Kraft sörcsaládunk, az Elixbeer tagjai egy páratlanul szép történelmi környezetben, a gyulavári Almásy- kastélyban működő ultramodern látványfőzdénkben születnek. Söreink az igényes sörfogyasztók részére többféle gabonából készülnek, közepes és hosszú érleléssel, minőségi alapanyagokból, kézműves igényességgel. Kézműves söreink mindegyike különleges. Legyen az india pale ale, pilsner, búza sör, vagy akár meggyes sör, ízeiken érezhetőek a minőségi alapanyagok és kreatív sörmesterünk munkája!
Kraft sörcsaládunk, az Elixbeer tagjai egy páratlanul szép történelmi környezetben, a gyulavári Almásy- kastélyban működő ultramodern látványfőzdénkben születnek. Söreink az igényes sörfogyasztók részére többféle gabonából készülnek, közepes és hosszú érleléssel, minőségi alapanyagokból, kézműves igényességgel. Kézműves söreink mindegyike különleges. Legyen az india pale ale, pilsner, búza sör, vagy akár meggyes sör, ízeiken érezhetőek a minőségi alapanyagok és kreatív sörmesterünk munkája!
Kraft sörcsaládunk, az Elixbeer tagjai egy páratlanul szép történelmi környezetben, a gyulavári Almásy- kastélyban működő ultramodern látványfőzdénkben születnek. Söreink az igényes sörfogyasztók részére többféle gabonából készülnek, közepes és hosszú érleléssel, minőségi alapanyagokból, kézműves igényességgel. Kézműves söreink mindegyike különleges. Legyen az india pale ale, pilsner, búza sör, vagy akár meggyes sör, ízeiken érezhetőek a minőségi alapanyagok és kreatív sörmesterünk munkája!
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.