
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.
A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

Köszöntünk a LuLu-ban, ahol a tengerparti nap sugarait igyekezzük a mindennapjaitokba csempészni. Fedezd fel a LuLu színes világát, ahol az óceán, a természet, a nap és az egzotikum találkozik! Az ételeink, a belső design és a hangulatunk mind-mind tükrözi ezt a sokszínűséget. Gyertek, és merüljetek el a LuLu élményében! Ajánlataink között rengeteg vegetáriánus és vegán, valamint gluténmentes ételt is találhattok, melyek mindegyike friss alapanyagok felhasználásával készülnek Buda szívében, a nemrégiben felújított Széna téren.
Köszöntünk a LuLu-ban, ahol a tengerparti nap sugarait igyekezzük a mindennapjaitokba csempészni. Fedezd fel a LuLu színes világát, ahol az óceán, a természet, a nap és az egzotikum találkozik! Az ételeink, a belső design és a hangulatunk mind-mind tükrözi ezt a sokszínűséget. Gyertek, és merüljetek el a LuLu élményében! Ajánlataink között rengeteg vegetáriánus és vegán, valamint gluténmentes ételt is találhattok, melyek mindegyike friss alapanyagok felhasználásával készülnek Buda szívében, a nemrégiben felújított Széna téren.

Köszöntünk a LuLu-ban, ahol a tengerparti nap sugarait igyekezzük a mindennapjaitokba csempészni. Fedezd fel a LuLu színes világát, ahol az óceán, a természet, a nap és az egzotikum találkozik! Az ételeink, a belső design és a hangulatunk mind-mind tükrözi ezt a sokszínűséget. Gyertek, és merüljetek el a LuLu élményében! Ajánlataink között rengeteg vegetáriánus és vegán, valamint gluténmentes ételt is találhattok, melyek mindegyike friss alapanyagok felhasználásával készülnek Buda szívében, a nemrégiben felújított Széna téren.

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.
A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.

A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.