Turizmus Program

Autószépségverseny

Kispesti Városünnep

Balatoni bulik

Tihanyi Levendulanapok

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Jegyvásárlás

Ebesi szabadidő

Hajdú-Bihar megyében, Hajdúszoboszló és Debrecen között: Ebesen, csendes, zöld övezetben, a gyermekbarát Ádám és Éva vendégházban, egész évben várom kedves vendégeimet.

Hajdú-Bihar megyében, Hajdúszoboszló és Debrecen között: Ebesen, csendes, zöld övezetben, a gyermekbarát Ádám és Éva vendégházban, egész évben várom kedves vendégeimet.

Hajdú-Bihar megyében, Hajdúszoboszló és Debrecen között: Ebesen, csendes, zöld övezetben, a gyermekbarát Ádám és Éva vendégházban, egész évben várom kedves vendégeimet.

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.