Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.
Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.
Pincészetünk 4 fajta vörös és 4 fajta fehér szőlővel dolgozik. A borászati üzemet egy 25 m hosszú boralagút köti össze a látványteremmel, melynek különlegessége egy szentély Szent Vince bronz szobrával. Borászatunkban csoportok részére 10 főtől 2 órás borkóstoló programokat szervezünk hétfőtől szombatig. Vendégeink többféle kóstolócsomagból választhatnak. Lehetőség van a borok mellett ételek fogyasztására is.
Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.
Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.
Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.
A Rózsakert, mint vendéglő és kerthelyiség a századelőn Ring-kert néven nyitotta meg kapuit, majd az 50-es években kapta meg a Rózsakert nevet. Étlapunkat szeretnénk, ha a kulináris kreativitás jellemezné, vendégeink kívánságait figyelemmel kísérve, folyamatosan megújulva. Számunkra a legfontosabb, hogy nálunk, a Rózsakertben otthon érezze magát, ételeink íze és italaink zamata kellemes emlékké fonódjon össze a kedves és közvetlen kiszolgálással, figyelemmel, melyet tőlünk érdemel.
A Rózsakert, mint vendéglő és kerthelyiség a századelőn Ring-kert néven nyitotta meg kapuit, majd az 50-es években kapta meg a Rózsakert nevet. Étlapunkat szeretnénk, ha a kulináris kreativitás jellemezné, vendégeink kívánságait figyelemmel kísérve, folyamatosan megújulva. Számunkra a legfontosabb, hogy nálunk, a Rózsakertben otthon érezze magát, ételeink íze és italaink zamata kellemes emlékké fonódjon össze a kedves és közvetlen kiszolgálással, figyelemmel, melyet tőlünk érdemel.
A Rózsakert, mint vendéglő és kerthelyiség a századelőn Ring-kert néven nyitotta meg kapuit, majd az 50-es években kapta meg a Rózsakert nevet. Étlapunkat szeretnénk, ha a kulináris kreativitás jellemezné, vendégeink kívánságait figyelemmel kísérve, folyamatosan megújulva. Számunkra a legfontosabb, hogy nálunk, a Rózsakertben otthon érezze magát, ételeink íze és italaink zamata kellemes emlékké fonódjon össze a kedves és közvetlen kiszolgálással, figyelemmel, melyet tőlünk érdemel.