A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
Közösségi munkatér speciális felszereltséggel, mely a kényelmedet szolgálja. Te döntesz, hogy asztalnál, pultnál, a könyvtárban, vagy puha lounge bútorokon dolgozol – mi gondoskodunk róla, hogy csak a munkádra koncentrálhass. Jól megközelíthető, napfényes és zöld parkra néző helyünkön ha akarod, elvonulsz, vagy részt vehetsz a pezsgésben is, ha arra vágysz. Rendezvényhelyszínként nagyszabású rendezvény megtartásához vagy fotózáshoz is alkalmas terekkel rendelkezünk. Ha csak egy kávéra vágysz, akkor is várunk.
Közösségi munkatér speciális felszereltséggel, mely a kényelmedet szolgálja. Te döntesz, hogy asztalnál, pultnál, a könyvtárban, vagy puha lounge bútorokon dolgozol – mi gondoskodunk róla, hogy csak a munkádra koncentrálhass. Jól megközelíthető, napfényes és zöld parkra néző helyünkön ha akarod, elvonulsz, vagy részt vehetsz a pezsgésben is, ha arra vágysz. Rendezvényhelyszínként nagyszabású rendezvény megtartásához vagy fotózáshoz is alkalmas terekkel rendelkezünk. Ha csak egy kávéra vágysz, akkor is várunk.
Közösségi munkatér speciális felszereltséggel, mely a kényelmedet szolgálja. Te döntesz, hogy asztalnál, pultnál, a könyvtárban, vagy puha lounge bútorokon dolgozol – mi gondoskodunk róla, hogy csak a munkádra koncentrálhass. Jól megközelíthető, napfényes és zöld parkra néző helyünkön ha akarod, elvonulsz, vagy részt vehetsz a pezsgésben is, ha arra vágysz. Rendezvényhelyszínként nagyszabású rendezvény megtartásához vagy fotózáshoz is alkalmas terekkel rendelkezünk. Ha csak egy kávéra vágysz, akkor is várunk.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.