Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
Minden ami fotó. A Főfoto a magyar kortárs és klasszikus fotográfiával foglalkozó galéria, kávézó, és fotóbolt. Olyan hely, amilyen ezelőtt még nem létezett Budapesten. A Főfoto titka, hogy bár látszólag időtlen idők óta itt van a Baross utcában, a belső friss és korszerű, elég elegáns ahhoz, hogy különleges események színhelye legyen.
Minden ami fotó. A Főfoto a magyar kortárs és klasszikus fotográfiával foglalkozó galéria, kávézó, és fotóbolt. Olyan hely, amilyen ezelőtt még nem létezett Budapesten. A Főfoto titka, hogy bár látszólag időtlen idők óta itt van a Baross utcában, a belső friss és korszerű, elég elegáns ahhoz, hogy különleges események színhelye legyen.
Minden ami fotó. A Főfoto a magyar kortárs és klasszikus fotográfiával foglalkozó galéria, kávézó, és fotóbolt. Olyan hely, amilyen ezelőtt még nem létezett Budapesten. A Főfoto titka, hogy bár látszólag időtlen idők óta itt van a Baross utcában, a belső friss és korszerű, elég elegáns ahhoz, hogy különleges események színhelye legyen.