Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

TOP 100 úticél

Bükk gasztronómia

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Van nekünk egy Nyárfánk, fent a Síkhegy tetején. Néhány éve úgy döntöttünk, hogy kiviszünk oda néhány napágyat, néhány palack bort és piknikezünk. Azóta ebből hagyomány lett és már nem csak napágyak és borok vannak fent olyankor. A hely neve Tóthék és júniustól-szeptemberig minden hónapban összejövünk itt. Bárki jöhet és minden alkalommal egyre többen és többen vagytok kíváncsiak rá. Transzfert is biztosítunk.

Van nekünk egy Nyárfánk, fent a Síkhegy tetején. Néhány éve úgy döntöttünk, hogy kiviszünk oda néhány napágyat, néhány palack bort és piknikezünk. Azóta ebből hagyomány lett és már nem csak napágyak és borok vannak fent olyankor. A hely neve Tóthék és júniustól-szeptemberig minden hónapban összejövünk itt. Bárki jöhet és minden alkalommal egyre többen és többen vagytok kíváncsiak rá. Transzfert is biztosítunk.

Van nekünk egy Nyárfánk, fent a Síkhegy tetején. Néhány éve úgy döntöttünk, hogy kiviszünk oda néhány napágyat, néhány palack bort és piknikezünk. Azóta ebből hagyomány lett és már nem csak napágyak és borok vannak fent olyankor. A hely neve Tóthék és júniustól-szeptemberig minden hónapban összejövünk itt. Bárki jöhet és minden alkalommal egyre többen és többen vagytok kíváncsiak rá. Transzfert is biztosítunk.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Tradicionális magyar ételek.

Tradicionális magyar ételek.

Tradicionális magyar ételek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!