Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Csillagösvény Élménypark

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Tokaj-Hegyaljai gasztronómia

Tarts tehát velünk Mádra, ebbe a gyönyörű ékszerdobozba, a Tokaji borvidék közepén. Isteni borok, gasztronómia, kultúra és egy lehengerlő vidék vár. A Made in Mád folyamatosan azon dolgozik, hogy minden látogató megtalálja Mádon a számára legjobb időtöltést. Legyen szó egynapos programról, egész hétvégés rendezvényekről, szabadtéri aktív eseményekről, borvacsorákról, mi egész évben hozzuk nektek a programokat. Kulturális események, pincészetek és egyéb szolgáltatók színes tárházának segítségével ismerhetitek meg az épített örökséget és a természeti környezetet. Engedd, hogy Mád magával ragadjon téged is!

Tarts tehát velünk Mádra, ebbe a gyönyörű ékszerdobozba, a Tokaji borvidék közepén. Isteni borok, gasztronómia, kultúra és egy lehengerlő vidék vár. A Made in Mád folyamatosan azon dolgozik, hogy minden látogató megtalálja Mádon a számára legjobb időtöltést. Legyen szó egynapos programról, egész hétvégés rendezvényekről, szabadtéri aktív eseményekről, borvacsorákról, mi egész évben hozzuk nektek a programokat. Kulturális események, pincészetek és egyéb szolgáltatók színes tárházának segítségével ismerhetitek meg az épített örökséget és a természeti környezetet. Engedd, hogy Mád magával ragadjon téged is!

Tarts tehát velünk Mádra, ebbe a gyönyörű ékszerdobozba, a Tokaji borvidék közepén. Isteni borok, gasztronómia, kultúra és egy lehengerlő vidék vár. A Made in Mád folyamatosan azon dolgozik, hogy minden látogató megtalálja Mádon a számára legjobb időtöltést. Legyen szó egynapos programról, egész hétvégés rendezvényekről, szabadtéri aktív eseményekről, borvacsorákról, mi egész évben hozzuk nektek a programokat. Kulturális események, pincészetek és egyéb szolgáltatók színes tárházának segítségével ismerhetitek meg az épített örökséget és a természeti környezetet. Engedd, hogy Mád magával ragadjon téged is!

A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.

A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.

A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.

A Mádi Sajtmanufaktúra prémium tejből készült specialitásokat állít elő. Mádon egy keskeny utcában van a sajtműhely, ahol megkóstolhatók és megvásárolhatók a termékek.

A Mádi Sajtmanufaktúra prémium tejből készült specialitásokat állít elő. Mádon egy keskeny utcában van a sajtműhely, ahol megkóstolhatók és megvásárolhatók a termékek.

A Mádi Sajtmanufaktúra prémium tejből készült specialitásokat állít elő. Mádon egy keskeny utcában van a sajtműhely, ahol megkóstolhatók és megvásárolhatók a termékek.

Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.

Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.

Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.

Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.

Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.

Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.

Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét, és tökéletes pihenését biztosítsa.

Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét, és tökéletes pihenését biztosítsa.

Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét, és tökéletes pihenését biztosítsa.

Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.

Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.

Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.

A Makk Marci Panzió és Pizzéria vállalja kisebb rendezvények, konferenciák megszervezését, és 16 fő részére szállást is tud biztosítani.

A Makk Marci Panzió és Pizzéria vállalja kisebb rendezvények, konferenciák megszervezését, és 16 fő részére szállást is tud biztosítani.

A Makk Marci Panzió és Pizzéria vállalja kisebb rendezvények, konferenciák megszervezését, és 16 fő részére szállást is tud biztosítani.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

Matyisák-Vízkeleti Pincészet egy kézműves családi pincészet Tarcalon. A pincészetet jómagam, Matyisák Gábor és feleségem, Vízkeleti Anikó alapítottuk 2010-ben. Célunk egy olyan kézműves családi pincészet létrehozása volt, amely Tokaj hagyományos értékeit szeretné a borokon keresztül megmutatni, s kompromisszumok nélkül képes prémium borok készítésére.

Matyisák-Vízkeleti Pincészet egy kézműves családi pincészet Tarcalon. A pincészetet jómagam, Matyisák Gábor és feleségem, Vízkeleti Anikó alapítottuk 2010-ben. Célunk egy olyan kézműves családi pincészet létrehozása volt, amely Tokaj hagyományos értékeit szeretné a borokon keresztül megmutatni, s kompromisszumok nélkül képes prémium borok készítésére.

Matyisák-Vízkeleti Pincészet egy kézműves családi pincészet Tarcalon. A pincészetet jómagam, Matyisák Gábor és feleségem, Vízkeleti Anikó alapítottuk 2010-ben. Célunk egy olyan kézműves családi pincészet létrehozása volt, amely Tokaj hagyományos értékeit szeretné a borokon keresztül megmutatni, s kompromisszumok nélkül képes prémium borok készítésére.

1...789...13

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények