
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.

Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.

Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

Bortúra a Tóti-hegy körül
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.