Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Somogy vármegyei gasztronómia

Kedves, mediterrán hangulatú étterem - különböző atmoszférájú helyszínekkel kellemes, baráti társasággal töltött estéhez, vagy egy romantikus vacsorához, de akár üzleti rendezvényekhez, családi összejövetelekhez is. A stílus olasz(os), de túllép a megszokott közhelyeken. Célja nem más, mint hogy megmutassa, nem kell Itáliáig utazni az igazi olasz ízekért. A Vicolo Étterem, Pizzeria & Caffe Kaposvár belvárosában, a sétálóutca elején található.

Kedves, mediterrán hangulatú étterem - különböző atmoszférájú helyszínekkel kellemes, baráti társasággal töltött estéhez, vagy egy romantikus vacsorához, de akár üzleti rendezvényekhez, családi összejövetelekhez is. A stílus olasz(os), de túllép a megszokott közhelyeken. Célja nem más, mint hogy megmutassa, nem kell Itáliáig utazni az igazi olasz ízekért. A Vicolo Étterem, Pizzeria & Caffe Kaposvár belvárosában, a sétálóutca elején található.

Kedves, mediterrán hangulatú étterem - különböző atmoszférájú helyszínekkel kellemes, baráti társasággal töltött estéhez, vagy egy romantikus vacsorához, de akár üzleti rendezvényekhez, családi összejövetelekhez is. A stílus olasz(os), de túllép a megszokott közhelyeken. Célja nem más, mint hogy megmutassa, nem kell Itáliáig utazni az igazi olasz ízekért. A Vicolo Étterem, Pizzeria & Caffe Kaposvár belvárosában, a sétálóutca elején található.

A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.

A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.

A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.

A Völgyhíd Kávézó a kőröshegyi viadukt lábánál, az M7-es autópálya 121-es lehajtó völgyhíd alatti körforgalomnál, a Balatontól 5km-re épült meg.

A Völgyhíd Kávézó a kőröshegyi viadukt lábánál, az M7-es autópálya 121-es lehajtó völgyhíd alatti körforgalomnál, a Balatontól 5km-re épült meg.

A Völgyhíd Kávézó a kőröshegyi viadukt lábánál, az M7-es autópálya 121-es lehajtó völgyhíd alatti körforgalomnál, a Balatontól 5km-re épült meg.

A Fonyód-ligeti Üdülőparkban a Zöldkert Vendéglő fákkal, zölddel körülvett, csendes helyen található. Panziós apartmanok biztosítanak színvonalas szálláslehetőséget az üdülőparkon belül.

A Fonyód-ligeti Üdülőparkban a Zöldkert Vendéglő fákkal, zölddel körülvett, csendes helyen található. Panziós apartmanok biztosítanak színvonalas szálláslehetőséget az üdülőparkon belül.

A Fonyód-ligeti Üdülőparkban a Zöldkert Vendéglő fákkal, zölddel körülvett, csendes helyen található. Panziós apartmanok biztosítanak színvonalas szálláslehetőséget az üdülőparkon belül.

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

Jelenleg zárva tart! A nyitás időpontja: 2026. május. 1.

Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.

Jelenleg zárva tart! A nyitás időpontja: 2026. május. 1.

Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.

Jelenleg zárva tart! A nyitás időpontja: 2026. május. 1.

Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények