“A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat!
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

“A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat!

Néhányan odavannak az állatmintás ruhákért, míg mások kifejezetten egy állatfaj megszállott rajongói. Ó igen, a macskákról beszélek! Ezeket a kis négylábú állatokat az ókorban istenként tisztelték, ma meg leginkább úgy fejezzük ki irántuk érzett szeretetünket, hogy cicás pólókban rohangálunk az utcán. Na, most már értem, hogy néha miért vág olyan beképzelt arcot a macskám. Már biztosan kitaláltad, hogy a következő pár sor erejéig a főszerep a macskás cuccoké lesz. Ha téged is érdekel, vagy ismersz olyat , akit érdekelhet, tarts velem!

“Meow!” Ez olyan cuki!

A “Meow, meow” hangutánzó szónak már kész hagyománya van világszerte, nemcsak hazánkban. Ez a felirat ott virít a füzeteken, a tolltartókon, a lábtörlőkön, a dísztárgyakon, sőt, a pólókon is. A PólóVerzum oldalán cicás pólókkal is találkozhatsz, így teljessé teheted te is a legaranyosabb outfittet. Na, én most összezavarodtam, itt most túl sok volt a cica.

És ne gondoljuk, hogy egy macskás ruhadarab csak cuki lehet! Mit szólnál néhány “beszólogatós”, esetleg vicces dizájnnal ellátott pólóhoz? A macskák igenis tudnak menőn viselkedni, hiszen a nemtörődömségük már néha irigylésre méltó, és bizony mi, mint büszke gazdik ezt meg is örökíthetjük.

Hódít a cicaszleng

Figyelj, mert meg kell neked mutatnom mit hagysz ki, ha nem szerzel be legalább egy macskás darabot a ruhatáradba! A cicás pólók feliratai néha meghökkentően szókimondó stílusúak lehetnek, itt is van néhány konkrét bizonyíték.

“Seggemig karmol az ideg!”, “Jóvanmá, mingyá!”, “Nyugoggyá le, attól megnyugszol!”, “Néze? Ne nézzé!” - Ugye, hogy rögtön magadra kapnád ezeket a király pólókat?

A vicces beszólások azonban önmagukban még nem adják vissza az összképet, hiszen egyes pólókon a kép és a szöveg együttese tarol. Gondolok itt a középső ujját felmutató dizájnra, és az alatta olvasható “Lószaft” feliratra, vagy a “Buli van” szövegezéssel ellátott Grumpy Cat-et ábrázoló darabra.

Letisztult dizájn

Persze, amennyiben nem szeretnénk ennyire kinyilvánítani véleményünket, akkor egyszerűbb, macskás darabokat is szerezhetünk. Lehet, hogy számodra is az egyszerű a nagyszerű.

Az “I love cats” feliratos, macskás fáraó portrét megjelenítő, esetleg a fekete, kalapos boszit ábrázoló darabok jöhetnek szóba. A ruhák színe szintén változó, az egyszer fehér, fekete, fekete-fehér és a színes változatok egyaránt képviseltetik magukat a “cica fashion” kínálatban.

Kinek érdemes macskás pólókat venni? Azoknak, akiknek van cicájuk, akiknek nincs cicájuk, de nagyon bírják a macsekok stílusát, esetleg olyanoknak, akik kifejezetten gyűjtik a cicás cuccokat. Ha egy humoros, ötletes macskás pólóval jelensz meg az utcán, talán mások napját is feldobod majd. Ne feledd, a cicák menők!

2022-07-15 12:32:52

Kapcsolódó témák:

Ez is érdekelheti!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták? Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben. Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől ...

Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra

Vannak olyan eszközök, amelyek minden egyes háztartásban alapfelszerelésnek számítanak. Ilyen kifejezetten hasznos eszköz a létra is, amely minden esetben jól jöhet, ha kéznél van. Legyen szó egy függönymosásról, polc törölgetéséről, kültéri karácsonyi égősor felhelyezéséről vagy akár almaszedésről, ...

Johó! - Lássuk, melyik rum jó! Johó! - Lássuk, melyik rum jó!

Aki bírja a kalózos filmeket, vagy legalább Jack Sparrow karaktere - A Karib-tenger kalózai című filmsorozatból - nem maradt ki az életéből, annak biztosan nem ismeretlen találmány a rum. Mások inkább sütemények hozzávalójaként ismerik, bár azokat jobbára csak aromával ízesítik az isteni nedű helyett. ...

Kiemelt ajánlatok

Online jegyvásárlás


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG