Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Dunántúli-középhegység gasztronómia

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

Éttermünk a lovagi kor érzését követi mind a környezet, mind az ízvilága szempontjából. Különféle csapolt és palackos sörkülönlegességekkel várjuk felfrissülni, illetve nagy beszélgetésekre vágyó betérő vendégeinket.

Éttermünk a lovagi kor érzését követi mind a környezet, mind az ízvilága szempontjából. Különféle csapolt és palackos sörkülönlegességekkel várjuk felfrissülni, illetve nagy beszélgetésekre vágyó betérő vendégeinket.

Éttermünk a lovagi kor érzését követi mind a környezet, mind az ízvilága szempontjából. Különféle csapolt és palackos sörkülönlegességekkel várjuk felfrissülni, illetve nagy beszélgetésekre vágyó betérő vendégeinket.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

Budaörs főterén várjuk kedves vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények