornyot a 18. század közepén emelték a rotunda fölé. A 20. században magtárszerű új résszel bővítették a templomot, amelynek bejárata feletti vaskakas a hagyomány szerint arra emlékeztet, amikor a hidegségiek a a 16. század végétől a 17. század közepéig az evangélikus hitet gyakorolták.

Vezetés indul a Papkerttől: 14.30, 15.30 és 16.30-kor.

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Nagycenk, Alkotóház

Nagycenki hagyományőrzők
Ismerje meg Nagycenket és a helyi nevezetességeket! A világörökség napon kisfilmek vetítése, régi eszközök bemutatása lesz az Alkotóházban (Kiscenki utca 20.)..

14 órától a Nagycenki Hársfavirág Énekegyüttes és Citerazenekar fellépése és Pellinger Attila előadása a Világörökségről.

A program ideje: 2022. május 14. 10:00
Helyszín: Sarród, Tájház

Sétálj, kalandozz, kóstolj!

Sarród, vezetett séta.  Sétálj, kalandozz, kóstolj!

Gyere velünk! Sétálj végig Sarród utcáin! Kalandozz, ismerd meg az itt lakók és az évszázadok alatt itt élt emberek életét! Kóstolj finom ételeket, italokat!
Érdekességek településünkön: 20 év, 10 történet, 5 megálló.
A séta időpontjai: 10.00 óra, 14.00 óra

Indulás helye: Sarródi Tájház Szeder u. 8.

A program ideje: 2022. május 14. 10:00 - 2022. május 14. 17:00
Helyszín: Balf, Tájséta az Evangélikus templomtól

Mesélő Századok
Tematikus séta Balf település nevezetességeivel!

Találkozás: 10 órakor az Evangélikus templom előtt

A séta útvonala:

Fürdőkápolna-Evangélikus templom-Szent Farkas templom és templomerőd-közösségi ház Balf Fő utca 3.

A közösségi házban a kedves vendégek borkóstolás  keretében megismerkednek a balfi borkultúra történetével.

Megízlelhetik a rómaiak borát a Mulsumot, melyhez Huszárné N. Cecília előadásában a római kort idéző versek teremtenek hangulatot.

