Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Tarka Boci Porta
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tarka Boci Porta

Családi gazdaságunk Veszprém és Pápa között, Németbányán található. Vendégeinket szívesen bevonjuk gazdaságunk mindennapi életébe, végigkövethetik egy önellátásra törekvő háztartás apró eseményeit. Színes programok családoknak, csoportoknak a Bakonyban.

További információk


Még több a településen (Németbánya):

Gazdaságunk a Biokontroll Hungária Kht. által tanúsított családi biogazdaság, állataink a ház mögötti festői völgyben legelnek, az ott lévő forrás vizét isszák. Jelenleg van egy vemhes üszőnk, meg egy fejős tehenünk a kis tarka bocijával. Egy rackajuh család él még nálunk, meg két anyakecske pár kis gidával. A vesszőfonattal elkerített baromfiudvaron 12 tyúk meg egy kakas kapirgál, egy szapora nyúlcsalád pedig kifutós nyúlketrecben várja a gondoskodást. Kisbabák és gyerekek szelíd lovagoltatója Nefelejcs, négyéves welsh póni kancánk. Nemrég szép kiscsikója született, a kutyák és cicák mellett most az a család és a vendégek kedvence. 

Szállásadás

Felújított 19. századi parasztházunk tisztaszobájából kialakított lakrészben családokat tudunk fogadni, 5 főig. Szállóvendégeinknek reggelit és igény szerint meleg vacsorát biztosítunk gazdaságunk termékeinek felhasználásával.

Agroturisztikai programok

  • gazdaságunk bemutatása
  • hagyományőrző szórakozások
  • vendégasztal kínálat

Programajánlat iskoláknak, diákcsoportoknak

  • Történelmi élményudvar a Bakonyban

Kiránduláshoz, nyári táborozáshoz tartalmas, élményszerű történelmi játszóházi programokat ajánlunk.
A programokra hiteles környezetben, egy hagyományőrző bakonyi parasztgazdaság udvarán kerül sor. Lehetőség van a háziállatokkal való barátkozásra, a gazdaság munkájába való bepillantásra is.

A gazdaságban igény szerint olcsó, kiadós uzsonnát vagy ebédet tudnak biztosítani.

Állatsimogatás, történelmi élményprogramok. Betekintés a vidéki gazdaság életébe, kenyérsütés, sajtkészítés és a házi kézműveskedésbe. Sajtkóstoló.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Németbánya):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer