A kézművesipar dekor szalagok nélkül elképzelhetetlen
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

A kézművesipar dekor szalagok nélkül elképzelhetetlen

Aki a dekoriparban tevékenykedik, pontosan tudja, hogy milyen rengeteg alapanyagnak kell készleten lennie ahhoz, hogy a változó igényeket folyamatosan ki tudja elégíteni. A dekor szalagok végtelen tárházára van szüksége például a virágkötészetben dolgozóknak, de a legkülönbözőbb betűzők, kiegészítők nélkül is elképzelhetetlen ez a szakma.

Mindenhol dekor szalagokat keresnek

A virágkötők szinte folyamatosan a megfelelő alapanyagokat kutatják fel, hogy az általuk készített díszek mindig megfeleljenek az aktuális trendeknek. A Valex Decor Kft. pöttyös szalagjai kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik kedvelik a széles termékpalettát. A legkülönbözőbb színekre és szélességekre lehet szüksége azoknak, akik az év egészében készítenek dekorációkat.

A különféle szalagokat csak a jéghegy csúcsának tekinthetjük, ha a virágkötészeti kellékekről beszélünk. A szakembereknek számos egyéb tételre is szükségük van, mint például a különböző lézervágott fa dekorációs elemek vagy az organza tekercsek, de nem feledkezhetünk meg a csomagolópapírokról és a fóliákról sem. Ugyancsak nélkülözhetetlen kelléknek számítanak a selyemvirágok, a kis táblácskák, illetve a feliratok.

Szinte soha nincs megállás

Annak, aki virágkötészetre vagy bármilyen más dekorációkkal foglalkozó szakmára adja a fejét, tisztában kell lennie azzal, hogy ez egy 24 órás elfoglaltság. Mivel a legtöbb rendezvény hétvégére esik, így a szabad szombatoknak és vasárnapoknak búcsút kell inteniük. A legtöbb szakmabeli a hétfőt jelöli meg szünnapként, így valahogyan mégiscsak ki tudják pihenni a fáradalmakat.

A folyamatos rendelkezésre állás miatt a hosszú távú kikapcsolódás szinte lehetetlen, hiszen a virágkötők agya folyton azon kattog, hogy milyen új kompozíciókkal rukkoljanak elő. Figyelemmel kell követniük az aktuális trendeket, és fel kell térképezniük a változó vásárlói igényeket. Ehhez naphosszat kell böngészniük a különböző közösségi média felületeket, és nem árt néhány továbbképzésen is részt venni, hogy tudásuk naprakész legyen.

A hangulat ihleti meg a mestert

Amikor a szakemberek egy új dekor kollekciót terveznek, az első és egyik leglényegesebb dolog, hogy meghatározzák a témát. Jó kiindulópont szokott lenni az adott évszak, amely hangulatából könnyen lehet inspirálódni. Az ősz például az elmúlás időszaka, kissé borongós, amelyről az embernek a sütőtök, a gőzölgő tea és a meleg pulóverek jutnak eszébe.

Az elképzelt hangulatot már viszonylag könnyű átültetni a dekorációba, csak a megfelelő színeket és formákat kell összeválogatni hozzá. Jó, ha a példa nyomán narancsos, bordós árnyalatú elemekkel dolgozunk, szóba jöhetnek az apró tök formájú díszítések, egy-egy kötött kiegészítő, és máris egy kész kompozíciót kapunk, amelyről egy pöttyös dekor szalag sem hiányozhat.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG