Idén újra lesz ÉDES NAPOK BUDAPEST csokoládé és édességünnep 2025. május 1-4. között a Szent István Bazilika előtti téren. A budapesti Édes Napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, édesség tematikájú rendezvénye. Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül. Nyitva tartás: pénteken és szombaton 10:00 - 22:00, vasárnap 10:00-21:00-ig.
Idén újra lesz ÉDES NAPOK BUDAPEST csokoládé és édességünnep 2025. május 1-4. között a Szent István Bazilika előtti téren. A budapesti Édes Napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, édesség tematikájú rendezvénye. Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül. Nyitva tartás: pénteken és szombaton 10:00 - 22:00, vasárnap 10:00-21:00-ig.
Idén újra lesz ÉDES NAPOK BUDAPEST csokoládé és édességünnep 2025. május 1-4. között a Szent István Bazilika előtti téren. A budapesti Édes Napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, édesség tematikájú rendezvénye. Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül. Nyitva tartás: pénteken és szombaton 10:00 - 22:00, vasárnap 10:00-21:00-ig.
A termelői piacon változatos termelői és kézműves választék várja a kilátogatókat minden pénteken 14:00 és 18:00 óra között. Kistermelői baromfi, füstölt disznóhús, házi tejtermékek, bio gyümölcslevek és lekvárok, helyi pékáru és sütemények, őstermelői zöldség-, gyümölcs- és növényválaszték, valamint kézműves termékek mellett sokszor változatos családi programokkal is várják a látogatókat.
A termelői piacon változatos termelői és kézműves választék várja a kilátogatókat minden pénteken 14:00 és 18:00 óra között. Kistermelői baromfi, füstölt disznóhús, házi tejtermékek, bio gyümölcslevek és lekvárok, helyi pékáru és sütemények, őstermelői zöldség-, gyümölcs- és növényválaszték, valamint kézműves termékek mellett sokszor változatos családi programokkal is várják a látogatókat.
A termelői piacon változatos termelői és kézműves választék várja a kilátogatókat minden pénteken 14:00 és 18:00 óra között. Kistermelői baromfi, füstölt disznóhús, házi tejtermékek, bio gyümölcslevek és lekvárok, helyi pékáru és sütemények, őstermelői zöldség-, gyümölcs- és növényválaszték, valamint kézműves termékek mellett sokszor változatos családi programokkal is várják a látogatókat.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.