Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Kínálatunkban szereplő valamennyi étel, a `régi` módon készül, ahogy a nagymamák is csinálták. Mindent frissen és tradicionálisan. Nálunk a burgonyapüré valódi krumpliból van, a fokhagyma leves pedig igazi magyar fokhagymából! Kutatjuk a régi recepteket, hogy bemutassuk a népies konyha remekeit kedves vendégeinknek.
Kínálatunkban szereplő valamennyi étel, a `régi` módon készül, ahogy a nagymamák is csinálták. Mindent frissen és tradicionálisan. Nálunk a burgonyapüré valódi krumpliból van, a fokhagyma leves pedig igazi magyar fokhagymából! Kutatjuk a régi recepteket, hogy bemutassuk a népies konyha remekeit kedves vendégeinknek.
Kínálatunkban szereplő valamennyi étel, a `régi` módon készül, ahogy a nagymamák is csinálták. Mindent frissen és tradicionálisan. Nálunk a burgonyapüré valódi krumpliból van, a fokhagyma leves pedig igazi magyar fokhagymából! Kutatjuk a régi recepteket, hogy bemutassuk a népies konyha remekeit kedves vendégeinknek.