Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
Ha egy kis kikapcsolódásra vágynak, szeretettel várjuk Önöket Kópházán a Levanda Étterem és Panzióban. A Levanda Panzió főépületében 6 db összkomfortos, emeleti szobákkal várja vendégeit, melyek között kétágyas – háromágyas szoba található, 15 férőhellyel. A szobák zuhanyzóval, síkképernyős tv-vel, hűtőszekrénnyel, ingyenes Wifi-vel és klímával felszereltek! A szobáink nem dohányzó szobák.
Ha egy kis kikapcsolódásra vágynak, szeretettel várjuk Önöket Kópházán a Levanda Étterem és Panzióban. A Levanda Panzió főépületében 6 db összkomfortos, emeleti szobákkal várja vendégeit, melyek között kétágyas – háromágyas szoba található, 15 férőhellyel. A szobák zuhanyzóval, síkképernyős tv-vel, hűtőszekrénnyel, ingyenes Wifi-vel és klímával felszereltek! A szobáink nem dohányzó szobák.
Ha egy kis kikapcsolódásra vágynak, szeretettel várjuk Önöket Kópházán a Levanda Étterem és Panzióban. A Levanda Panzió főépületében 6 db összkomfortos, emeleti szobákkal várja vendégeit, melyek között kétágyas – háromágyas szoba található, 15 férőhellyel. A szobák zuhanyzóval, síkképernyős tv-vel, hűtőszekrénnyel, ingyenes Wifi-vel és klímával felszereltek! A szobáink nem dohányzó szobák.
Igazi, helyi kézműves sörök és borok hazája! Tökéletes helyszín zártkörű események, borkóstolók, sörkóstolók, csapatépítő bulik szervezésére is, Győr, történelmi belvárosában! Hívjatok vagy írjatok, ha szeretnétek lefoglalni akár az egész helyet! Lima Hostel Győr egy megfizethető, fiatalos szállás a Lima Pub fölött 3 emeleten. A győri belváros közepén, sétáló utcákkal övezett, kuckós és kényelmes szálláshely. 1, 2 és 4 ágyas szobákkal, emeletenként közös használatú konyhákkal, közös zuhanyzókkal és WC-kkel. (Lépcsőkre számíts!:) Pubunkban több mint 70 féle magyar. A kézműves sör közül válogathatsz és vacsinak rendelhetsz a 20 centis melegszendvicseinkből.
Igazi, helyi kézműves sörök és borok hazája! Tökéletes helyszín zártkörű események, borkóstolók, sörkóstolók, csapatépítő bulik szervezésére is, Győr, történelmi belvárosában! Hívjatok vagy írjatok, ha szeretnétek lefoglalni akár az egész helyet! Lima Hostel Győr egy megfizethető, fiatalos szállás a Lima Pub fölött 3 emeleten. A győri belváros közepén, sétáló utcákkal övezett, kuckós és kényelmes szálláshely. 1, 2 és 4 ágyas szobákkal, emeletenként közös használatú konyhákkal, közös zuhanyzókkal és WC-kkel. (Lépcsőkre számíts!:) Pubunkban több mint 70 féle magyar. A kézműves sör közül válogathatsz és vacsinak rendelhetsz a 20 centis melegszendvicseinkből.
Igazi, helyi kézműves sörök és borok hazája! Tökéletes helyszín zártkörű események, borkóstolók, sörkóstolók, csapatépítő bulik szervezésére is, Győr, történelmi belvárosában! Hívjatok vagy írjatok, ha szeretnétek lefoglalni akár az egész helyet! Lima Hostel Győr egy megfizethető, fiatalos szállás a Lima Pub fölött 3 emeleten. A győri belváros közepén, sétáló utcákkal övezett, kuckós és kényelmes szálláshely. 1, 2 és 4 ágyas szobákkal, emeletenként közös használatú konyhákkal, közös zuhanyzókkal és WC-kkel. (Lépcsőkre számíts!:) Pubunkban több mint 70 féle magyar. A kézműves sör közül válogathatsz és vacsinak rendelhetsz a 20 centis melegszendvicseinkből.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.