A Fazekas pincészet borászata és pezsgőüzeme a Somló hegy lábánál fekvő kis faluban, Somlóvásárhelyen található. A pincészet szőlőtermesztéssel, bor-és pezsgőkészítéssel, valamint palackozással – bérpalackozással is foglalkozik. Egész évben várják a borok szerelmeseit, az arra látogatókat, csoportokat bor-és pezsgőkóstolóra. Vállalják baráti összejövetelek, ballagások, családi rendezvények lebonyolítását is.
A Fazekas pincészet borászata és pezsgőüzeme a Somló hegy lábánál fekvő kis faluban, Somlóvásárhelyen található. A pincészet szőlőtermesztéssel, bor-és pezsgőkészítéssel, valamint palackozással – bérpalackozással is foglalkozik. Egész évben várják a borok szerelmeseit, az arra látogatókat, csoportokat bor-és pezsgőkóstolóra. Vállalják baráti összejövetelek, ballagások, családi rendezvények lebonyolítását is.
A Fazekas pincészet borászata és pezsgőüzeme a Somló hegy lábánál fekvő kis faluban, Somlóvásárhelyen található. A pincészet szőlőtermesztéssel, bor-és pezsgőkészítéssel, valamint palackozással – bérpalackozással is foglalkozik. Egész évben várják a borok szerelmeseit, az arra látogatókat, csoportokat bor-és pezsgőkóstolóra. Vállalják baráti összejövetelek, ballagások, családi rendezvények lebonyolítását is.
Budapesttől egy órára, a Balaton kapujában, Balatonfőkajáron található a közel 150 hektáros pincészetünk. 1993-tól foglalkozunk szőlővel és készítünk borokat, jelenleg mintegy 20 félét. 2005-ben épült meg Vinotékánk, összenyitható 12 és 40 fős teremmel, közvetlen és fedett kert kapcsolattal. Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel, borkóstolásra és vásárlásra.
Budapesttől egy órára, a Balaton kapujában, Balatonfőkajáron található a közel 150 hektáros pincészetünk. 1993-tól foglalkozunk szőlővel és készítünk borokat, jelenleg mintegy 20 félét. 2005-ben épült meg Vinotékánk, összenyitható 12 és 40 fős teremmel, közvetlen és fedett kert kapcsolattal. Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel, borkóstolásra és vásárlásra.
Budapesttől egy órára, a Balaton kapujában, Balatonfőkajáron található a közel 150 hektáros pincészetünk. 1993-tól foglalkozunk szőlővel és készítünk borokat, jelenleg mintegy 20 félét. 2005-ben épült meg Vinotékánk, összenyitható 12 és 40 fős teremmel, közvetlen és fedett kert kapcsolattal. Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel, borkóstolásra és vásárlásra.
Pincészetünk 3,5 hektáros ültetvénye a Kisalföld és a Bakony között magányosan álló Somló hegy déli lejtőjén helyezkedik el. Szeretettel várunk minden borászatunk iránt érdeklődőt borkóstolókra vagy akár csak egy pohár borra bármely előre egyeztetett időpontban. Szállást is tudunk biztosítani pincénktől 1 km távolságra lévő vendégházunkban, mely egy présház emeletéből lett kialakítva.
Pincészetünk 3,5 hektáros ültetvénye a Kisalföld és a Bakony között magányosan álló Somló hegy déli lejtőjén helyezkedik el. Szeretettel várunk minden borászatunk iránt érdeklődőt borkóstolókra vagy akár csak egy pohár borra bármely előre egyeztetett időpontban. Szállást is tudunk biztosítani pincénktől 1 km távolságra lévő vendégházunkban, mely egy présház emeletéből lett kialakítva.
Pincészetünk 3,5 hektáros ültetvénye a Kisalföld és a Bakony között magányosan álló Somló hegy déli lejtőjén helyezkedik el. Szeretettel várunk minden borászatunk iránt érdeklődőt borkóstolókra vagy akár csak egy pohár borra bármely előre egyeztetett időpontban. Szállást is tudunk biztosítani pincénktől 1 km távolságra lévő vendégházunkban, mely egy présház emeletéből lett kialakítva.
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!