1986. február 22-én 40 idős ember lelkes közreműködésével nyugdíjas klub alakult Zánkán. Az alakuló ülésen megválasztották a háromtagú klubvezetést, élen Csanádi Imrével. A klubtagság legmagasabb létszáma 2006-ban volt, 82 fő, ennek megfelelően a klub vezetősége sokáig 5 fővel működött. Az alakuló tagokból már csak hárman élnek, a klub korosztályi jellegétől adódóan a tagság szinte teljes egészében kicserélődött. A zánkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub mozgalmas életet él. Számtalan versenyen találkozhatnak velük az érdeklődők. Klubfoglalkozásaikat minden hónap második csütörtök délután tartják a Faluházban.
1986. február 22-én 40 idős ember lelkes közreműködésével nyugdíjas klub alakult Zánkán. Az alakuló ülésen megválasztották a háromtagú klubvezetést, élen Csanádi Imrével. A klubtagság legmagasabb létszáma 2006-ban volt, 82 fő, ennek megfelelően a klub vezetősége sokáig 5 fővel működött. Az alakuló tagokból már csak hárman élnek, a klub korosztályi jellegétől adódóan a tagság szinte teljes egészében kicserélődött. A zánkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub mozgalmas életet él. Számtalan versenyen találkozhatnak velük az érdeklődők. Klubfoglalkozásaikat minden hónap második csütörtök délután tartják a Faluházban.
1986. február 22-én 40 idős ember lelkes közreműködésével nyugdíjas klub alakult Zánkán. Az alakuló ülésen megválasztották a háromtagú klubvezetést, élen Csanádi Imrével. A klubtagság legmagasabb létszáma 2006-ban volt, 82 fő, ennek megfelelően a klub vezetősége sokáig 5 fővel működött. Az alakuló tagokból már csak hárman élnek, a klub korosztályi jellegétől adódóan a tagság szinte teljes egészében kicserélődött. A zánkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub mozgalmas életet él. Számtalan versenyen találkozhatnak velük az érdeklődők. Klubfoglalkozásaikat minden hónap második csütörtök délután tartják a Faluházban.
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!