Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.
Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.
Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.
Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.
Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.
Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.
A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.
A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.
A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.