Turizmus Program

Országos Vízipisztoly Csata

Királyi Napok Székesfehérváron

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Új hirdetések

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!

Dunántúli-középhegység gasztronómia

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Éttermünkben 50 thai különlegesség és annak több mint 300 variácója közül válogathatsz kedvedre. Kínálatunkban levesek, saláták, előételek, curry-k, tészták, wok ételek, halak és desszertek közül tudsz választani, mellettük különleges italokkal, teákkal, koktélokkal, minőségi borokkal és Pascucci kávékkal várunk. Vendégcentrikus éttermeinket a thai kultúrára jellemző örömteli, jó kedélyű légkör szövi át. A tradicionális thai konyha mind ízvilágában, mind étkezési szokásaiban is merőben eltér a magyar gasztronómiától. Sok különleges és jellegzetes ízű fűszert használunk, ételeinket thai szakácsok készítik hagyományos receptek alapján, akik kizárólag minőségi alapanyagokat, friss és zamatos zöldségeket, húsokat használnak.

Éttermünkben 50 thai különlegesség és annak több mint 300 variácója közül válogathatsz kedvedre. Kínálatunkban levesek, saláták, előételek, curry-k, tészták, wok ételek, halak és desszertek közül tudsz választani, mellettük különleges italokkal, teákkal, koktélokkal, minőségi borokkal és Pascucci kávékkal várunk. Vendégcentrikus éttermeinket a thai kultúrára jellemző örömteli, jó kedélyű légkör szövi át. A tradicionális thai konyha mind ízvilágában, mind étkezési szokásaiban is merőben eltér a magyar gasztronómiától. Sok különleges és jellegzetes ízű fűszert használunk, ételeinket thai szakácsok készítik hagyományos receptek alapján, akik kizárólag minőségi alapanyagokat, friss és zamatos zöldségeket, húsokat használnak.

Éttermünkben 50 thai különlegesség és annak több mint 300 variácója közül válogathatsz kedvedre. Kínálatunkban levesek, saláták, előételek, curry-k, tészták, wok ételek, halak és desszertek közül tudsz választani, mellettük különleges italokkal, teákkal, koktélokkal, minőségi borokkal és Pascucci kávékkal várunk. Vendégcentrikus éttermeinket a thai kultúrára jellemző örömteli, jó kedélyű légkör szövi át. A tradicionális thai konyha mind ízvilágában, mind étkezési szokásaiban is merőben eltér a magyar gasztronómiától. Sok különleges és jellegzetes ízű fűszert használunk, ételeinket thai szakácsok készítik hagyományos receptek alapján, akik kizárólag minőségi alapanyagokat, friss és zamatos zöldségeket, húsokat használnak.

A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.

A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.

A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Székesfehérvári Királyi Napok
Szoboszlói Dixieland Napok Hajdúszoboszló
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Székesfehérvári Királyi Napok
Szoboszlói Dixieland Napok Hajdúszoboszló
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok