
Magyaros, házias étterem heti menükínálattal. Ragaszkodunk a tisztességes vendéglátáshoz, a minőségi alapanyagokból készült ételekhez, a jó minőségű italokhoz és a családias, barátságos légkörhöz! A mai felgyorsult világban talán ez megállítja az embereket, leülteti őket a közös asztalhoz, egy tál finom meleg étel és egy pohár jó bor mellé. A jó ételek elkészítéséhez, felszolgálásához időre van szükség, kérjük, ezt vegyék figyelembe. Amikor étterembe jönnek, szánjanak rá elég időt, élvezzék az itt eltöltött órákat, perceket, kapcsolódjanak ki, merüljenek el házunk hangulatában.
Magyaros, házias étterem heti menükínálattal. Ragaszkodunk a tisztességes vendéglátáshoz, a minőségi alapanyagokból készült ételekhez, a jó minőségű italokhoz és a családias, barátságos légkörhöz! A mai felgyorsult világban talán ez megállítja az embereket, leülteti őket a közös asztalhoz, egy tál finom meleg étel és egy pohár jó bor mellé. A jó ételek elkészítéséhez, felszolgálásához időre van szükség, kérjük, ezt vegyék figyelembe. Amikor étterembe jönnek, szánjanak rá elég időt, élvezzék az itt eltöltött órákat, perceket, kapcsolódjanak ki, merüljenek el házunk hangulatában.

Magyaros, házias étterem heti menükínálattal. Ragaszkodunk a tisztességes vendéglátáshoz, a minőségi alapanyagokból készült ételekhez, a jó minőségű italokhoz és a családias, barátságos légkörhöz! A mai felgyorsult világban talán ez megállítja az embereket, leülteti őket a közös asztalhoz, egy tál finom meleg étel és egy pohár jó bor mellé. A jó ételek elkészítéséhez, felszolgálásához időre van szükség, kérjük, ezt vegyék figyelembe. Amikor étterembe jönnek, szánjanak rá elég időt, élvezzék az itt eltöltött órákat, perceket, kapcsolódjanak ki, merüljenek el házunk hangulatában.

A családi krónika szerint nagyapámnak már az 1800-as évek végén szőlőbirtokai és pincéje volt Écsen. Három generáció szakmai tudásának, kitartó munkájának, valamint folyamatos innovációnak köszönhetően a Pannonhalmi Borvidék kiemelkedő családi vállalkozása a Vaszary Pincészet. Minőségi borra vágyó vendégeinket egy európai színvonalú borkóstoló teremmel és látvány pincével egybe kötött épület együttesben fogadjuk. Folyóborok mellett palackosokkal is kínálunk.
A családi krónika szerint nagyapámnak már az 1800-as évek végén szőlőbirtokai és pincéje volt Écsen. Három generáció szakmai tudásának, kitartó munkájának, valamint folyamatos innovációnak köszönhetően a Pannonhalmi Borvidék kiemelkedő családi vállalkozása a Vaszary Pincészet. Minőségi borra vágyó vendégeinket egy európai színvonalú borkóstoló teremmel és látvány pincével egybe kötött épület együttesben fogadjuk. Folyóborok mellett palackosokkal is kínálunk.

A családi krónika szerint nagyapámnak már az 1800-as évek végén szőlőbirtokai és pincéje volt Écsen. Három generáció szakmai tudásának, kitartó munkájának, valamint folyamatos innovációnak köszönhetően a Pannonhalmi Borvidék kiemelkedő családi vállalkozása a Vaszary Pincészet. Minőségi borra vágyó vendégeinket egy európai színvonalú borkóstoló teremmel és látvány pincével egybe kötött épület együttesben fogadjuk. Folyóborok mellett palackosokkal is kínálunk.

Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.

Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.

Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.
Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.

Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.