A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.
Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.
Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.
A Hellóanyu! Budapest első anyaközpontja, azaz mama- és bababarát, nyitott, befogadó közösségi teret biztosít kisgyermekes családoknak, másfelől babákkal is látogatható rendezvényeknek, beszélgetőköröknek, munkaerőpiaci visszatérést vagy vállalkozásindítást támogató tréningeknek ad helyet, akár alternatív gyermekfelügyelet biztosításával. A kávézó kialakításában, működtetésében és kínálatában is kiemelt hangsúlyt kap a környezetbarát szemlélet, amelybe beletartoznak a természetes alapanyagú, akár újrahasznosított bútorok, eszközök és játékok. Az anyaközpont modellértékű családbarát munkahely is, ugyanis a kisgyermekes anyukák atipikus foglalkoztatási formákban dolgoznak.
A Hellóanyu! Budapest első anyaközpontja, azaz mama- és bababarát, nyitott, befogadó közösségi teret biztosít kisgyermekes családoknak, másfelől babákkal is látogatható rendezvényeknek, beszélgetőköröknek, munkaerőpiaci visszatérést vagy vállalkozásindítást támogató tréningeknek ad helyet, akár alternatív gyermekfelügyelet biztosításával. A kávézó kialakításában, működtetésében és kínálatában is kiemelt hangsúlyt kap a környezetbarát szemlélet, amelybe beletartoznak a természetes alapanyagú, akár újrahasznosított bútorok, eszközök és játékok. Az anyaközpont modellértékű családbarát munkahely is, ugyanis a kisgyermekes anyukák atipikus foglalkoztatási formákban dolgoznak.
A Hellóanyu! Budapest első anyaközpontja, azaz mama- és bababarát, nyitott, befogadó közösségi teret biztosít kisgyermekes családoknak, másfelől babákkal is látogatható rendezvényeknek, beszélgetőköröknek, munkaerőpiaci visszatérést vagy vállalkozásindítást támogató tréningeknek ad helyet, akár alternatív gyermekfelügyelet biztosításával. A kávézó kialakításában, működtetésében és kínálatában is kiemelt hangsúlyt kap a környezetbarát szemlélet, amelybe beletartoznak a természetes alapanyagú, akár újrahasznosított bútorok, eszközök és játékok. Az anyaközpont modellértékű családbarát munkahely is, ugyanis a kisgyermekes anyukák atipikus foglalkoztatási formákban dolgoznak.
Brunch mindig jó ötlet, reggeltől délutánig. Úgy gondoljuk, hogy a villásreggelinek izgalmasnak kell lennie, ezért minden hónapban új ételeket készítünk. Újragondoljuk a klasszikusokat és követjük alapanyagainkkal a szezon változásait. A kávé egy gyümölcs, és a legjobb és legérettebbek remek ízeket adnak a csészében. Erre törekszünk, amikor megkóstoljuk és bemutatjuk új kávéinkat, de gyümölcsleveket és üdítőket is kínálunk.
Brunch mindig jó ötlet, reggeltől délutánig. Úgy gondoljuk, hogy a villásreggelinek izgalmasnak kell lennie, ezért minden hónapban új ételeket készítünk. Újragondoljuk a klasszikusokat és követjük alapanyagainkkal a szezon változásait. A kávé egy gyümölcs, és a legjobb és legérettebbek remek ízeket adnak a csészében. Erre törekszünk, amikor megkóstoljuk és bemutatjuk új kávéinkat, de gyümölcsleveket és üdítőket is kínálunk.
Brunch mindig jó ötlet, reggeltől délutánig. Úgy gondoljuk, hogy a villásreggelinek izgalmasnak kell lennie, ezért minden hónapban új ételeket készítünk. Újragondoljuk a klasszikusokat és követjük alapanyagainkkal a szezon változásait. A kávé egy gyümölcs, és a legjobb és legérettebbek remek ízeket adnak a csészében. Erre törekszünk, amikor megkóstoljuk és bemutatjuk új kávéinkat, de gyümölcsleveket és üdítőket is kínálunk.