Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.
Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.


A Mátraaljai borvidék és azon belül a nagyrédei termőhely mikro klímája a fehér illetve zamatanyagokban gazdag korai és közép korai érésű szőlőfajták és ezekből készült minőségi borok, mint pl. Szürkebarát (Pinot Grigio), Chardonnay, Muscat Ottonel, Zenit stb. készítésére a legalkalmasabb. A szőlő termelés és borkészítés a pincészet felfogása szerint a fogyasztói és piaci igényekhez kell, hogy alkalmazkodjon. A piaci igények figyelemmel kisérése,  a reagálás az esetleges változásokra és minden ezen információ közvetítése a termelők felé.

Pincészetünk borai jól illeszkednek a piaci igényekhez.

A "Mátra" borcsalád és a "Gróf Nagyrédei", a szélesebb fogyasztóközönségnek szól, változatos fajtaválasztékban, kedvező áron kínáljuk.

Az Imre Herceg-borok, minden év novemberében, a nagyrédei Újbor-ünnepére készülnek el  kínálva a friss borok kedvelőinek.

A gasztronómiának, és az igényes borkedvelőknek kialakított "Mátra Hill" borok között megtalálhatók a kedvelt világfajták illetve hungarikumok is.

Pincészetünk top-minőségét a gondosan válogatott alapanyagból, különleges eljárással készült "Vitézvölgyi" és "Édes" borcsalád reprezentálja, amit a vendéglátásnak és a borszaküzleteknek ajánlunk.

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Nagyrédei Pincészet