Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.
Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.
Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.
Egy hely, ahol ki tudsz kapcsolni, ahol le tudod lassítani az időt és egy jó minőségű bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tudsz fogyasztani madárcsicsergés mellett. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak. Borkínálatunkban próbáltunk olyan borokat felsorakoztatni melyek körbe ölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit. Filozófiánk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében állandó étlapunk választékát, hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülünk, melyre vendég szakácsokat hívunk meg. Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelünk, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet részünk. A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk.