Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatoni borkoncertek

Tihanyi Levendulanapok

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Pest vármegyei gasztronómia

Sugár Bowling és Pub. A Sugár Bowling & Pub a 10 sávos, teljesen automata pályás bowling mellett nyolc professzionális biliárdasztalnak, csocsónak, léghokinak és egy sport pubnak is helyet adó szórakoztató központ.

Sugár Bowling és Pub. A Sugár Bowling & Pub a 10 sávos, teljesen automata pályás bowling mellett nyolc professzionális biliárdasztalnak, csocsónak, léghokinak és egy sport pubnak is helyet adó szórakoztató központ.

Sugár Bowling és Pub. A Sugár Bowling & Pub a 10 sávos, teljesen automata pályás bowling mellett nyolc professzionális biliárdasztalnak, csocsónak, léghokinak és egy sport pubnak is helyet adó szórakoztató központ.

Design torták és desszertek, minden alkalomra. Az egyedi tervezésű tortákat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A torták alapja egy puha, tejes piskóta, a krémek pedig igazi 35%-os tejszínnel, belga csokoládéval, és jó minőségű gyümölccsel készülnek.

Design torták és desszertek, minden alkalomra. Az egyedi tervezésű tortákat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A torták alapja egy puha, tejes piskóta, a krémek pedig igazi 35%-os tejszínnel, belga csokoládéval, és jó minőségű gyümölccsel készülnek.

Design torták és desszertek, minden alkalomra. Az egyedi tervezésű tortákat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A torták alapja egy puha, tejes piskóta, a krémek pedig igazi 35%-os tejszínnel, belga csokoládéval, és jó minőségű gyümölccsel készülnek.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

A több éves múltra visszatekintő Japán étterem autentikus kínálattal és különleges atmoszférával várja a japán gasztronómia szerelmeseit. Az Óbuda szívében, a Kolosy tértől mindössze karnyújtásnyira található elegáns étterem innovatív technológiával ötvözi a tradicionális ízeket, az eredmény pedig a magyar vendégeket és az itt élő ázsiai közösségeket egyaránt lenyűgözi.

A több éves múltra visszatekintő Japán étterem autentikus kínálattal és különleges atmoszférával várja a japán gasztronómia szerelmeseit. Az Óbuda szívében, a Kolosy tértől mindössze karnyújtásnyira található elegáns étterem innovatív technológiával ötvözi a tradicionális ízeket, az eredmény pedig a magyar vendégeket és az itt élő ázsiai közösségeket egyaránt lenyűgözi.

A több éves múltra visszatekintő Japán étterem autentikus kínálattal és különleges atmoszférával várja a japán gasztronómia szerelmeseit. Az Óbuda szívében, a Kolosy tértől mindössze karnyújtásnyira található elegáns étterem innovatív technológiával ötvözi a tradicionális ízeket, az eredmény pedig a magyar vendégeket és az itt élő ázsiai közösségeket egyaránt lenyűgözi.

A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája. Vegán bárételekkel, a`la cart étlappal, változatos séf ajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapukon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh és lengyel import söröket, magyar kézművessöröket és borokat találhat, de alkoholmentes italok között sem fog tömegtermékeket találni.

A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája. Vegán bárételekkel, a`la cart étlappal, változatos séf ajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapukon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh és lengyel import söröket, magyar kézművessöröket és borokat találhat, de alkoholmentes italok között sem fog tömegtermékeket találni.

A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája. Vegán bárételekkel, a`la cart étlappal, változatos séf ajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapukon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh és lengyel import söröket, magyar kézművessöröket és borokat találhat, de alkoholmentes italok között sem fog tömegtermékeket találni.

Családias hangulatú éttermünkben, két termében 82 férőhellyel várjuk kedves vendégeinket. A hagyományos `retro` étlapunkat egy különleges bisztró étlap egészíti ki az újdonságok, ínyencségek kedvelőinek!

Családias hangulatú éttermünkben, két termében 82 férőhellyel várjuk kedves vendégeinket. A hagyományos `retro` étlapunkat egy különleges bisztró étlap egészíti ki az újdonságok, ínyencségek kedvelőinek!

Családias hangulatú éttermünkben, két termében 82 férőhellyel várjuk kedves vendégeinket. A hagyományos `retro` étlapunkat egy különleges bisztró étlap egészíti ki az újdonságok, ínyencségek kedvelőinek!

Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!

Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!

Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!

A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.

A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.

A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények