Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.
Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.
Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
Glutén, tej, tojás, szójamentes ételek. A bisztróban a fő hangsúly nem a mentességen van, hanem azon, hogy minőségi alapanyagokból egészséges ételeket készítünk. Ezzel megelőzzük a civilizációs betegségeket, vagy már a kialakult betegségeket kordában tudjuk tartani. Nem használunk ipari olajokat, adalékanyagot, szóját, felesleges keményítőt tejet, tojást. GMO mentes és szabadtartású állatok húsát használjuk a főzéshez. Hozzáadott répacukor mentes süteményeket, vegán, nyers vegán desszerteket készítünk.
Glutén, tej, tojás, szójamentes ételek. A bisztróban a fő hangsúly nem a mentességen van, hanem azon, hogy minőségi alapanyagokból egészséges ételeket készítünk. Ezzel megelőzzük a civilizációs betegségeket, vagy már a kialakult betegségeket kordában tudjuk tartani. Nem használunk ipari olajokat, adalékanyagot, szóját, felesleges keményítőt tejet, tojást. GMO mentes és szabadtartású állatok húsát használjuk a főzéshez. Hozzáadott répacukor mentes süteményeket, vegán, nyers vegán desszerteket készítünk.
Glutén, tej, tojás, szójamentes ételek. A bisztróban a fő hangsúly nem a mentességen van, hanem azon, hogy minőségi alapanyagokból egészséges ételeket készítünk. Ezzel megelőzzük a civilizációs betegségeket, vagy már a kialakult betegségeket kordában tudjuk tartani. Nem használunk ipari olajokat, adalékanyagot, szóját, felesleges keményítőt tejet, tojást. GMO mentes és szabadtartású állatok húsát használjuk a főzéshez. Hozzáadott répacukor mentes süteményeket, vegán, nyers vegán desszerteket készítünk.