További ajánlataink

2022.11.25. - 2022.12.24. Adventi vásár Sopron 2022
2022.11.25. - 2022.12.24. Soproni Karácsonyi Vásár 2022
2022.11.25. - 2022.12.24. Advent Sopron 2022
Soproni Adventi Vásár
2022.12.02. Harka programok 2022
II. Karácsonyi vásár a Harkai Fröccsteraszon
2022.12.02. Civitas Pinceszínház Sopron programok 2022
Rotary Pinceszínház
2022.12.02. 16:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
II. Karácsonyi vásár a Harkai Fröccsteraszon
2022.12.02. 17:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
A végeken - Könyvbemutató
2022.12.02. 20:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Rózsaszín Pittbull koncert // Hangár Music Garden
2022.12.02. 20:00 Soproni koncertek 2022
Rózsaszín Pittbull koncert // Hangár Music Garden
2022.12.03. Fertődi programok 2022 / 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
Gyertyagyújtás a díszudvaron
2022.12.03. Nagycenki programok 2022
Mikulás Expressz a Széchenyi Múzeumvasúton
2022.12.03. Hegykő programok 2022. Események, rendezvények
Mikulás-váró ünnepség
2022.12.03. Esterházy-kastély programok Fertőd 2022
2022.12.03. 09:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Szent Borbála legendája túra
2022.12.03. 09:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Zuzmókép és zuzmódekoráció készítő Workshop
2022.12.03. 09:00 Sopron kézműves foglalkozások 2022
Zuzmókép és zuzmódekoráció készítő Workshop
2022.12.03. 10:30 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mirelit Kupa - Tájékozódási futóverseny
2022.12.03. 13:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulás Expressz a Széchenyi Múzeumvasúton
2022.12.03. 15:00 Sopron kézműves foglalkozások 2022
Mézeskalács díszítő workshop 2.
2022.12.03. 15:00 Soproni koncertek 2022
Csendtörők Zenekar jótékonysági koncertje
2022.12.03. 15:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Mézeskalács díszítő workshop 2.
2022.12.03. 15:00 Advent Sopron 2022
Mézeskalács díszítő workshop 2.
2022.12.03. 15:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Csendtörők Zenekar jótékonysági koncertje
2022.12.03. 16:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulás-váró ünnepség
2022.12.03. 17:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent Eszterházán 2022
2022.12.03. 18:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Remény - koncert a Szent-Mihály templomban
2022.12.03. 18:00 Advent Sopron 2022
Remény - koncert a Szent-Mihály templomban
2022.12.03. 18:00 Adventi koncertek Sopron 2022
Remény - koncert a Szent-Mihály templomban
2022.12.03. 18:00 Soproni koncertek 2022
FISH!, vendég: Vodka For Kids // Búgócsiga
2022.12.03. 18:00 Soproni koncertek 2022
Remény - koncert a Szent-Mihály templomban
2022.12.03. 18:00 Komolyzenei koncertek Sopron 2022
Remény - koncert a Szent-Mihály templomban
2022.12.03. 18:00 Búgócsiga Akusztik Garden programok 2022. Koncertek, bulik Sopronban
FISH!, vendég: Vodka For Kids // Búgócsiga
2022.12.03. 18:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
FISH!, vendég: Vodka For Kids // Búgócsiga
2022.12.03. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Porka havak | Varga Gábor - Nagy László - Alekszej Batrakov / Szarka Gyula - Németh Ervin - Demcsák Ottó - táncmű két részben
2022.12.03. - 2022.12.04. Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Borbála nap Brennbergbányán
2022.12.03. - 2022.12.04. Pro Kultúra Sopron programok és jegyvásárlás 2022 / 2023
2022.12.03. - 2022.12.04. Petőfi Színház Sopron előadások 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.04. Fertődi programok 2022 / 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
Hanság Big Band - Adventi koncert
2022.12.04. 10:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
2000 év nyomában Sopron utcáin - 2000 év történelem 2000 lépésben - ingyenes belvárosi séta
2022.12.04. 13:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi ajándék készítő workshop
2022.12.04. 13:00 Sopron kézműves foglalkozások 2022
Karácsonyi ajándék készítő workshop
2022.12.04. 13:00 Karácsonyi programok Sopronban 2022
Karácsonyi ajándék készítő workshop
2022.12.04. 13:00 Advent Sopron 2022
Karácsonyi ajándék készítő workshop
2022.12.04. 15:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Idősek napja
2022.12.04. 15:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Porka havak | Varga Gábor - Nagy László - Alekszej Batrakov / Szarka Gyula - Németh Ervin - Demcsák Ottó - táncmű két részben
2022.12.04. 15:00 Hegykő programok 2022. Események, rendezvények
Idősek napja
2022.12.04. 17:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Görbe Tükör - Improvizációs előadás
2022.12.04. 17:00 Búgócsiga Akusztik Garden programok 2022. Koncertek, bulik Sopronban
Görbe Tükör - Improvizációs előadás
2022.12.04. 18:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Hanság Big Band - Adventi koncert
2022.12.04. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Porka havak | Varga Gábor - Nagy László - Alekszej Batrakov / Szarka Gyula - Németh Ervin - Demcsák Ottó - táncmű két részben
2022.12.04. 10:00 Soproni városnézés, ingyenes séták idegenvezetéssel
2000 év nyomában Sopron utcáin - 2000 év történelem 2000 lépésben - ingyenes belvárosi séta
2022.12.05. - 2022.12.08. Petőfi Színház Sopron előadások 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.05. - 2022.12.18. Soproni kiállítások 2022
Adventi Tárlat
2022.12.06. Esterházy-kastély programok Fertőd 2022
2022.12.06. Fertődi programok 2022 / 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
Mikulás-ünnepség a fertődi Esterházy-kastély díszudvarában
2022.12.06. 14:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulás-ünnepség a fertődi Esterházy-kastély díszudvarában
2022.12.06. - 2022.12.08. Pro Kultúra Sopron programok és jegyvásárlás 2022 / 2023
2022.12.07. 10:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Nyílt Nap a Soproni Egyetemen
2022.12.07. 18:00 Komolyzenei koncertek Sopron 2022
CRESCENDO - Erős zenék
2022.12.07. 18:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Rakovszky Zsuzsa: Az idők jelei / Könyvbemutató
2022.12.07. 18:00 Advent Sopron 2022
MOZART - Adventi koncert - CRESCENDO - Erős zenék
2022.12.07. 18:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
CRESCENDO - Erős zenék
2022.12.07. 18:00 Adventi koncertek Sopron 2022
MOZART - Adventi koncert - CRESCENDO - Erős zenék
2022.12.07. 18:00 Soproni koncertek 2022
CRESCENDO - Erős zenék - Beethoven Egmont-nyitánya és részletek Bartók zenekari műveiből
2022.12.07. 18:00 Pedagógusok Művelődési Háza Sopron programok 2022
Rakovszky Zsuzsa: Az idők jelei / Könyvbemutató
2022.12.07. 18:00 Irodalmi est Sopronban 2022. Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók
Rakovszky Zsuzsa: Az idők jelei / Könyvbemutató
2022.12.07. 20:00 Sopron táncház programok 2022
Adventi táncház
2022.12.07. 20:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi táncház
2022.12.08. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Miért nem marad reggelire? - vígjáték
2022.12.08. - 2022.12.11. Adventi vásár az Esterházy-kastélyban 2022 Eisenstadt (Ausztria)
2022.12.09. Esterházy-kastély programok Fertőd 2022
2022.12.09. 17:00 Irodalmi est Sopronban 2022. Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók
Elme Térkép a Szívhez - könyvbemutató
2022.12.09. 17:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Elme Térkép a Szívhez - könyvbemutató
2022.12.09. 18:00 Irodalmi est Sopronban 2022. Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók
Okuláré Projekt Sopron – Tizennyolc – Kortárs drámák felolvasóestje
2022.12.09. 18:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Okuláré Projekt Sopron – Tizennyolc – Kortárs drámák felolvasóestje
2022.12.09. 18:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
MH Légierő Zenekar Veszprém adventi koncertje Eszterházán
2022.12.09. 19:00 Soproni koncertek 2022
Egri Péter és a Mystery Gang
2022.12.09. 19:00 Búgócsiga Akusztik Garden programok 2022. Koncertek, bulik Sopronban
Egri Péter és a Mystery Gang
2022.12.09. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Miért nem marad reggelire? - vígjáték
2022.12.09. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Egri Péter és a Mystery Gang
2022.12.09. 19:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
XII. Hűség Napja // Hungarica, Dalriada, RPG, Szergya Akusztik
2022.12.09. 19:00 Soproni koncertek 2022
XII. Hűség Napja // Hungarica, Dalriada, RPG, Szergya Akusztik
2022.12.09. - 2022.12.11. Pro Kultúra Sopron programok és jegyvásárlás 2022 / 2023
2022.12.10. Fertőrákosi programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi programok
2022.12.10. Esterházy-kastély programok Fertőd 2022
2022.12.10. Hűség napi futás 2022 Sopron
2022.12.10. Fertődi programok 2022 / 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
Gyertyagyújtás a díszudvaron
2022.12.10. Fertőszentmiklós programok 2022
Karácsonyi vásár
2022.12.10. 09:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Fakukarácsonyfa díszítés
2022.12.10. 10:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Hűség Napi Futás
2022.12.10. 10:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Mézeskalács díszítő workshop
2022.12.10. 10:00 Sopron kézműves foglalkozások 2022
Mézeskalács díszítő workshop
2022.12.10. 14:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi vásár
2022.12.10. 14:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Élményadvent a Szitakötő Panzióban
2022.12.10. 14:00 Advent Sopron 2022
Élményadvent a Szitakötő Panzióban
2022.12.10. 14:00 Soproni programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
`​Magyarok maradtunk!` - tematikus séta
2022.12.10. 15:00 Tematikus séták Sopronban, városnézés idegenvezetéssel
Magyarok maradtunk!` - Németek, horvátok, magyarok, három nyelv, három kultúra és egy haza
2022.12.10. 16:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Fertőrákosi Advent
2022.12.10. 17:00 Sopron környéki programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent Eszterházán 2022
2022.12.10. 19:00 Soproni koncertek 2022
Paddy and the Rats Northern Nights Tour 2022.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
, több helyszínen

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG