Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!

Családi gazdaságunk Veszprém és Pápa között, Németbányán található. Vendégeinket szívesen bevonjuk gazdaságunk mindennapi életébe, végigkövethetik egy önellátásra törekvő háztartás apró eseményeit. Színes programok családoknak, csoportoknak a Bakonyban.


Gazdaságunk a Biokontroll Hungária Kht. által tanúsított családi biogazdaság, állataink a ház mögötti festői völgyben legelnek, az ott lévő forrás vizét isszák. Jelenleg van egy vemhes üszőnk, meg egy fejős tehenünk a kis tarka bocijával. Egy rackajuh család él még nálunk, meg két anyakecske pár kis gidával. A vesszőfonattal elkerített baromfiudvaron 12 tyúk meg egy kakas kapirgál, egy szapora nyúlcsalád pedig kifutós nyúlketrecben várja a gondoskodást. Kisbabák és gyerekek szelíd lovagoltatója Nefelejcs, négyéves welsh póni kancánk. Nemrég szép kiscsikója született, a kutyák és cicák mellett most az a család és a vendégek kedvence. 

Szállásadás

Felújított 19. századi parasztházunk tisztaszobájából kialakított lakrészben családokat tudunk fogadni, 5 főig. Szállóvendégeinknek reggelit és igény szerint meleg vacsorát biztosítunk gazdaságunk termékeinek felhasználásával.

Agroturisztikai programok

  • gazdaságunk bemutatása
  • hagyományőrző szórakozások
  • vendégasztal kínálat

Programajánlat iskoláknak, diákcsoportoknak

  • Történelmi élményudvar a Bakonyban

Kiránduláshoz, nyári táborozáshoz tartalmas, élményszerű történelmi játszóházi programokat ajánlunk.
A programokra hiteles környezetben, egy hagyományőrző bakonyi parasztgazdaság udvarán kerül sor. Lehetőség van a háziállatokkal való barátkozásra, a gazdaság munkájába való bepillantásra is.

A gazdaságban igény szerint olcsó, kiadós uzsonnát vagy ebédet tudnak biztosítani.

Állatsimogatás, történelmi élményprogramok. Betekintés a vidéki gazdaság életébe, kenyérsütés, sajtkészítés és a házi kézműveskedésbe. Sajtkóstoló.

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Tarka Boci Porta