Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Halloween

Balatoni Őszvarázs

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Európa-élményközpont

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Heves vármegyei gasztronómia

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A családi pincészet saját és bérelt ültetvényeken termeszt szőlőt nagy gondossággal és alázattal. Boraik megvásárolhatók webshopjukban, valamint megkóstolhatóak számos étteremben.

A családi pincészet saját és bérelt ültetvényeken termeszt szőlőt nagy gondossággal és alázattal. Boraik megvásárolhatók webshopjukban, valamint megkóstolhatóak számos étteremben.

A családi pincészet saját és bérelt ültetvényeken termeszt szőlőt nagy gondossággal és alázattal. Boraik megvásárolhatók webshopjukban, valamint megkóstolhatóak számos étteremben.

1...111213...18

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények