„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
„Egy csipetnyi Toszkána” szlogenünk nem kevesebbet ígér, minthogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradicionális módon előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is. Ne feledj ételed mellé kiváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény. Kérésre gluténmentes ételeket is készítünk.
Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza a Dunapark Étterem és Kávézó Budapesten. A kávéház 1938-ban került átadásra, mint a főváros legjelentősebb modern stílusú kávéháza. Jelenlegi formájában 2006. szeptemberében nyílt meg ismét. A tulajdonos szándéka szerint olyan kávéházzal várja vendégeit, mely a 30-as évek hangulatát idézi a XXI. század színvonalán.
Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza a Dunapark Étterem és Kávézó Budapesten. A kávéház 1938-ban került átadásra, mint a főváros legjelentősebb modern stílusú kávéháza. Jelenlegi formájában 2006. szeptemberében nyílt meg ismét. A tulajdonos szándéka szerint olyan kávéházzal várja vendégeit, mely a 30-as évek hangulatát idézi a XXI. század színvonalán.
Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza a Dunapark Étterem és Kávézó Budapesten. A kávéház 1938-ban került átadásra, mint a főváros legjelentősebb modern stílusú kávéháza. Jelenlegi formájában 2006. szeptemberében nyílt meg ismét. A tulajdonos szándéka szerint olyan kávéházzal várja vendégeit, mely a 30-as évek hangulatát idézi a XXI. század színvonalán.
Új találkozóhely, desszertező-kávézó a Lóvasút épületében és teraszán, a Libegő közelében. Hétköznap, hétvégén, kirándulás előtt vagy után. Találkozz nálunk, gyere a szabadba, találd meg a nyugalmat! Gondosan készített desszertek, rendelhető egész torták, klasszikus sütemények, friss kenyér és pogácsa, croissant, kávé, tea, egészséges italok.
Új találkozóhely, desszertező-kávézó a Lóvasút épületében és teraszán, a Libegő közelében. Hétköznap, hétvégén, kirándulás előtt vagy után. Találkozz nálunk, gyere a szabadba, találd meg a nyugalmat! Gondosan készített desszertek, rendelhető egész torták, klasszikus sütemények, friss kenyér és pogácsa, croissant, kávé, tea, egészséges italok.
Új találkozóhely, desszertező-kávézó a Lóvasút épületében és teraszán, a Libegő közelében. Hétköznap, hétvégén, kirándulás előtt vagy után. Találkozz nálunk, gyere a szabadba, találd meg a nyugalmat! Gondosan készített desszertek, rendelhető egész torták, klasszikus sütemények, friss kenyér és pogácsa, croissant, kávé, tea, egészséges italok.
Próbálja ki a zöldségek és gyümölcsök jótékony hatását, úgy hogy közben soha nem tapasztalt új ízeket kóstolhat meg. Kismamáknak, kisbabáknak, liszt-tej érzékenynek különösen ajánlott, hiszen nem használunk semmilyen izgató és káros anyagot. Nagy adagok, kedvező árak! Új élet csupa energia, cukor, tej, liszt nélkül! Éttermünk Bel-Buda szívében a Batthyányi tértől 1 percre található. Vendégeinket hangulatos terasszal, kedves és hozzáértő kiszolgálással várjuk.
Próbálja ki a zöldségek és gyümölcsök jótékony hatását, úgy hogy közben soha nem tapasztalt új ízeket kóstolhat meg. Kismamáknak, kisbabáknak, liszt-tej érzékenynek különösen ajánlott, hiszen nem használunk semmilyen izgató és káros anyagot. Nagy adagok, kedvező árak! Új élet csupa energia, cukor, tej, liszt nélkül! Éttermünk Bel-Buda szívében a Batthyányi tértől 1 percre található. Vendégeinket hangulatos terasszal, kedves és hozzáértő kiszolgálással várjuk.
Próbálja ki a zöldségek és gyümölcsök jótékony hatását, úgy hogy közben soha nem tapasztalt új ízeket kóstolhat meg. Kismamáknak, kisbabáknak, liszt-tej érzékenynek különösen ajánlott, hiszen nem használunk semmilyen izgató és káros anyagot. Nagy adagok, kedvező árak! Új élet csupa energia, cukor, tej, liszt nélkül! Éttermünk Bel-Buda szívében a Batthyányi tértől 1 percre található. Vendégeinket hangulatos terasszal, kedves és hozzáértő kiszolgálással várjuk.
Egy izgalmas, egyedi hangulatú hely, ahol kellemes italok és zene társaságában kóstolhatod meg a legérdekesebb édességeket. Mennyei tányérdesszertek, kézműves gőzgombóc variációk, házias és kiadós reggeli, brunch és napi menü választék. Fedezd fel egyedi, saját receptjei alapján készült édes, a gazdag sós ételválasztékunkat, az izgalmas koktélokat, vagyis mindent, ami a kínálatunkban szerepel.
Egy izgalmas, egyedi hangulatú hely, ahol kellemes italok és zene társaságában kóstolhatod meg a legérdekesebb édességeket. Mennyei tányérdesszertek, kézműves gőzgombóc variációk, házias és kiadós reggeli, brunch és napi menü választék. Fedezd fel egyedi, saját receptjei alapján készült édes, a gazdag sós ételválasztékunkat, az izgalmas koktélokat, vagyis mindent, ami a kínálatunkban szerepel.
Egy izgalmas, egyedi hangulatú hely, ahol kellemes italok és zene társaságában kóstolhatod meg a legérdekesebb édességeket. Mennyei tányérdesszertek, kézműves gőzgombóc variációk, házias és kiadós reggeli, brunch és napi menü választék. Fedezd fel egyedi, saját receptjei alapján készült édes, a gazdag sós ételválasztékunkat, az izgalmas koktélokat, vagyis mindent, ami a kínálatunkban szerepel.
Az Edison & Jupiterben őszintén hiszünk abban, hogy a csúcsminőségű kávékülönlegességek és a kiváló ételek párosítása tökéletes élményt nyújthat. Számunkra a vendégeink a legfontosabbak. Büszkék vagyunk arra, hogy ínycsiklandó házias ételeket szolgálunk fel, kivételes, barátságos hangulatban, hogy boldoggá és elégedetté tegyünk minden hozzánk betérő vendéget.
Az Edison & Jupiterben őszintén hiszünk abban, hogy a csúcsminőségű kávékülönlegességek és a kiváló ételek párosítása tökéletes élményt nyújthat. Számunkra a vendégeink a legfontosabbak. Büszkék vagyunk arra, hogy ínycsiklandó házias ételeket szolgálunk fel, kivételes, barátságos hangulatban, hogy boldoggá és elégedetté tegyünk minden hozzánk betérő vendéget.
Az Edison & Jupiterben őszintén hiszünk abban, hogy a csúcsminőségű kávékülönlegességek és a kiváló ételek párosítása tökéletes élményt nyújthat. Számunkra a vendégeink a legfontosabbak. Büszkék vagyunk arra, hogy ínycsiklandó házias ételeket szolgálunk fel, kivételes, barátságos hangulatban, hogy boldoggá és elégedetté tegyünk minden hozzánk betérő vendéget.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.