Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

Hogyan segítenek az állatok a gyógyulásban?

Csabai Kolbászfesztivál

Kék Zónák Titkai

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Körös-Maros-közi gasztronómia

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

Ha ízletes fogásokat és italokat szolgálunk fel, akkor biztosan mindenki kellemes emlékekkel távozik a buliról. Segítünk Önnek, hogy feledhetetlenné varázsolja családi összejövetelét vagy fogadását. A Castellum Étterem Panzió vendéglőnél páratlan ételekkel gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen partija. Minden nap nyitva tartunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása

Legjobb élmények

Szaunázók Hétvégéje
Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!