Turizmus Program

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Csoki workshopok

Horgászkiállítás Budapest

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Kecskeméti gasztronómia

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

A Dimenzió Borászat hosszú évek tudatos munkájának eredménye. Szakmai hátterét a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben megszerzett több évtizedes tapasztalatra, valamint a kor technológia szintje előtt járó legújabb technikai megoldásokra alapozza.

A Dimenzió Borászat hosszú évek tudatos munkájának eredménye. Szakmai hátterét a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben megszerzett több évtizedes tapasztalatra, valamint a kor technológia szintje előtt járó legújabb technikai megoldásokra alapozza.

A Dimenzió Borászat hosszú évek tudatos munkájának eredménye. Szakmai hátterét a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben megszerzett több évtizedes tapasztalatra, valamint a kor technológia szintje előtt járó legújabb technikai megoldásokra alapozza.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények