Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Visegrádi-hegységi gasztronómia

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

A Görög Kancsó Étterem Szentendre egyik legrégebbi utcájában, a Fő térről a Dunakorzóra vezető Görög utca alján helyezkedik el. Az étterem 1961-ben nyílt meg. Olyan hírességek is megfordultak már az étteremben mint Robert Graves angol költő, regényíró és Sir Roger Moore angol színész.

A Görög Kancsó Étterem Szentendre egyik legrégebbi utcájában, a Fő térről a Dunakorzóra vezető Görög utca alján helyezkedik el. Az étterem 1961-ben nyílt meg. Olyan hírességek is megfordultak már az étteremben mint Robert Graves angol költő, regényíró és Sir Roger Moore angol színész.

A Görög Kancsó Étterem Szentendre egyik legrégebbi utcájában, a Fő térről a Dunakorzóra vezető Görög utca alján helyezkedik el. Az étterem 1961-ben nyílt meg. Olyan hírességek is megfordultak már az étteremben mint Robert Graves angol költő, regényíró és Sir Roger Moore angol színész.

Egyedülálló bolgár étterem Magyarországon, Szentendre óvárosában, az egykori dézsmaház pincéi felett.

Egyedülálló bolgár étterem Magyarországon, Szentendre óvárosában, az egykori dézsmaház pincéi felett.

Egyedülálló bolgár étterem Magyarországon, Szentendre óvárosában, az egykori dézsmaház pincéi felett.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények