Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatoni borkoncertek

Tihanyi Levendulanapok

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Pest vármegyei gasztronómia

A Teaház kialakításánál a legfőbb szempontok voltak a változatosság, sokoldalúság, otthonosság, kényelem. A hozzánk látogató közel 80 féle teából választhat, megkóstolhatja különleges kávéinkat, vagy egyéb kínálatunkból fogyaszthat. Mindezt teheti széken, sámlin, párnán ülve, vagy kellemesen elheveredve valamelyik galérián. A gyerekvárban gyerek, a könyvespolcon pedig felnőtt játékok találhatók.

A Teaház kialakításánál a legfőbb szempontok voltak a változatosság, sokoldalúság, otthonosság, kényelem. A hozzánk látogató közel 80 féle teából választhat, megkóstolhatja különleges kávéinkat, vagy egyéb kínálatunkból fogyaszthat. Mindezt teheti széken, sámlin, párnán ülve, vagy kellemesen elheveredve valamelyik galérián. A gyerekvárban gyerek, a könyvespolcon pedig felnőtt játékok találhatók.

A Teaház kialakításánál a legfőbb szempontok voltak a változatosság, sokoldalúság, otthonosság, kényelem. A hozzánk látogató közel 80 féle teából választhat, megkóstolhatja különleges kávéinkat, vagy egyéb kínálatunkból fogyaszthat. Mindezt teheti széken, sámlin, párnán ülve, vagy kellemesen elheveredve valamelyik galérián. A gyerekvárban gyerek, a könyvespolcon pedig felnőtt játékok találhatók.

Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába. Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi. Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.

Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába. Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi. Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.

Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába. Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi. Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.

Elsődleges vágyunk, hogy a vegetáriánus, vegán és nyers vegán konyha általunk kiválasztott legjobbjait mutassuk be a bátortalan, de kíváncsi közönségnek, hogy meghozzuk a kedvet a változáshoz.

Elsődleges vágyunk, hogy a vegetáriánus, vegán és nyers vegán konyha általunk kiválasztott legjobbjait mutassuk be a bátortalan, de kíváncsi közönségnek, hogy meghozzuk a kedvet a változáshoz.

Elsődleges vágyunk, hogy a vegetáriánus, vegán és nyers vegán konyha általunk kiválasztott legjobbjait mutassuk be a bátortalan, de kíváncsi közönségnek, hogy meghozzuk a kedvet a változáshoz.

Finom ízek és elegancia várja önöket. Csoportokat elzárt, szeparált helységekben tudjuk fogadni.

Finom ízek és elegancia várja önöket. Csoportokat elzárt, szeparált helységekben tudjuk fogadni.

Finom ízek és elegancia várja önöket. Csoportokat elzárt, szeparált helységekben tudjuk fogadni.

A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.

A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.

A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.

Házias ételeinkkel,magyaros ízekkel és heti szinten váltakozó menüvel várjuk vendégeinket.

Házias ételeinkkel,magyaros ízekkel és heti szinten váltakozó menüvel várjuk vendégeinket.

Házias ételeinkkel,magyaros ízekkel és heti szinten váltakozó menüvel várjuk vendégeinket.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.

A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.

A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.

A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.

A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.

A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.

Étlapunkat jobbnál jobb olaszos fogások alkotják. Kézzel nyújtott pizzáinkkal, házi tésztából készült ételeinkkel és mennyei desszertjeinkkel mosolyt csalunk minden vendégünk arcára. Látogass el hozzánk, sok szeretettel várunk!

Étlapunkat jobbnál jobb olaszos fogások alkotják. Kézzel nyújtott pizzáinkkal, házi tésztából készült ételeinkkel és mennyei desszertjeinkkel mosolyt csalunk minden vendégünk arcára. Látogass el hozzánk, sok szeretettel várunk!

Étlapunkat jobbnál jobb olaszos fogások alkotják. Kézzel nyújtott pizzáinkkal, házi tésztából készült ételeinkkel és mennyei desszertjeinkkel mosolyt csalunk minden vendégünk arcára. Látogass el hozzánk, sok szeretettel várunk!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények