A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
A lagom életérzés, az a skandináv életfilozófia, amiben a pont jóra, a pont elégre törekszünk. Szeretnénk, ha ezt éreznéd nálunk és mindent megteszünk, hogy így legyen. Itt pont jó helyen jársz, pont a megfelelő helyszín lehet baráti, családi vagy üzleti ebédhez, vacsorához és összejövetelekhez. Minden héten változatos ebédmenüvel várunk, de természetesen az állandó elviteles étlapról is választhatsz, bármikor. Rendezvények számára is tudunk helyet biztosítani, legyen szó esküvőről, keresztelőről, születésnapról vagy “csak” egy baráti, üzleti összejövetelről.
A lagom életérzés, az a skandináv életfilozófia, amiben a pont jóra, a pont elégre törekszünk. Szeretnénk, ha ezt éreznéd nálunk és mindent megteszünk, hogy így legyen. Itt pont jó helyen jársz, pont a megfelelő helyszín lehet baráti, családi vagy üzleti ebédhez, vacsorához és összejövetelekhez. Minden héten változatos ebédmenüvel várunk, de természetesen az állandó elviteles étlapról is választhatsz, bármikor. Rendezvények számára is tudunk helyet biztosítani, legyen szó esküvőről, keresztelőről, születésnapról vagy “csak” egy baráti, üzleti összejövetelről.
A lagom életérzés, az a skandináv életfilozófia, amiben a pont jóra, a pont elégre törekszünk. Szeretnénk, ha ezt éreznéd nálunk és mindent megteszünk, hogy így legyen. Itt pont jó helyen jársz, pont a megfelelő helyszín lehet baráti, családi vagy üzleti ebédhez, vacsorához és összejövetelekhez. Minden héten változatos ebédmenüvel várunk, de természetesen az állandó elviteles étlapról is választhatsz, bármikor. Rendezvények számára is tudunk helyet biztosítani, legyen szó esküvőről, keresztelőről, születésnapról vagy “csak” egy baráti, üzleti összejövetelről.
A Balaton körüli kerékpárúton, az M7 autópálya balatonvilágosi lehajtójától mindössze 1500 méterre, nagy steak-választékkal, házias ételekkel várjuk vendégeinket egész évben. A Balaton legizgalmasabb steak lapja, kemencében sült pizzák, mindenmentes fogások, mediterrán kert, hosszú ebédek és kényelmes vacsorák. Kétágyas szobáink zuhanykabinos fürdőszobával, valamint egy kis előtérrel rendelkeznek.
A Balaton körüli kerékpárúton, az M7 autópálya balatonvilágosi lehajtójától mindössze 1500 méterre, nagy steak-választékkal, házias ételekkel várjuk vendégeinket egész évben. A Balaton legizgalmasabb steak lapja, kemencében sült pizzák, mindenmentes fogások, mediterrán kert, hosszú ebédek és kényelmes vacsorák. Kétágyas szobáink zuhanykabinos fürdőszobával, valamint egy kis előtérrel rendelkeznek.
A Balaton körüli kerékpárúton, az M7 autópálya balatonvilágosi lehajtójától mindössze 1500 méterre, nagy steak-választékkal, házias ételekkel várjuk vendégeinket egész évben. A Balaton legizgalmasabb steak lapja, kemencében sült pizzák, mindenmentes fogások, mediterrán kert, hosszú ebédek és kényelmes vacsorák. Kétágyas szobáink zuhanykabinos fürdőszobával, valamint egy kis előtérrel rendelkeznek.
Balatonlelle déli részén, a Kishegyen található a Majthényi Présház. Az egykori vincellérház ma már étteremként üzemel. Az épületet 1784-ben a Majthényi család építtette, ahogy a mellette lévő barrokk kápolnát is, amit Villámüző Szent Donát, a szőlőgazdák védőszentjének tiszteletére szenteltek fel. Már az 1300-as évek óta a szőlőművelés és a borászat volt a jellemző ezen a vidéken. Az étterem alatt található régi pincében barrique-hordókban érleljük a Konyári család legjobb vörösborait.
Balatonlelle déli részén, a Kishegyen található a Majthényi Présház. Az egykori vincellérház ma már étteremként üzemel. Az épületet 1784-ben a Majthényi család építtette, ahogy a mellette lévő barrokk kápolnát is, amit Villámüző Szent Donát, a szőlőgazdák védőszentjének tiszteletére szenteltek fel. Már az 1300-as évek óta a szőlőművelés és a borászat volt a jellemző ezen a vidéken. Az étterem alatt található régi pincében barrique-hordókban érleljük a Konyári család legjobb vörösborait.
Balatonlelle déli részén, a Kishegyen található a Majthényi Présház. Az egykori vincellérház ma már étteremként üzemel. Az épületet 1784-ben a Majthényi család építtette, ahogy a mellette lévő barrokk kápolnát is, amit Villámüző Szent Donát, a szőlőgazdák védőszentjének tiszteletére szenteltek fel. Már az 1300-as évek óta a szőlőművelés és a borászat volt a jellemző ezen a vidéken. Az étterem alatt található régi pincében barrique-hordókban érleljük a Konyári család legjobb vörösborait.