
A Portré panzió az Alpokalján, Kőszeg szívében kitűnő konyhával, wellness szolgáltatásokkal a Fő téren várja régi és új partnereit, vendégeit. A Portré panzióban a minimalista stílusban berendezett szobák az emeleten kaptak helyet, amelyekből kitekintve szinte mindenfelé Kőszeg nevezetességei láthatók. A Portré étterem a hagyományos magyar konyhai ételek mellett, a mediterrán és a nemzetközi gasztronómia jeles fogásait, ízeit kínálja. A Portré konyhájának szakácsai minden évszakban ajánlanak valamit, az étlapon mediterrán, magyaros és nemzetközi ételspecialitások találhatók meg
A Portré panzió az Alpokalján, Kőszeg szívében kitűnő konyhával, wellness szolgáltatásokkal a Fő téren várja régi és új partnereit, vendégeit. A Portré panzióban a minimalista stílusban berendezett szobák az emeleten kaptak helyet, amelyekből kitekintve szinte mindenfelé Kőszeg nevezetességei láthatók. A Portré étterem a hagyományos magyar konyhai ételek mellett, a mediterrán és a nemzetközi gasztronómia jeles fogásait, ízeit kínálja. A Portré konyhájának szakácsai minden évszakban ajánlanak valamit, az étlapon mediterrán, magyaros és nemzetközi ételspecialitások találhatók meg

A Portré panzió az Alpokalján, Kőszeg szívében kitűnő konyhával, wellness szolgáltatásokkal a Fő téren várja régi és új partnereit, vendégeit. A Portré panzióban a minimalista stílusban berendezett szobák az emeleten kaptak helyet, amelyekből kitekintve szinte mindenfelé Kőszeg nevezetességei láthatók. A Portré étterem a hagyományos magyar konyhai ételek mellett, a mediterrán és a nemzetközi gasztronómia jeles fogásait, ízeit kínálja. A Portré konyhájának szakácsai minden évszakban ajánlanak valamit, az étlapon mediterrán, magyaros és nemzetközi ételspecialitások találhatók meg

Jelenleg öt hektáron gazdálkodunk, a fajtaválaszték kialakításakor ügyeltünk napjaink fogyasztási igényeire, a Soproni borvidék jellegzetességeinek megőrzésére. A Koronázó dombon álló borozónk 120 férőhelyes, 2 nemdohányzó, és 1 dohányzó helyiségből áll. Pincelátogatással összekötött borkóstolók, összejövetelek, osztálytalálkozók, céges megbeszélések, családi rendezvények ideális helyszíne. Érdekessége, hogy Faragó Miklós festőművész mennyezeti-, fali-, és ablak festményei díszítik. Látványpincénk borai: zöld veltelíni, tramini, sauvignon blanc, zweigelt, kékfrankos rosé, kékfrankos, cabernet sauvignon, különféle cuvée borok, cabernet sauvignon barrique.
Jelenleg öt hektáron gazdálkodunk, a fajtaválaszték kialakításakor ügyeltünk napjaink fogyasztási igényeire, a Soproni borvidék jellegzetességeinek megőrzésére. A Koronázó dombon álló borozónk 120 férőhelyes, 2 nemdohányzó, és 1 dohányzó helyiségből áll. Pincelátogatással összekötött borkóstolók, összejövetelek, osztálytalálkozók, céges megbeszélések, családi rendezvények ideális helyszíne. Érdekessége, hogy Faragó Miklós festőművész mennyezeti-, fali-, és ablak festményei díszítik. Látványpincénk borai: zöld veltelíni, tramini, sauvignon blanc, zweigelt, kékfrankos rosé, kékfrankos, cabernet sauvignon, különféle cuvée borok, cabernet sauvignon barrique.

Jelenleg öt hektáron gazdálkodunk, a fajtaválaszték kialakításakor ügyeltünk napjaink fogyasztási igényeire, a Soproni borvidék jellegzetességeinek megőrzésére. A Koronázó dombon álló borozónk 120 férőhelyes, 2 nemdohányzó, és 1 dohányzó helyiségből áll. Pincelátogatással összekötött borkóstolók, összejövetelek, osztálytalálkozók, céges megbeszélések, családi rendezvények ideális helyszíne. Érdekessége, hogy Faragó Miklós festőművész mennyezeti-, fali-, és ablak festményei díszítik. Látványpincénk borai: zöld veltelíni, tramini, sauvignon blanc, zweigelt, kékfrankos rosé, kékfrankos, cabernet sauvignon, különféle cuvée borok, cabernet sauvignon barrique.

Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.
Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.

Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.

Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!
Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!

Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!

Modernkori formájában különleges szálláshely, látogatható műemlék és nem utolsó sorban egy remek étterem otthona. A szállodai szobaként tovább élő cellák és termek egyszeriben érzékeltetik a szerzetesi élet ritmusát, közvetítik annak „csendjét”, másrészről átélhető valósággá formálják félezer év kulturális örökségét.
Modernkori formájában különleges szálláshely, látogatható műemlék és nem utolsó sorban egy remek étterem otthona. A szállodai szobaként tovább élő cellák és termek egyszeriben érzékeltetik a szerzetesi élet ritmusát, közvetítik annak „csendjét”, másrészről átélhető valósággá formálják félezer év kulturális örökségét.

Modernkori formájában különleges szálláshely, látogatható műemlék és nem utolsó sorban egy remek étterem otthona. A szállodai szobaként tovább élő cellák és termek egyszeriben érzékeltetik a szerzetesi élet ritmusát, közvetítik annak „csendjét”, másrészről átélhető valósággá formálják félezer év kulturális örökségét.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.