Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Siófoki Gasztrohétvége

Balatoni Őszvarázs

Halloween

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshopok

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Bács-Kiskun vármegyei gasztronómia

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A Borlovagrend Baján, a Bajai Állami Gazdaság csátaljai pincészetében alakult 1976-ban. A bor kulturált fogyasztásának elterjesztését, a szőlő és bortermelés hagyományainak átmentését az utókor számára - tűzte ki legfőbb céljául.

A Borlovagrend Baján, a Bajai Állami Gazdaság csátaljai pincészetében alakult 1976-ban. A bor kulturált fogyasztásának elterjesztését, a szőlő és bortermelés hagyományainak átmentését az utókor számára - tűzte ki legfőbb céljául.

A Borlovagrend Baján, a Bajai Állami Gazdaság csátaljai pincészetében alakult 1976-ban. A bor kulturált fogyasztásának elterjesztését, a szőlő és bortermelés hagyományainak átmentését az utókor számára - tűzte ki legfőbb céljául.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

A Meleghegyi pincefalu a település meghatározó színfoltja; az itt található pincék száma kb. 500. A pincéket mélyen bevájták a hegy oldalába, a pincelyuk fölött több méter vastag földréteg volt, amely kiváló hőszigetelő. A hőmérséklet ingadozása a pincékben 2-3 Celsius fok, az átlaghőmérséklet 11 Celsius fok. Általában ászokhordókban érlelik, tárolják a hegy levét. A pincék elé présházak épültek, melyekben a szőlőfeldolgozás eszközein kívül sok baráti találkozó elengedhetetlen kellékei - a bográcsok, asztalok, lócák - is megtalálhatók.

A Meleghegyi pincefalu a település meghatározó színfoltja; az itt található pincék száma kb. 500. A pincéket mélyen bevájták a hegy oldalába, a pincelyuk fölött több méter vastag földréteg volt, amely kiváló hőszigetelő. A hőmérséklet ingadozása a pincékben 2-3 Celsius fok, az átlaghőmérséklet 11 Celsius fok. Általában ászokhordókban érlelik, tárolják a hegy levét. A pincék elé présházak épültek, melyekben a szőlőfeldolgozás eszközein kívül sok baráti találkozó elengedhetetlen kellékei - a bográcsok, asztalok, lócák - is megtalálhatók.

A Meleghegyi pincefalu a település meghatározó színfoltja; az itt található pincék száma kb. 500. A pincéket mélyen bevájták a hegy oldalába, a pincelyuk fölött több méter vastag földréteg volt, amely kiváló hőszigetelő. A hőmérséklet ingadozása a pincékben 2-3 Celsius fok, az átlaghőmérséklet 11 Celsius fok. Általában ászokhordókban érlelik, tárolják a hegy levét. A pincék elé présházak épültek, melyekben a szőlőfeldolgozás eszközein kívül sok baráti találkozó elengedhetetlen kellékei - a bográcsok, asztalok, lócák - is megtalálhatók.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.

Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.

Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.

Szórakozóhely Kalocsa szívében. 6 féle csapolt sör, exkluzív ital kínálat, zenés rendezvények, partik.

Szórakozóhely Kalocsa szívében. 6 féle csapolt sör, exkluzív ital kínálat, zenés rendezvények, partik.

Szórakozóhely Kalocsa szívében. 6 féle csapolt sör, exkluzív ital kínálat, zenés rendezvények, partik.

Ételkínálatunk napi szinten frissülhet, változhat. Vendégeinket kizárólag előzetes asztalfoglalás feltételével tudjuk fogadni, csak előzetes foglalás alapján vagyunk nyitva.

Ételkínálatunk napi szinten frissülhet, változhat. Vendégeinket kizárólag előzetes asztalfoglalás feltételével tudjuk fogadni, csak előzetes foglalás alapján vagyunk nyitva.

Ételkínálatunk napi szinten frissülhet, változhat. Vendégeinket kizárólag előzetes asztalfoglalás feltételével tudjuk fogadni, csak előzetes foglalás alapján vagyunk nyitva.

1...101112...16

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat

Legjobb élmények