Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.