Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Játékpark Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Szabadulj ki!

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Alpokalja gasztronómia

Népszerűség

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

2026.01.04. (vasárnap)

Újévi Brunch a Kolostorban

Soproni gasztronómiai programok, rendezvények, események. Sopron és környéke, mint bortermő vidék egyike a gazdag gasztronómiai kultúrával és hagyományokkal rendelkező tájaknak, igazán széles választékot tud nyújtani az itt élőknek és a látogatóknak egyaránt.

2026.01.04. (vasárnap)

Újévi Brunch a Kolostorban

Soproni gasztronómiai programok, rendezvények, események. Sopron és környéke, mint bortermő vidék egyike a gazdag gasztronómiai kultúrával és hagyományokkal rendelkező tájaknak, igazán széles választékot tud nyújtani az itt élőknek és a látogatóknak egyaránt.

2026.01.04. (vasárnap)

Újévi Brunch a Kolostorban

Soproni gasztronómiai programok, rendezvények, események. Sopron és környéke, mint bortermő vidék egyike a gazdag gasztronómiai kultúrával és hagyományokkal rendelkező tájaknak, igazán széles választékot tud nyújtani az itt élőknek és a látogatóknak egyaránt.

2026.01.23. (péntek)

Újévi borvacsora a Rosengartenben

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

2026.01.23. (péntek)

Újévi borvacsora a Rosengartenben

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

2026.01.23. (péntek)

Újévi borvacsora a Rosengartenben

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

Termelői piac Szalafőn minden vasárnap 9:00 és 13:00 óra között.

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

Termelői piac Szalafőn minden vasárnap 9:00 és 13:00 óra között.

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

Termelői piac Szalafőn minden vasárnap 9:00 és 13:00 óra között.

Kőszegszerdahelyen az egykori TSZ major területén termelői piac nyílt beltéri és kültéri fedett árusítási lehetőséggel.

Kőszegszerdahelyen az egykori TSZ major területén termelői piac nyílt beltéri és kültéri fedett árusítási lehetőséggel.

Kőszegszerdahelyen az egykori TSZ major területén termelői piac nyílt beltéri és kültéri fedett árusítási lehetőséggel.

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

A termelői piac minden piacnapon ( hétfő, szerda ) 7:00-13:00 óráig, szombatonként pedig 7:00-12:00 óráig fogadja az érdeklődőket. Őstermelők, árusok számára előzetes foglalás és napijegy váltása szükséges!

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

A termelői piac minden piacnapon ( hétfő, szerda ) 7:00-13:00 óráig, szombatonként pedig 7:00-12:00 óráig fogadja az érdeklődőket. Őstermelők, árusok számára előzetes foglalás és napijegy váltása szükséges!

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

A termelői piac minden piacnapon ( hétfő, szerda ) 7:00-13:00 óráig, szombatonként pedig 7:00-12:00 óráig fogadja az érdeklődőket. Őstermelők, árusok számára előzetes foglalás és napijegy váltása szükséges!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények