A hatékonyan működő szervezetek
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

A hatékonyan működő szervezetek

A tudatosan kialakított projektvezetés jelentősen javíthatja a szervezetek működését. Az üzleti eredmények elérése, a szervezeti változások és fejlesztések sikere, illetve a stratégia megvalósítása ebben rejlik. A projektmenedzsment alkalmazása kimagasló értéket ad a vállalatok számára, ezáltal fejlődés érhető el pénzügyi, üzleti, ügyfélelégedettségi és minőségi mutatókban.

A projektek sikerének receptje

A Szinergia Kft. több évtizedes tapasztalatai alapján vannak olyan fontos pontok, amelyek elengedhetetlenek, ezek nélkül a siker bizonytalan. Egy megfelelő projektmenedzsment képzés felkészítheti a szakembert a folyamat megfelelő levezénylésére.

Íratlan szabályok az eredményes működéshez

Amennyiben egy projekt vezetése jól felépített, az érintettek megkönnyebbülnek. Lássuk ezeket az összetevőket, paramétereket:

  • Releváns probléma, kihívó, de elérhető, mérhető célok
  • Tervezési és újratervezési módszertan
  • Megfelelő személyek a megfelelő szerepben
  • Méretarányos, transzparens adminisztráció
  • Rugalmas fórumrendszer
  • Tervezett, tudatos stakeholder menedzsment
  • Kotta az operatív menedzsmentre

A fentiek nagyon fontosak a siker elérése érdekében, ám van egy közös pont, amely összeköti őket, mégpedig a projektvezető szerepe. Számára nem csupán a célok betartása a kihívás, hanem a projektben résztvevők irányítása, a motivációjuk fenntartása, valamint a felmerülő kockázatok menedzselése is.

Alapvető téves fogalom

Ha megkérdezünk egy átlagos cég munkatársait, hogy mit nevezünk projektnek, akkor nagy valószínűséggel különböző válaszokat kapunk. Klasszikus értelemben minden erőfeszítést projektnek nevezünk, amely valamilyen időben behatárolt, egy konkrét cél megvalósítása érdekében tett cselekvés. Ha ez előre meghatározott keretek nem valósulnak meg, vagy nem teljesül az eredeti cél, akkor könnyen elbukhat a projekt.

A projektmenedzsment értéke

Néhány laikus nem tartja valódi tudománynak, hanem jól hangzó tanácsok sokaságának. Ugyanakkor már az 1950-es évektől kezdődően foglalkoztak a témakörrel, és folyamatosan fejlődött ez a tudományág. A jelenlegi módszertan alapjául szolgál az elmúlt 70 évben végrehajtott több millió projekt tapasztalata.

A projektmenedzsmentnek köszönhető eredmények

A módszertanok útmutatóként szolgálnak. Elősegíti a projektterv optimális lefutását abban a formában, hogy a lehető legkevesebb kockázat legyen az eredeti fókusz és munkatársak szempontjainak figyelembevételével. Eredményeként hatékonyabban működő csapat, egyéni célok megvalósulása és versenyképes vállalat kialakulása történik.

Projektmenedzsment a gyakorlatban

Ahhoz, hogy termékeny tudás birtokában legyen a cége, nélkülözhetetlen a folyamatos képzés. Meghatározó a kitűzött konkrét vállalati cél, a projektben résztvevő munkatársak tisztázott szerepe, a teendők összeegyeztetése és hatékonyság növelése. Ha magasabb szintre kívánja emelni a vállalatát, akkor a Szinergia Kft. kollégái készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG