Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Somogy vármegyei gasztronómia

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. A földszinten egy 100 fős rendezvényterem és egy Bake My Day pékség található. Felül pedig egy panorámás koktélterasz. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. A földszinten egy 100 fős rendezvényterem és egy Bake My Day pékség található. Felül pedig egy panorámás koktélterasz. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A ZAM egy új kulturális és közösségi tér Zamárdiban. A gasztro-kulturális központnak egyik legfőbb célja, hogy felpezsdítse a Balaton kulturális életét szezonon kívül is. A földszinten egy 100 fős rendezvényterem és egy Bake My Day pékség található. Felül pedig egy panorámás koktélterasz. Koncertek, előadások, irodalmi estek.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

Egy hely, amely szeretné megmutatni egy strand büfé szerethetőbb színvonalasabb arcát a nyaralóknak. Egy új színfolt Balatonfenyvesen a parton, ahol a kedvesség, vidámság, lazaság,és a jó kaják mellé ,jó borokat és habzókat kínálunk.

Egy hely, amely szeretné megmutatni egy strand büfé szerethetőbb színvonalasabb arcát a nyaralóknak. Egy új színfolt Balatonfenyvesen a parton, ahol a kedvesség, vidámság, lazaság,és a jó kaják mellé ,jó borokat és habzókat kínálunk.

Egy hely, amely szeretné megmutatni egy strand büfé szerethetőbb színvonalasabb arcát a nyaralóknak. Egy új színfolt Balatonfenyvesen a parton, ahol a kedvesség, vidámság, lazaság,és a jó kaják mellé ,jó borokat és habzókat kínálunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények